...ehhh...

Aizsāka mad kailajai 

mad kailajai
...ehhh...
22.05.2012 18:00
...bumbulīt, vismaz pado' ziņu, ka ar Tevi viss kārtībā...citādi sirc sažņaudzas nelāgās priekšnojautās...un ja nu Tu mūs ar ku! pametīsi...zini, kā vainas apziņa žnaudz?!?...ka lietuvēns, kā jods!!!...

...
Re: ...ehhh...
22.05.2012 18:20
Jā, mani arī biku grauž...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ...ehhh...
22.05.2012 18:27
ko ta izdariijaat?
Inka@
Re: ...ehhh...
22.05.2012 18:46
mani ar grauž= vajadzēja mesties aizstāvēt Kailumiņu.....jo rakstītāja viņa feina....man patīk.
mad skumjās
Re: ...ehhh...
23.05.2012 10:05
...un stāvu galvu nolaidis...
...dziļš izmisums kā Gaujas atvars iesūc sevī...
...tik grūši nopūsties vairs atlicis...
mad šņukstot
Re: ...ehhh...
24.05.2012 00:35
Inka@
Re: ...ehhh...
24.05.2012 14:59
šņukstiet vai nešņukstiet, bet nu jums atkal būs jāgaida kāda apmaldījusies meitene, kas te ieklīdīs un reaģēs uz jūsu tekstiem.......neapdomīgi puikas esiet....nu re, tagad jāsēž vieniem :)
Re: ...ehhh...
25.05.2012 10:45
Nezinu ko ku domāja ar slidu ziepēšanu , laikam jau kaut ko sliktu. Bet es tā diezgan tieši visu uztveru un varu ieteikt abiem džekiem - ku un madam, mutes iziepēt un izskalot. Kauns , ka lieli vīrieši tik rupji lamājās. Un paši vēl varonīgi tāpēc jūtās. Es lūk, esmu nolēmusi kļūt mīlīgāka un patīkamāka. Iepazinos ar vienu francūzi , precēts gan, bet ne par to runa. Nu tik šarmants - sirmi mati jau , bet ... viena lieta, kas mani nošarmēja bija viņa zobi. Nu tik balti un smuki kā jaunam džekam. Nē - ne jau mākslīgie -var redzēt , ka dabīgie. Un tāds vingrs augums un apģērbs , viss tāds iznesīgs un izsmalcināts. Es tā pēc tam domāju - interesanti - kā es no malas izskatos -vai par mani kāds nodomā, ka es esmu šarmanta. Bet es gribētu būt. Tagad nodošos vairāk sava tēla izkopšanai. Zobi man piemēram ir sarkanvīna un melnas kafijas nomocīti. Bet baidos tos balināt. Ja uzlieku tumšu lūpkrāsu - tad jau izskatās diezgan balti, bet man tieši patīk gaišās lūpkrāsas. Sevišķi vasarā. Jā un krāšu naudu Parīzei. Varbūt iešu uz franču valodas kursiem. Nu redzēsim. Ļoti jau arī to tango tomēr gribu.
Re: ...ehhh...
25.05.2012 10:47
Jā un mads tagad iztaisās cerot , ka es esmu padevusies jūsu abu rupjībām. Nepatīk man šitādi divkoši. Tu taču mani par aitasgalvu vienreiz nosauci. Kā domā tas ietekmē cilvēku ? Un par kazu arī mani lamāji, cik reizes ? Varētu padomāt, ka pats kāds gulbis vai ērglis.
Re: ...ehhh...
25.05.2012 14:19
Nu, es nejūtos, ka kaut ko sliktu būtu teicis. Varbūt tikai drusku par daudz :)

Bet slidu ziepēšana ir apmēram tas pats kas makšķeru satīšana vai zušana miglā :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad smīkņādams
Re: ...ehhh...
25.05.2012 16:51
...yessss...plikā atgriezusies...mana sirc gavilē...

...par aitasgalvu neatminos, ka būtu nosaucis saulstariņu...par kazu - jā...bet...te plik...kailajai problēmas ar uztveri...kaza, saldenā mana, ir jauks dzīvnieks...man, par provi, šis kustonis itin labi patīk...sekojoši, negatīvais saturs kazas apzīmējumā lai paliek uz katra sirdsapziņas...

...par to sprancūzi...Tu tur saliki daudzpunktus pēc bet...ko noklusē???...
Re: ...ehhh...
25.05.2012 17:16
Nu mad, atzīsties - esi iedzēris vai sapīpējies ? Aita vairs neesmu , bet izrādās, ka saulstaraina kaziņa. Jā , pat salda kaziņa. Kā Tu vari iztaisīties !!!
Par francūzi - arī gribi kļūt šarmants un iekārojams ? Tad vispirms paskaties spogulī uz zobiem - vai tie ir balti, kā Tu smaidi - padomā. Padomā par sava auguma vingrumu - ja tik daudz ēdi, tad jau nezinu gan īsti ieteikt kā būt apaļīgam un šarmantam vienlaicīgi. Padomā vai Tev ir manikīrēti nagi. Protams, par uzvedību es ceru, ka tu taču savaldi savu rupjumu,kad ar sievietēm kontaktējies ? Vispār jau grūti tev ko ieteikt. Bet nu pats domā. Visu taču nevar pateikt priekšā.
Re: ...ehhh...
25.05.2012 17:33
Par ku man arī skaidrība veidojās arvien lielāka - dvēseles skaistums pieaug proporcionāli vēdera apkārtmēram. Zinām mēs šitos cilvēciņus, aizdusainos mīlīgos maigulīšus. Un pārējie visi tik ir auksti aprēķinātāji un nelieši.
Jā un neko nevaru tur darīt - kā izlasu, ka nogalināta kāda sieviete , tā man to faktu gribās ku nosūtīt. Lai izlasa. Es saprotu, ka ja jau ku būtu īsts slepkavnieks - gan jau būtu saņemts ciet. Bet nu kā viņš te forumā nolielījās - tā man tas palicis prātā. Laikam kaut kā tā , kad bērni apdedzinās pie karstas krāsns - tad tas uz visu mūžu.
mad uzjautrinās
Re: ...ehhh...
25.05.2012 19:01
...plikā savā elementā...:)

...slepkava ku!...nja...kgan parasti sērijveida slakteri esot gana omulīgi...

...ūūuū, ļaundaris...:)
Re: ...ehhh...
25.05.2012 19:38
Kailā, a Tu tos rakstus kur sievietes nogalina vīrieti arī lasi? :) Kāpēc Tu nekad nerunā par sieviešu izdarītajām cūcībām un radītajiem zaudējumiem? Tu gribi teikt, ka nekas tāds nenotiek? Ja jau Tu esi tāda cīnītāja par dzimumu līdztiesību tad varbūt arī sievietēm būtu jāuzņemas atbildības daļa... Citādi ir tā, ka vīrietim jābūt tādam: un tur seko garš saraksts ar īpašību uzskaitijumu. A sievietei? Sievietei jābūt sievišķīgai... un jātaisa actiņas... Un kad vecis viņu sagrāb pie rīkles un saka, Tu par daudz atļaujies, tad sākās. Polundra, kur ir policija, kur ir tiesībsargi, te ir vardarbība, cietumā viņu... Jo vīriec ir vīriec. Vīriec nav ņuņņa, viņš nesaka, Tu man radiji zaudējumus, es Tevi sūdzēšu tiesā. Viņš vispirms liek dūri galdā un mēģina ieviest kārtību mājā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 12?
Ziņa: