Sastieptas krusteniskās saites

Aizsāka dairis444 

Sastieptas krusteniskās saites
15.09.2009 00:14
Pirms nedejas sastiepu celjgalam saites , staigaat var mieriigi , tikai pie slodzes iesapas, arsts teica ka nekaadu slodzi nevarees paaris nedeeljas. Taa kaa speleeju basketbolu un gribas atrak uz treninjiem ir jautaajums, vai nevar atveseljoshanos paatrinaat bez kautkadam zaaleem ? Piemeram peec iespejas mazaak staigaat un kad neko nedera, piem sez pie datora, kaada staavoklii tureet kaaju, vai kautkaadus vingrinajumus veikt ? Vai ir kautkas kas vareetu patrinaat atlabshanu ? Gribas pec iespejas atrak atsakt treninjus.
Re: Sastieptas krusteniskās saites
18.09.2009 09:46
Pats neko nelemj! Sarunā ar ārstu (ja tas ir sporta ārsts), lai sastāda pakāpenisku rehabilitācijas programmu šim 2 nedēļām.
Pie sastieptām saitēm ir ļoti vienkārši traumēt menisku vai vispār saplēst PKS.

Kāda atlabšana un kas vajadzīgs pēc manis pieminētajiem sarežģījumiem, vari palasīt šīs sadaļas 2. lapā atrodamo diskusiju uz 3 lapām ar nosaukumu "Ceïgala krustenisko saiðu operâcija". Pameklē ;)



Edited 1 time(s). Last edit at 18.09.2009 09:48 by zobs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 13?
Ziņa: