Prieksejo krustenisko saishu plisums.

Aizsāka EdgarsV 

Atvainojos, par to, ka rakstu jau ieprieksh izskatitu temu, bet tomer atkartoshos. Tatad, ja man pusgadu atpkalj ir konstatets priekshejo krustenisko saishu plisums, un bojata meniska. Pirms tam es loti nopietni nodarbojos ar futbolu, vairak jau ka hobijs, bet hobijs no kura es nevaru atteikties, ka ari ar snovbordu, kura gaju uz lieliem panakumiem, un diezgan daudz nodarbojos ari ar pludmales volejbolu, ka ari citiem shadiem tadiem sporta veidiem. Shomenes domaju taisit operaciju un esmu gatavs pectam smagi stradat, lai kaja butu kada bija agrak. Vai ar smagu darbu prieksh kajas rehabilitcijas, ka ari pectam trenazhieru zale esmu gatavs pavadit stundam ilgi, lai nostiprinatu saites Jautajums vienkarsh, vai es vareshu dabut kaju tada limeni, ka agrak, un vai vareshu vel vairak vinju pilnveidot, lai vinja butu specigaka neka agrak? Ka zinams snovborda, ipashi lieli lecieni prasa samera lielu amortizaciju, vai kaja pec operacijas man spes tadu dot? Jo reali, ja nevareshu dabut kaju, ka agrak, nesaskatu jegu vispar taisit operaciju. Vnk liekas, ka delj vienas tizlas kustibas, esmu izdzesis no dzives 30 % prieku, ko man spej dot sports!
Re: Prieksejo krustenisko saishu plisums.
05.05.2009 15:31
pie SPORTA ārsta esi bijis? jo operāciju uztaisīt paspēsi vienmēr, bet tad vairs nebūs atpakaļceļa.
Re: Prieksejo krustenisko saishu plisums.
06.05.2009 10:01
Lielākā daļa atbildes atrodas tajā, cik lielas finanses Tev ir pieejamas... Ja gribi sasniegt kā minimums to pašu, ko iepriekš bez blakus(de/e)-/fektiem, tad no operācijas brīža līdz pat atkal sportošanai pie max. iepriekšējās slodzes viss ir jāveic pie labākajiem sporta ārstiem, kādi ir pieejami LV (vēl labāk Vācija vai US), kas aizņems ~pusgadu, un naudas izteiksmē būs krietns 4-ciparu skaitlis (LV).
Pie labākā rezultāta fiziski būsi par 99% iepriekšējā līmenī, taču psiholoģiskais stāvoklis būs lielākais šķērslis, par ko var pārliecināties, zinot pēctraumas sporta dzīves turpinājumu tādiem spēlētājiem kā, piem., Maikls Owens, Dikembe Mutombo u.c.
Protams, locītava vairs nekad nebūs tāda, kāda tā ir dabiska. Traumas risks būs lielāks.
Kā jau esi lasījis, arī es saplēsu PKS, paliku bez mediālā meniska. Šis gadījums ir sarežģītāks, taču ar gribasspēku esmu panācis to, ka turpinu aktīvi sportot (skriet, peldēt, spēlēt basketbolu un volejbolu u.c.). Protams, ir nepieciešamas regulāras apskates un go-on injekcijas, taču prieku turpinu iegūt no sporta.
Un vēl- svarīgākais, ka esmu jau ticis psiholoģiski pāri tam, ka nekļūšu par profesionālu basketbolistu :)
Iespejams kludos, bet zobs, Tavs vards nav Gatis?
Re: Prieksejo krustenisko saishu plisums.
08.05.2009 07:56
Ne gluži :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 20?
Ziņa: