Jautâjums par sporta un uztura konsultâciju

Aizsāka liekna 

Lûk, trençjos savâ nodabâ (body bike, aerobika, zâle, kardiotrenniòi, baseins, skrieðana, velobraukðana - variçju, lai nepanîkst).

Gribçju kâdu konsultâciju - par slodzi, treniòiem - lai tie mçrítiecîgâki, atbilstoðu pârtiku utt.

Kur to meklçt, vai pie sporta ârsta? Vai ir vçl kâdi kompetenti ïaudis? Sporta klubâ esoðiem deþûrtrenneriem nejautâju - tie ir vîrieði, un man liekas, ka tomçr ir starpîba, un cik esmu runâjusi, nekâ prâtîga, noderîga neesmu dzirdçjusi, atbildes tâdas vispârçjas uz konkrçtiem jautâjumiem. Gribçjâs mazliet individuâlâk.

Sieviete, 35 gadi
liekna, jârunâ ar treneriem zâlç. sievietes vai vîrieði - ðajâ gadîjuma nav nozîmes. svarîgâk ir cits - vai tie treneri paði ir kautko sportâ sasnieguði (piedalîsuðies kaut vai vietçjâs sacensîbâs), jçb arî ir tikai teorçtiíi (kaut arî ar treneru sertifikâtiem).
ja otrais variants - nafig tâdus trenerus, nav vçrts tçrçt ar viòiem laiku. jo, ja viòi paði ir pilnîgas "0", tad arî nevienu nespçs uztrennçt.
nu un, protams, neviens treneris nesniegs konsultâcijas par velti - tie paði "deþûrtrenneri" tâdâ veidâ pelna sev iztiku. tâpçc nevajag brînities, ka viòu atbildes bîja vispârçjas.
liekna, kurâ zâle tu trennçjies?
Nu naff jau tâ, ka pa velti gribu, tak saprotu. Nu varbût problçma tâ, ka trençjos ne Rîgâ, mazpilsçtas vienîgajâ sporta zâlç. Tie treneri, kas te - viens ir ðtangu cilâtâjs - kâ es tos dçvçju, otrs - cik saprotu - Murjânos kaut ko darîjis un sportojis, bet par olbaltumvielâm man neko prâtîgu nevarçja pastâstît.

Nu Rîga jau nav tik tâlu, un kursçju uz metropoli samçrâ bieþi.
A varbut par daudz gribu un pati nezinu ko gribu, un ko vajag zinât, jau sen zinu...
Re: Jautâjums par sporta un uztura konsultâciju
08.12.2008 20:13
ieej draugiem.lv
atrodi taadu Arturs Klevs. Mans choms un vispaar superiigs cilveeks. Raksti ka Matiiss ieteica pie vinja griesties. Trenee Tornado, bet domajau, ka jebkur var sarunaat kaut ko - galvenais runaat :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Paskaties www.sportlab.lv. Sporta laboratorija sporta medicînas un rehabilitâcijas centrs, kas specializçjies tieði tevi interesçjoðos jautâjumu risinâðanâ.
Re: Jautâjums par sporta un uztura konsultâciju
20.05.2009 12:46
visu var atrast šajā saitā http://weblapas.lv/aloevera
Страница не найдена или временно отключена.

Weblapa neeksistē vai uz laiku ir slēgta.

Page not found or is temporarily disabled
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 23?
Ziņa: