Mugurkauls

Aizsāka TGR7 

TGR7
Mugurkauls
24.12.2008 00:00
Sveiki! Ir sekojosa problemma, kura radusies iespejams treninu processa. Vispirms.. kadreiz sen bija ta- apsedies teljuku paskatities, pec tam piecelies un kaut ka intuitivi atvelk muguru atpakal, un kruts rajona itka skriemelis ielec atpakal savaa vieta ar diezgan skalu skanu! Visspirms bija kaut ka vienalga, es tam nepieversu uzmanibu, bet tas viss turpinas lidz shai dienai, pagaja jau gads, un labak nepaliek. No katra rita- atvelk plecus atpakal, kruti uz prieksu- un tad uz visu izstabu tads BAC un uzreiz atvieglojums tads. Bet gadas ari ta, ka noblokejas un negrib ieiet atpakal ka vajag, un tad vizu dienu ta nostaiga. BIju pie visadiem Manuhiniem, vini tikai iesaka vingrot, trenet muguru, bet nepalidz tas- ko ieteica. Masaza ari nepalidz. Ko darit- nezinu. Var but kadam ta bija? Kas var radit tadu skalu skanu mugurkaula? Ka ar to cinities? PALDIES!!!
TGR7
Re: Mugurkauls
24.12.2008 00:02
Gribu piebilst vel to ka neesmu kachoks, necilaju smagumus. Manejais treninu veids - boks, skriesana, pargajieni ar smagumiem, un vispareja fiziska.. atpiesanas, pievilksanas un t.t - diezgan daudz- katru dienu.
Re: Mugurkauls
25.12.2008 12:38
Tas ir kâdas ribu locîtavas bloks. Rodas tâpçc, ka kâdâ segmentâ ir hipermobilitâte. Kurâ tieði, tas jau nu Manuhinam bûtu bijis jâredz.

Ir jâstabilizç hipermobilais segments un bloki vairs neveidosies.
TGR7
Re: Mugurkauls
25.12.2008 17:35
Sveiks! Nezinu, vai tiksu pie Manuhina, jo situacija ar naudu nav spidosa, bet maksat ne par ko negribas.. Vins nav neko teicis par hipermobilitati, kaut ari teicu vinam ka ir tada problema. Vins deva dazus vingrinajumus, kurus es regulari pildu, bet rezultata jau 2 menesu nav! Ludzu pasaki ka var stabilizet to segmentu? Problemma atrodas tiesi lapstinu rajona. Ka var uztrenet esosos tur muskulus? Paldies!
Re: Mugurkauls
25.12.2008 19:21
Manupraat tur nebuus muskuljos taa saals :)
Man arii taa krakshkjeeja, bet paargaaja tieshi kad paarstaaju intensiivi sportot

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
TGR7
Re: Mugurkauls
26.12.2008 19:25
Mateus.. Ka tiesi esi sportojis? Pec kada laika pec intensiviem treniniem tas viss pargaja? Ko ieteiksi!? Varbut kaut kada karsete?
Re: Mugurkauls
26.12.2008 19:27
neko nevaru ieteikt. Tas tak viss ir individuaali. Es esmu no smagatleetiem. Man ir cits gadijums - tagad juutu, ka noteikti ir jaatjauno vecaas slodzes, jo tad vnk jutos daudz labaak.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Mugurkauls
31.12.2008 09:59
Muguras,locîtavu sâpes,rehabilitâcija pçc traumâm



Edited 1 time(s). Last edit at 31.12.2008 10:25 by Mateus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 3?
Ziņa: