Nestrādā un saņem naudu?

Aizsāka enfuego 

Nestrādā un saņem naudu?
18.10.2011 15:59
Karoč lieta tāda kā tas ir iespējams un vai man nedraud krimināl pārkāpums?

Mani itkā pieņem darbā officiāli, neatverot bankas kontu, tikai officiāli jānokārto mani dati, ka es tur tanī firmā tjipa strādāju. Un man samaksās vēl nezinu sīkak cik un cik ilgi???

Pirmais variants ko man piedāvāja bija galīgi garām, atvērt bankā kontu atvērt firmu, un par to es saņemtu katru mēnesi 100Ls es protams atteicos, jo par mani nodokļi netiks maksāti, un man pazīstami uz 100 štukām ir iekrituši. Bet ortrs izklausās cerīgi, jo es takš nekādā spekulācijā nevaru figurēt???
Čorvena
Re: Nestrādā un saņem naudu?
18.10.2011 16:11
pirmkārt, nekā nevar saprast.

ja Tu strādā pa kreisi (neoficiāli), tad nekādas formēšanas. dabū naudu aploksnē, bet nekādu nodokļu, nekāda nodrošinājuma slimības vai bezdarba gadījumā. a varbūt vispār Tev nekā nesamaksā :) ja nu uzmet? ko nozīmē "it kā oficiāli"? darba devējs tač nekādus kontus nevienam never. katrs pats sev atver kontu. un vai tad Tev jau nav?

netaisi firmu (SIA), ja tik maza samaksa solīta; uztaisies par pašnodarbināto ar mikronodokli, pats maksā 9%, un viss. attiecības nokārto kā pakalpojumu ar pakalpojuma līgumu.

ja Tu jebkur esi pieņemts oficiāli, tad par Tevi sniedz ziņas VID, un darba devējs maksā nodokļus. ja Tev ir SIA vai esi pašnodarbināts, tad viss ir Tava atbildība.

vispār ar tādām zināšanām kā Tev šajās lietās tik vien draud kā iekrist. šiem viss būs šito krito, un Tu varēsi stāstīt, ko gribi.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
18.10.2011 16:33
Nē čorvena tu nesaprati, to es jau zinu, man ir fiksētais status 5% kā pašnodarbinātam.
Es runāju par naudas atmazgāšanu, paņem uzstaisa firmauuz kāda vārda un caur firmu laiž naudu nemaksātjot nodokļus!
Čorvena
Re: Nestrādā un saņem naudu?
18.10.2011 17:21
tie visi ir krimināli pasākumi jebkurā gadījumā.

neiekrīt ļoti izmanīgie un tādi kā AŠ.

turklāt Tu netā esi tā izreklamējies, ka biku vairāk uzmanīties sen bija vajadzīgs.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
18.10.2011 18:56
Ko tad es reklamēju, ka kāds kautko ir pateicis, man tas galīg neuzstrauc, esmu slims ar VD baigā reklāma, man tāpat neko nevar piesiet tas ir tikai sarunas līmenī. Un es tikai izstaisu topika diskusiju, un no tā neko nerealizēju, tā ir tikai diskuija un jaunu zināšanu iegūšana! jā biju narkotiku pasaulē, es par to nebaidos lai nāk uz mājām un arestē mani parto:)!!



Edited 1 time(s). Last edit at 18.10.2011 18:56 by enfuego.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
03.11.2011 07:23
slinkums domaat, bet liekas ka kaads tevi grib izmantot kriminaalaam lietaam. izskataas ka beigaas vismaz buusi atbildiigs par lielaam naudinjaam kas buus jaasamaksaa nodokljos (piemeeram tev iedos 100ls par "neko" bet papiiros ierakstis ka sanjeemi 10000Ls." un tad veelaak VID kjersies pie tava pashnodarbinaataa dibena.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
03.11.2011 10:31
Jokaini, ka sādu iespēju apsver, piedalīties naudas atmazgāšanā. reāli fiška ir tā, ka mazos izķer un ieliek cietumā (katrā valstī tā ir - nozodz desu=cietums, nozodz miljonu=pilnīgi nekas).
Šis ko domā reāli izklausās pēc pašiznīcināšanās instikta, vai arī pilnīgas neizpratnes par to ko dari. Un izpratne tev it kā ir, jo saki,ka 'čoms' iekrita uz 100k latiem... jocīgs jautājums šis ir, tiešām. Visiem gribas vieglu naudu, katram, bet nu tas ko tu gribi darīt ar pilnu saprātu parasti tam lieto bomžus, jo viņiem nav dzīves un nav nākotnes... labi. tiešām jocīgs jautājums. :)
Re: Nestrādā un saņem naudu?
03.11.2011 18:33
zb Rakstīja:
-------------------------------------------------------
un tad veelaak VID
> kjersies pie tava pashnodarbinaataa dibena.

:DDDDDDD

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Nestrādā un saņem naudu?
03.11.2011 18:52
"esmu slims ar VD"

uz šito gan neceri :)

pašā tālākajā un sliktākajā gadījumā dabūsi piespiedu ārstēšanu aiz restēm.
un VID tieši sāk interesēties tad, kad uzķer, ka dati nesakrīt.

un tieši tā, "nozodz desu=cietums" — āmen.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
04.11.2011 11:45
zemene
Re: Nestrādā un saņem naudu?
05.11.2011 20:03
Izklausās pēc totālas afēras. Es neielaistos. Un citiem neieteiktu.
Mani reiz pavazāja aiz deguna viena būtne. Nu varbūt pat ne tā. Gribēja strādāt papildus par telpu kopēju, bet kontekstā ar kaut kādiem tā brīža noteikumiem, nebija izdevīgi. Viņa mani pierunāja (radene), ka vai man žēl esot vai kā (biju bez darba tad), ka uzrakstīs uz manas darba grāmatiņas un viņa ies darbā un reāli naudu saņems.

Mīļā miera labad, lai nebūtu kašķis, piekritu. Tad to vietu samazināja un loģiski, ka man vajadzēja iet uz bezdarbniekiem. Kas pats par sevi būtu pat labi.

Bet sākās riņķadancis... Bija jāizvēlās kursi (ko reāli noteica tās ierēdnes ofisā, virzienu). Gribēju pieteikties uz tiem, kas celtu iepriekšējās izglītības kvalifikāciju, bet pateicoties pēdējam ierakstam, tas nebija iespējams, jo es taču esot bijusi tikai apkopēja. Arī nākamos darbus piedāvāja tikai vadoties pēc tā pēdējā ieraksta. Piedevām, tas nebija manā dzīvesvietā un baigi nepatīkamo jucekli tā saucamā ''izpalīdzēšana'' uztaisīja.

Diezgan pazemojoša attieksme bija tajā nodarbinātības aģentūrā.

Ar labu sirdi krāmos iekultie sviegli, bet ārā jākepurojas būtu pašam.
Re: Nestrādā un saņem naudu?
09.11.2011 06:23
zemene:

>Ar labu sirdi krāmos iekultie sviegli, bet ārā jākepurojas būtu pašam.

Šis ir no sērijas: Visi labie darbi tiks sodīti! :) Un tā ir pilnīga taisnība. Bija vēl kaut kāds labs teiciens...
Es to visu pārfrazētu - rūpējies tikai pats par sevi(!), cilvēkiem ir laba intuīcija, ko vajag un ko nevajag darīt. Un tas humors tajā visā - ja rūpēsies tikai pats par sevi, tad reāli varēsi palīdzēt arī tiem tuvajiem cilvēkiem, kuriem palīdzība patiešām ir vajadzīga. "Kaķis būs paēdis un peles būs dzīvas!" :)

Ja izšķīdīsi sūdos un viltus labos darbos, tad pats būsi dimbā un nevienam nekāda labuma. Atradu super teicienu par šito arī - "Kas kaķi nebaro, tas baro peles!" :))

ir tāda lapa tavacena.lv un tur augshaa viniem ir teicini, es pats tos tur saliku viņiem! :))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 6?
Ziņa: