Body Bike

Aizsāka curly 

Body Bike
27.02.2011 12:16
Sveiki!
Esmu nolēmusi iegādāties Body Bike trenažieri lietošanai mājās. Tos, kas vien var iekomentēt ar bļāvienu par to, cik dumji ir pirkt šo trenažieri - lūdzu paturēt savas domas pie sevis.
Tie, kas ir gatavi man sniegt padomu - welcome! :)
Tātad - esmu nonākusi krustcelēs un nevaru īsti izlemt par labu vienam vai otram modelim. No sākuma skatījos Tomahawk E - Series baika virzienā, bet nu jāatzīst, ka tas ir diezgan padārgs un arī cik saprotu vairāk domāts zālēm.
Tad nu tagad sāku pētīt pārējo piedāvājumu un nevaru izlemt par labu Proteus Body Bike SPC 5000 vai Body Coach Deluxe Pro Racing Bike 28145. Nevaru arī atrast netā atsauksmes par šiem. Ir kādi ieteikumi tieši kuru no šiem ņemt?? Varbūt ir vēl kādas opcijas??

PALDIES!!!
pixy
Re: Body Bike
28.02.2011 11:38
Velotrenažieri var būt ar magnētisko un lentes bremzēšanas sistēmu. Iecienītāki ir velotrenažieri ar magnētisko bremzēšanas sistēmu – ap trenažierī esošo disku ir izkārtots magnētu pusloks, un pedāļu pretestība mainās atkarībā no attāluma starp magnētiem un disku.

Proteus neiesaku, jo tam ir mehāniskā bremzēšanas sistēma - būs grūti noregulēt slodzi un tā būs nevienmērīga, piegriezīsi slodzi pa milimetru un dabūsi pārslodzi... Deluxam ir magnētiskā bremzēšanas sistēma...būs ok, ja Tev patīk.

Īsāk sakot - pērc jebkādu baiku kādu vari atļauties un kas patīk, bet galvenais nočeko vai ir magnētiskā bremzēšanas sistēma, pārējam ir maza nozīme.

Lai veicas ar treniņiem! :)
Re: Body Bike
01.03.2011 13:58
Paldies pixy :))
papildus jautājums - kādu tu pats izvēlētos no LV i-veikalos piejamajiem?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 24?
Ziņa: