Kâdi ving. ceïa locîtavu/saiðu stiprinâðanai

Aizsāka RR 

Mokos ar ceïa locîtavu sâpçm. Izstaigaju fiziterapijas kursu, dzeru pretiekaisuma zâles, atsâku skriet un atkal ceïi sâp, ka paiet nevar. Ir 4 daþâdu doku atðíirîgas diagnozes. Izvelkot vidçjo varçtu bût saiðu iekaisums, kuru kaut kas rada. Nu tad gribçtos kaut kâ tâs saites stiprinât, bet kâ?
ar iekaisushaam saiteem varbuut skriet tomeer nevajadzeetu..
Re: Kâdi ving. ceïa locîtavu/saiðu stiprinâðanai
04.05.2008 15:28
Man arî daþâdi doki 5 variantos diagnozi uzrakstîja! Vienam tendinopâtija un tendinoze, citam sinovîts, citam artroze sâkumstadijâ! Pçdçjâparâdîjâs kaut kâdas cîpslas nestabilitâte :)

No iekaisuma taèu jâtiek vaïâ, pirms atkal sâk sportot!



Edited 2 time(s). Last edit at 04.05.2008 15:33 by kachenite.
Loìiski, ka nevar paskriet, ja nevar pat paiet. Dakterçju, nu jau labâk. Tâpçc gribu zinât vingrinâjumus saiðu stiprinâðnaai.
Ieliec google knee exercises un dabûsi visdaþâdâkos vingrojumus, arî ar attçliem.
Es biju arî pie fizioterapeita & man sastâdîja vingrojumu komplektu, tieði bet tâ kâ tie vingrojumi bija arî citiem reìioniem, îsti nevaru pateikt, kuri ir celim un arî aprakstît jau grûti. Tie paði jau vien ir, kas internetâ.
Man tikai tas celis arî no ðitâs vingroðanas sâk stiprâk sâpçt. Pilnîgi nezinu, ko lai dara, agrâk skrçju, nâcâs atmest, bet arî no jebkuras citas aktivitâtes sâp, tikko kâ kaut ko vairâk padaru, tâ sâpes tâdas, ka jâklibo, paliec kaut pilnîgi par dârzeni:(((
Stabilizçjoði vingrinâjumi, gk izmantojot izometrisku slodzi un lîdzsvara virsmas
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 8?
Ziņa: