Uzturs

Aizsāka fox 

fox
Uzturs
16.04.2010 08:24
HAllo!
Esmu mazliet sapinusies uztura izvēlē un variācijās. Proti, runa iet par brokastīm. Līdz šim - gluži labi iztiku ar auzu pārslām/ 5graudu utt, kas aplietas ar karstu ūdeni un pievienoju kādu sauju ogas (saldētās pašmāju). Tagad ir sajūta, ka tās putras galīgi nevelk. Taisu augļu kokteili, blenderī - apelsīns, puse banāns, kivi, ābols, dažreiz melones gabaliņi un ogas (variējot - dzērvenes, mellenes, brūklenes, jāņogas, upenes - nu kas nu saldētavā pa rokai).

Tad nu jautājums - vai brokastis ir ok no uzturvērtības viedokļa. un vai tie graudaugu produkti ir jālieto obligāti, vai var ar kaut ko aizstāt. Maizi nelietoju.

P.S. Pusdienās / vakariņās - zupa, vai dārzeņi sautēti, kaut kas no pupiņveidīgajiem, zivs.....salāti, biezpiens... - nu +/- veselīgi.

P.S.S. Sportoju gandrīz katru dienu - body bike, baseins, zāle, skriešana laukā (6-9 km / 2 x nedēļā).
Re: Uzturs
16.04.2010 11:53
Nu visu laiku ēst tikai un vienīgi pareizi, tas ir dzirdāms tikai teorētiķu runās, kuri trennējas max pāris mēnešus... Pienāk brīdis, kad apriebjas viss, ko līdz šim esi ēdis.. var jau paņemt arī kādu atslodzi, ēd brokastīs kādu laiku to, kas garšo.. un pēc kāda laika jau atgriezīsies pie putrām.. labo produktu nav nemaz tik daudz :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: