Iesakiet proteinu

Aizsāka kalvins 

kalvins
Iesakiet proteinu
29.09.2010 09:58
Sveiki.

Iesakiet kadu proteinu ko dzert no rita - pirms darba, kadu ar kalorijam bagatu, jo pa dienu sanak paest tikai pusdienas, un vakaraa pec treninja dzeru mutant mass.

paldies
Re: Iesakiet proteinu
29.09.2010 13:45
no rīta jāēd lēnie ogļhidrāti (putras), nevis jādzer proteīnus. auzu pārslas, rīsi, griķi utt + gaļas gabals.
Re: Iesakiet proteinu
23.10.2010 21:57
Rīts jāiesāk ar labu ūdeni :)
Runājot par proteīniem, varu ieteikt PROTIVITY - unikālu sablansētu neaizvietojamo aminoskābju kompleksu, kas veicina muskuļu masas palielināšanos un to rekomendē kā diētisko uzturu sportistiem.Satur aminoskābju matricu. Ļoti vērtīgs sportistiem. Pie tam ir ļoti būtiska nianse - tiem, kam jāuzkrāj ķermeņa masa, jālieto PROTIVITY pirms treniņa, bet tiem, kam nav vajadzīga lieka ķermeņa masa (kas nodarbojas ar skriešanu), jālieto PROTIVITY pēc treniņiem, muskuļu atjaunošanai.

Ja vēlies pilnveidot savu uzturu, iesaku kokteili PROŠĶIEDRA (Pro-Fiber E.F.A). Kokteilis satur 18 olbaltumvielas, (tai skaitā 9 neaizvietojamās aminoskābes, sabalnsētā un pilnīgi organismam izmantojamā veidā), augu šķīstošās šķiedras (ieskaitot vērtīgos beta-glikānus) un neaizvietojamās taukskābes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 6?
Ziņa: