uztura bagātinātāji

Aizsāka Guntis 

uztura bagātinātāji
15.04.2010 15:40
Ļoti aktīvi trenējos vieglatlētikā (sprints) 2h dienā un 5x nedēļā, tai skaitā divas dienas svaru zāle. Ko un cik Jūs ieteiktu lietot no uztura bagātinātājiem (vitamīni, minerālvielas, aminoskābes utt.), lai produktīvāks būtu treniņš un pieaugtu rezultāti?
Re: uztura bagātinātāji
15.04.2010 20:40
nu cik saprotu svaru tev klaat nevajag... trenneris neko neiesaka, vai ari ir no "vecās skolas", kad neko nevajag - tikai trenniņi? :D ļoti grūti ieteikt kaut ko no UB kādam, kura pamatsports nav pati zāle.. to var ieteikt tikai kāds sprinteris... es tev ieteiktu, kas noteiktu uzlabos, bet tas nav UB :D
Tieši tā, svaru man klāt nevajag un treneris ir no vecās skolas. Kā treneris viņš ir labs, bet no šīs tēmas viņš atturas.
Ieklausīšos un izvērtēšu jebkuru ieteikumu, jo aptiekā nopērkamie vitamīni šķiet ka ir pa vāju manai slodzei:) Varbūt jāsamazina slodze?:)
Re: uztura bagātinātāji
16.04.2010 11:48
Baigi gruuti ar tadiem trenneriem... :/ Vari paņemt animal pak, diezgan lielas vitamīnu devas un pilnīgi noteikti dod enerģiju... par slodzi spried pats, es vispar nesaprotu ka var savienot vairakus sporta veidus... bet nu blakus ari trennejas tadi pashi fanatikji :)
Paldies par viedokli. Iegūtās info. pārsvars sliecas uz "Animal pak" un vēl paildus iespējams varētu lietot "L-Glutaminu". Kā Jūs skataties uz šādu kombināciju? Varbūt papildus vajadzētu kādas amino skābes (Super amino 4800)?
Es netrenējos vairākos sporta veidos. Pamatā ir vieglatlētika - sprints. Lai kaut cik līmenī skrietu īsās distances nepeiciešami ir arī svari. Vismaz bāzes vingrinājumi.
Šeit vairāk runa iet par lielām slodzēm un muskuļu atjaunošanos pēc tām:) Citādāk vari trenēties un jēgas nav nekādas, jo nogurums ņem pārsvaru:)
Re: uztura bagātinātāji
17.04.2010 16:52
nu skaidrs... animal pack ņem, par l-glutamīna vajadzību gan es apšaubītu.. viņu pie atjaunošanās un enerģijas nesajutīsi... viņš vairāk imunitātei palīdz :) bet par to cenu.... ņem animal pack + amino vai proteīnu kādu....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 3?
Ziņa: