Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!

Aizsāka Arsara 

Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!
19.08.2011 16:59
Ja ir kāds zinātājs, palīdzi,lūdzu! Kā pareizi sakombinēt treniņu nedēļai!? Nopirku velotrenažieri, bet mana fiziskā izturība ir gaužām bēdīga (nu jau kādsu gadus 5) Ar cik sākt un cik bieži nedēļā? Papildus protams pildīšu presītes un citu ķermeņu daļu noslogojošus treniņus. Bet akcentu gribu likt uz velo...gribu maksim'\ali ātri, bet pareizi zaudēt svaru. A un vai kāds zin kā tur īsti ir ar to pulsu. esmu dzirdējusi ka jābūt pareizam ulsam, lai svars kristu,kādam tam jābūt vingrojot?!

Paldies


__________
Be yappe:)
teoriju par kardio var palasiit seit:
http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=cardiovascular

loti efektiiva metode ir si:
http://thinkmuscle.com/forum/showthread.php?16869-Tabata-with-stationary-bike

ja es buutu tu, tad nemtu vienu dienu kardio, otru speka treninus, treso kardio, ceturto speeka utt.

ja merkis ir notievet, tad galvenais nav pulsi un tam liidzigas mulkiibas, bet gan skaitiit kalorijas - lai terejas vairaak kaloriju neka tiek uznemts. tad arii svars kritiisies. pat bez treniniem.
Re: Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!
21.08.2011 00:22
poh
ja jau pulsu nav jaaskaita, kaadeelj esi piemineejis kardio?
Kardio ir treninsh ljoti konkretaa pulsa amplitūdā. Jeb 60-80%MSR kas vēl dalās atkarībā no daudz faktoriem. 60-70 70-80%
Zem šī pulsa, mēs pavadam ikdienu, bet virs šī pulsa sākas anaeorbā slodze, kad reāli treniņš jau notiek skābekļa badā. Un ja neseko līdzi pulsam... kā Tu zini ka taisi kardi un vai tiešām joprojām taisi kardio? :)

Tauki vislabāk oksidējas tad kad ir tukša akna (no glikogēna) un tas ir pēc pamošanās, vai uzreiz pēc spēka treniņa. Tad pietiek ar 30min treniņa ar pulsu 60-70% un jau pēc 2 nedēļām pie 3x nedēļā kardio būs acīmredzami uzlabojumi.

Un protams pa kādiem 100-200g dienā jānogriež ogļhidrāti. Nevis kalorijas (!!!) bet tieši ogļhidrāti, par taukiem nerunājot.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!
22.08.2011 09:52
To Mateus-->

Jautājums....es no rīta pirms darba braukšu tad 30 min. uzreiz pēc piecelšanās...., bet pēc cik ilga laika varēšu ēst brokastis un ko labāk brokastīs ēst?! Esmu dzirdējusi ka pēc treniņa 2 h nevajagot ēst! Vai tā ir?


___________
Be happy :)
Re: Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!
22.08.2011 12:33
Kādēļ neēst... tieši otrādi: ĒST!!! :)
Ja uz masu tad uzreiz pēc treniņa ogļhidrāti ir ui kā vajadzīgi.
Ja tievē, tad gan... pēc treniņa labāk ieturēt 20-30min pauzi un tad paēst, bet bez ogļhidrātiem. Pēc tam jau ēd kā vienmēr. Ja rezultāts nav tik izteikts kā gribētos - samazināt vēl kopējo OH daudzumu dienas racionā. Bet jāsaprot, ja ja pārāk nogriezīsi ogļhidrātus... nespēks, apātija utt tas viss var apciemot.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Lūgums pēc padoma-streniņprogramma!
23.08.2011 09:35
Nē, nē, nekādu masu :D :D :D tikai nost!!!!!!
Man var kāds, nezinošai, pastāstīt sīkāk, ar ko atšķiras kardio treniņš no spēka treniņa tieši saistībā ar velotrenažieri!??
Es pagaidām minos katru vakaru pa 40min uz 2 slodzi (no 8ņām), pagaidām uz lielāku slodzi nēesmu spējīga. Pirms velo iesildos uz stepera min. 8, un pēc velo vingrojumi uz paklāja - rokas, presite, kajas, pakaļa!

_________
Be happy :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 15?
Ziņa: