Skriesana

Aizsāka Ingars23 

Skriesana
12.04.2009 18:48
Kaads gudrs cilveeks var pastastiit siikak par skriesanu kass un kaa, kas svariigs jazin, tauku dedzinasanu skriesanas laikaa, izsturiba, no rita vakaraa utt... ? Un veel par peldeesanu :)
Re: Skriesana
13.04.2009 18:56
No rīta saites vēl nav uzsilušas. Pa asfaltu tad labāk neskriet. Pa mežu kak raz.
Re: Skriesana
11.05.2009 21:37
Pec jaunieša atbildes nesapratu vai no ritiem ir iesakams skriet vai nav ?
-Skriešana pa meža taku un jūras krastu
Re: Skriesana
12.05.2009 07:52
No rīta var skriet, bet ieteicams pa pieitekoši mīkstu (negrimstošu) un līdzenu segumu, piem., pareizā seguma stadionu, meža takām, jūras krastu, tādējādi izvairoties no iespējas sastiept kāju locītavas. Protams, pirms un pēc skriešanas izlocoties.
Peldēšanā gan par sastiepumiem nav jāuztraucas, jo ūdenī ir vismazākais risks kaut ko sastiept, vienīgi jāizvairās no krampjiem. Tāpēc no rītiem peldēšana ir atbalstāma. Elpošanas ritms gan ir savādāks kā skriešanā, kā dēļ es cenšos pieturēties pie kaut kā viena noteikta laika intervālā.
Re: Skriesana
12.05.2009 23:37
uff, cik atminos no teorijas - aerobas slodzes no rītiem, spēka treniņi - pēcpusdienās.
skrienot vēlams labos apavos, citādi mūsdienu biroja pīplīša vārās potītes un ceļgali ātri lido pa pieskari.
par tauku dedzināšnas pulsiem zinātnieki joprojām lauž šķēpus - skaties netā un izvēlies sev tīkamāko teoriju. pie tās tad arī pieturies.
peldēšana - peldēt pareizi, tb izelpojot zem ūdens un darbinot pareizās muskuļu grupas, ir visai pagrūti. vēlams apgūt laba trenera vadībā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 18?
Ziņa: