Stiprs ādas nobrāzums uz kājas apakšstilba

Aizsāka Nobrāzums 

Sveiki,
Man ir 16 gadi. Šodien skolā dabūju traumu spēlējot florbolu - kritienā pret krēsla malu stipri nobrāzu kreisās kājas apakšstilba ādu, tur kur ir visplānākais tauku slānis, uz trijstūra veida kaula.
Nobrāzums ir diezgan dziļš un ~4cm garš. Kad nobrāzu praktiski nekādas intensīvas asiņošanas nebija, tikai nedaudz tajā vietā bija asiņains, kā vienmēr.

Uzreiz aizskrēju pie medmāsiņas, bet viņas nebija, tāpēc tas pats sporta skolotājs arī man palīdzēja - notīrīja brūci ar šņācošu šķidrumu (Ūdeņraža peroksīds) un uzbēra brūcei virsū kaut kādu baltu pulveri (kas tas varētu būt) pēc kāda laika sāpes pārstāja.
Tagad atnācu mājās noģērbu bikses un redzu, ka ir izsūcies diezgan daudz asins caur marli, kuru viņš apbintēja ap kāju.

Problēma:
Izskatās, ka asins turpina spiesties cauri marlei, nemaz nesāp, bet liekas, ka nesadzīst, bet tikai notiek asiņošana. Esmu nobažījies.

Tā jābūt? Esmu nobijies, varbūt vajag aiziet uz vietējo poliklīniku, lai arī palīdz. Vai arī jāņem marle nost, lai pušums sadzīst? Palīdziet lūdzu. :(

Bilde kā izskatās aptītā vieta: http://img.lejup.lv/images/1238161883.jpg
Re: Stiprs ādas nobrāzums uz kājas apakšstilba
27.03.2009 18:53
Ģimenes ārstu nav iespējams apmeklēt vai arī traumpunktu!? Domāju, ka tur palīdzētu un ieteiktu pareizo risinājumu!
Šitas ir kkads joks vai ka? :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 5?
Ziņa: