Potites luzums

Aizsāka Diesel 

Potites luzums
08.03.2009 20:19
Lieta tada,ka pirms nepilna gada man bija potites luzums,mazais kauls kas bija noluzis no liela potite, bija 1.menesi gipsi jastaiga.
vis saauga loti labi (ta arsts teica) , bet ir taa, ka spelejot basketbolu, biezi vien, ne no sa,ne no ta paradas asas sapes taja lauztaja potisu vieta, un vairs turpinat nevar spelet, dazreiz pariet,pec neilga laika, dazreiz tikai pec 1 dienas vai 2vam.
Kas pa lietu ta varetu but? ka var arstet? Ceru ,ka tas nav visu muzu ta :( aiziet uztaisit atkartotu rengenu? lai gan,pec tam vis itka ir ok,varu skriet utt... tas dazreiz ta notiek ,ka iesapas nezeligi. visvairak spelejot basketbolu, futbolu spelejot tas ir reti,un skrienot krossu ,vel ta nav bijis vispar, nekas nesap.
varbut kadam ir bijis lidzigi, ludzu palidziet.
paldies.
Re: Potites luzums
09.03.2009 13:09
Kā esi veicis rehabilitāciju pēc traumas? Ja bez speciālista palīdzības un sūdīgi, tad būtu vērts sākt ar rentgena un magnētiskās rezonanses izmeklējumu, ar ko doties pie ortopēda un fizioterapeita, kvalificēta sporta ārsta.

Ja sāpes ir ilglaicīgas līdz pat 2 dienām, tad Ir pamats domāt, ka tur viss saauga, taču, vai pareizi, par to labāk pārliecināties atkārtoti.

Savulaik ļoti stipri sastiepu potīti. Nekvalitatīvi veicu rehabilitāciju, tāpēc vēl gadu pēc traumas virspotītes saite lika par sevi manīt sporta aktivitāšu laikā.
Diesel
Re: Potites luzums
09.03.2009 23:37
rehabilitaciju pats veicu, tagad doma ir iztaisīt kontroles US,Rīgā veselības centrā 4. Kads nezin kadas cenas tur ir?
paldies pa atbildi zobs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 21?
Ziņa: