Masas uzaudzešana

Aizsāka Dzeks 

Masas uzaudzešana
10.09.2009 21:09
Tātad esmu puisis 15 gadus vecs domaju uzaudzet masu. 2 gadus trenejos eju uz kačalku trentet roku muskuļus, pievelkos un taisu presīti, celu hanteles utt. vēlos arī uzzinat kā plecus var padarīt platākus, ja tas ir iespejams.
Bet man ir viena liela problema esmi 175 garš sveru 57kg es skatoties spoguli redze muskuļus un adu, bet velos but mazliek budīgāks. Nespēju saprast kāpēc tik tievs esmu. Tads jau no bernibas, es varu est ko gribu, bet nepieņemos svarā. Nezinu vai tas ir labi. Domaju nopirkt un nomeiģināt uztura bagātinatajus, bet isti netiku skaidra vai tas ir prieks manim, veletos kautko par vinjiem uzzinat, vai tas ir ieteicams mana vecumā.
Kāds varētu kautko ieteikt ar ēšanu un treniņiem?
Kā var krūtis uzka4at?- kas jadara lia to panaktu?
Kā ir ar pleciem?
Re: Masas uzaudzešana
14.09.2009 14:52
Nu ko es jums varu ieteikt.
Dzek - 1kaart nevis pleci paliek plataki, bet gan muguras malejie muskuli paliek lielaki, lidz ar to Tu izskaties plataaks un tiem muskuliem ir tikpat daudz vingrinajumi kaa citiem. www.Bodybuilding.com var atrast vingrinajumus shim muskulim.
Tas, ka sver tik maz, taa ir iedzimtiiba, tatad tu esi ektamorfs un taads ir vnk tavs kjermenja tips. Beztam vel paris gadus tu augsi un paliksi smagaaks, taka par to neuztraucies. Bet, ja gribi palielinat kartigi muskulu masu tad jaaeed, jaatrennejas un velreiz jaaeed. Jaaed partika kas ir pilna ar olbaltumvielaam un oglhidraatiem. Tatad oglhidraati - griki, makaroni, auzuparslu putras utml. Olbaltumvielas - olas, galja, biezpiens utt. Beztam ja gribi palielinat VISU kjermenja masu, tad vajag trennet VISU kjermeni, nevis atseviski kkadus rokas muskulus un viss. Nebus normali trenneta mugura, nebus labas rokas, viss ir savstarpeji saistits! Trenne ari kajas, tas loti palidzes uzdzit massu, Tatad pareizs uzturs + trenini un nekas vairak nav vajadzigs. Lidz gadiem 18 busi milzis! Velak ja gribesi krietni palielinat muskulu massu tad varesi ari kerties pie proteina kokteiliem, bet pagaidam tas nav nepieciesams. Cerams, ka noderes.

nemierigais - Krutis uztrennet var tas trennejot. Bet saku uzreiz, netrenne vienu muskuli, bet visu kjermeni. Izlasi, ko uzrakstiju augstak.
Re: Masas uzaudzešana
18.07.2011 16:05
Dzeks Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tātad esmu puisis 19 gadus vecs domaju uzaudzet
> masu. 1 gadu trenejos eju uz kačalku trentet
> roku muskuļus, pievelkos un taisu presīti, celu
> hanteles utt. vēlos arī uzzinat kā plecus var
> padarīt platākus, ja tas ir iespejams.
> Bet man ir viena liela problema esmi 178 garš
> sveru 59kg es skatoties spoguli redze muskuļus un
> adu, bet velos but mazliek budīgāks. Nespēju
> saprast kāpēc tik tievs esmu. Tads jau no
> bernibas, es varu est ko gribu, bet nepieņemos
> svarā. Nezinu vai tas ir labi. Domaju nopirkt un
> nomeiģināt uztura bagātinatajus, bet isti
> netiku skaidra vai tas ir prieks manim, veletos
> kautko par vinjiem uzzinat, vai tas ir ieteicams
> mana vecumā.
> Kāds varētu kautko ieteikt ar ēšanu un
> treniņiem?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 20?
Ziņa: