ceļgalu.locītavu sāpes....

Aizsāka andree24 

ceļgalu.locītavu sāpes....
01.04.2009 16:16
Man jau kādu laiku nomoka ceļgalu sāpes pietupienus pataisīt var,bet nekādu prieku nesagādā,ceļi liek par sevi manīt!kāds kaut ko var ieteikt??Glikozamīnu jau mēnesi lietoju...
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
01.04.2009 17:10
kad taisi pietupienus vai tjagu - ceļi staigā uz visām pusēm? pietupienus taisi ar atsitieniem leja?
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
01.04.2009 17:28
nu nestaigā tik traki jau nav,bet liek par sevi manīt,jo lielāki svari jo vairāk sāp!!saites lieku tikai tad kad sākas kaut cik nopietni svari virs 170.....,doma ir nopirkt tos ievelkamos kājām.....tipa saites hvz kā sauc
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
01.04.2009 17:30
kā tas ir ar atsitieniem???
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
20.05.2009 12:37
Iesaku pamēģināt šo foršo līdzekli aprakstu pievienošu lejā ,bet labāk apskaties pašu saiti

http://weblapas.lv/aloevera

Aptiekās nav nopērkams, bet tajā mājas lapā var pasūtīt!

Forever freedom dzēriens īpaši ieteicams cilvēkiem artrīta un kustību traucējumu gadījumos. Ļoti daudz cilvēku cieš no muskuļu reimatisma, radikulīta, osteohondrozes un osteoartrīta – locītavu progresējoša nolietošanās, sāpes locītavās. Visbiežāk osteorītsrodas ceļgalu, gūžu un roku locītavās.Locītavu bojājumu iemesli var būt visdažādākie: vielmaiņas traucējumi, nepareizi ēšanas paradumi, mazkustīgs dzīvesveids, liels ķermeņa svars, traumas, pārslodze un iedzimtība. Riska grupas, kas visbiežāk cieš no locītavu sāpēm ir cilvēki pēc 45 gadi, ķermeņa liekais svars, sievietēm pēc menopauzes jo hormonu līmeņa izmaiņas rezultātā mainās kaulu struktūra, tiem kam ir iedzimtas locītavu pataloìijas, sportistiem traumu gadījumos, cukara diabēta slimniekiem un ja pārciesta Laima slimība. Un protams cilvēki bieži sūdzas par sāpēm mugurā, plecu un elkoņu locītavu sāpēm.
Kā novērots Forever freedom alvejas želejas dzēriens nostiprina locītavu funkcionēšanu, mazina sāpes, nodrošina mūsu organismu ar nepieciešamajām uzturvielām unikālā un Ļoti efektīvā formulā.
Dzēriena sastāvā ir iekļauta alvejas želejas sula (89%) barojošas uzturvielas – Glukozamīns, Hondroitīns, Metilsulfanilmetāns (MSM) un vitamīns C. Šīs vielas nostiprina imunitāti un mazina iekaisumu.
Pirmais komponents: Glukozamīn sulfāts. Nodrošina šķidrumu skrimšļos, aizsargā audus. Pateicoties glukozamīnam kalcija sāĻi (kalcija sāĻi bojā dzīvībai svarīgus orgānus) izplūst no kauliem, un tie atmiekšķējas Cilvēks glukozamīnu var lietot arī iekšķīgi , tādā gadījumā tas skrimšļos nonāk caur asinīm jau pēc 4 stundām.
Otrs komponents: Hondroitīna sulfāts. Hondroitīna sulfātam piemīt spēja saglabāt šķidrumu skrimšļa audos, kas nodrošina labu amortizējošu efektu, ka rezultātā paaugstinās saistaudu izturība. Vēl viena vērtīga hondroitīna īpašība ir spēja nomākt specifisko fermentu darbību, kas bojā un noārda skrimšļu audus. Tas mazina sāpes un iekaisumu. Hondroitīnu iegūst no haizivs skrimšļiem,( pierādījumi liecina, ka haizivis nejūt sāpes un neslimo).
Trešais komponents: Metilsulfanilmetāns (MSM) – organiskais sērs, kurš ir Ļoti izplatīts dabā. Sērs ieņem trešo vietu mūsu organisma sastāvā. Ļoti svarīgs ķermeņa augšanai un atjaunošanās gadījumos. MSM ir sastopams svaigos produktos : augļos, dārzeņos, gaļā, zivīs, pienā un t.t. Tai pašā laikā MSM Ļoti ātri izzūd no mūsu organisma, jo mēs pārtiku pārstrādājam, vārot, cepot, konservējot un t.t.
Ceturtais komponents: Visiem zināmais vitamīns C (askorbīnskābe). C vitamīns ir nepieciešams organisma sintēzei un savienojošo audu atjaunošanai. Bet galvenā šā vitamīna funkcija dzērienā ir tāda, ka MSM nespēj efektīvi iedarboties bez C vitamīna. Viņi viens otru veiksmīgi papildina.

Šie komponenti ir vieni no galvenajiem cīņā ar iepriekšminētajām problēmām.

Šī dzēriena iedarbība ir pamanāma jau pēc pāris dienām vieglu formu gadījumos. Smagākos gadījumos būs nepieciešams ilgāks laiks. Tas viss pateicoties alvejas želejas sulas biostimulēšanas procesam , kas palīdz ātrāk uzņemt visus minētos komponentus un veicināt to efektivitāti.

Sastāvs: Stabilizēta alvejas želeja (89%), dabīgais apelsīna koncentrāts, fruktoze, glukozamīn sulfāts, hondroitīn sulfāts, metil sulfonīd metāns, askorbīns skābe (C vitamīns), Citronskābe, Nātrija benzoāts, Tokoferols (E vitamīns)
!@#$
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
29.05.2009 15:19
Man liidziigas saapes ir gurnu lociitavaas. Kad pagriezj strauji kaaju, tad riktiigi iesaapaas. Vienreiz nesot ap 60-70kg gandriiz pakritu kaa ieduura.
Varbuut kaads var ieteikt kaadu vitamiinu komplesu vai vismaz ideju kas vareetu truukt organismaa vai kas taa vareetu buut par kaiti.
Pie aarstiem nekad nestaigaaju, vienmeer esmu juties vesels arii temperatuuru parasti pats izslimoju pars dienaas ar asperiiniem vai paracetamoliem.... un tagad pat nezinu kur, kaa, ko un pa cik. :)
!@#$
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
29.05.2009 15:22
liene 28

reti kursh praatiigs cilveeks lieto shitos kraapnieku produktus :P
es ar tik pat labi varu izspiest aabolu seklinjas un pasniegt kaa vienreizeeju briinumliidzekli :P Tas ka vinjsh nav kaitiigs un neiedarbiigs jau nav galvenais. Galvenais ir ka kaadam kam nav nekaadas kaites, tas iedarbosies, jo galvaa nav viss sakaartots, slimo ar aikaasaap sindromu. :P :)
Jointment sport ir laba lieta.
Zane2
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
11.04.2010 21:31
!@#$ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> liene 28
>
> reti kursh praatiigs cilveeks lieto shitos
> kraapnieku produktus :P
> es ar tik pat labi varu izspiest aabolu seklinjas
> un pasniegt kaa vienreizeeju briinumliidzekli :P
> Tas ka vinjsh nav kaitiigs un neiedarbiigs jau nav
> galvenais. Galvenais ir ka kaadam kam nav nekaadas
> kaites, tas iedarbosies, jo galvaa nav viss
> sakaartots, slimo ar aikaasaap sindromu. :P :)

!@#$ - tu kljudies..Nez no kurienes tev taada informacija, "gudriniek". Shaadus un lidzigus produktus lieto miljoniem cilveku pasaulee un tukstoshiem Latvijaa. Tu esi atpalicis... :)).
Re: ceļgalu.locītavu sāpes....
11.04.2010 21:39
Varbūt, ka produkts nav slikts bet baidos, ka cena viņam būs pilnīgi neatbilstoša saturam...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Labs vakars visiem!

Es nezinu vai cilvekiem,kuriem JAU sāp shobrīd nepiecieshami produktu gudrie sastāvi....tie daudziem tirguu esoshajiem produktiem ir diezgan lidzigi.
Musdienaas sho visu daudzo produktu efektivitate un iedarbibas atrums GAN ir atshkjirigs un nozimigs un tas slepjas pavisam citaa faktoraa...Bet tas bus parak gudri un ne shobriid par to jarunaa.

Tieshi tapec man gan liekas,ka jums visiem, tie kas vairs nezina kur deties no sapeem un tie,kuri juut,ka tas ir tikai sakums - svarigaki ir rezultati, ko varetu sniegt konkrets produkts.

Un tieshi tapec es iesaku atrast kaadu Agel kompanijas produktu distributoru, kas, varbuut, padalisies ar kaadu savu FLX lidzekla pacinju, lai jus varat izmegjinaat shii produkta efektivitati. Izmegjiniet kadas 3-10 pacinjas un tad parunasim vai tie ir dargi un vai cena atbilst efektivitatei :).

Ja jums vajadzigi Agel produktu gudrie sastavi, sertifikati, tad droshi uz shejieni:
http://www.agel.com/products/gelceuticals/FLX

Bet,ja juus vairaak interesee musu latvieshu ( nevis negeru :)) ) atsauksmes, tad uz shejieni:
http://www.avteam.lv/atsauksmes/

Nu, bet, ja jus esat "neticigie Tomi", tad sorry, prieksh jums veel nekas nav uzrazhots un nedomaju,ka tas notiks tik driiz...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 9?
Ziņa: