STEROĪDU LIETOŠANAS NOZĪME UN IETEKME UZ SPORTISTA VESELĪBU ATLĒTISKAJĀ VINGROŠANĀ UN PROFESIONĀLAJĀ KULTŪRISMĀ

Aizsāka rendzis 

http://www.gudrinieks.lv/referati/kursa-darbs/or-lo-stero-du-lietosanas-noz-me-un-ietekme-uz-sportista-ves-puslapis1.html

Varbut kads varetu kko pastastit par peckursu terapiju. (Hlomids, Nolvadex un Proviron) Lidz shim pat pieredzejushi ''lietotaji'' neko tadu nav pieminejushi.
ja tev ir hlomidijas...luudzu ej pie venerologa!
google prieks kam ir?

ja tavi pieredzejusie lietotaji neko tadu nav minejusi, tad vai nu vini NAV pieredzejusi lietotaji vai vnk viniem [...] par tavu veselibu...kas ir vairak ticams. dzirdeti tadi "pieredzejusie" kas kaa pirmo kursu iesaka deku+metanu neko nepieminot par iespejamajam blaknem utt. man vienam comam viens tads ble "pieredzejusais" ieteica kaa pirmo kursu deku+trenbolonu. Pirmo kursu!! tiesam brinums kaa vins gino nedabuja. pec kursa vins VISU pazaudeja un pat nokritas zem sava iepriekseja svara, jo vnk nebija PCT. tapec LV speka sports un bb ir tada pakalja, jo neviens nedalas ar informaciju.



Edited 1 time(s). Last edit at 14.09.2011 20:28 by puce.
Kam vajag informāciju, pats lai meklē. Viņa interesēs.
Google ir domata tam, lai atrastu shadu te forumu. Ja nav ko teikt, tad nesaki. Tema ir auksha izlasama.
Mega gudra doma. Prasa palīdzību un vēl māca citus dzīvot. Nemaz jau nerunāsim par tavu rakstīt prasmi.
to rendzis

tu tiesam iedomajies ka kaads tev tgd nems un rakstis visu teoriju par tamoxifenu, clomidu un provironu???!! tas nav viena lapaa uzrakstams. tapec ari tev iesaka izmantot googli (tamoxifen for pct, clomid for pct utt.), jo arzemju lapas viss jau ir 100x izrunats. un to savu "attieksmi" vari paturet pie sevis. princese atradusies ble, viss ar pirkstu japarada.
Un visam klāt var minēt to, ka PAREIZI būtu PCT taisīt vadoties no analīzēm nevis uz dullo kaut ko ēst iekšā un gaidīt kas nu būs. Un tad par šādu referātu jau jārunā privāti... tb cik Tu par to piedāvā ;) Un tad gan jau te uzradīsies cilvēki kas visu izstāstīs.

Pa lielam jau arī kachok.lv ir daudz infas. Bet tā ir gadiem krājusies. To nevar tā 2minūtēs uzrakstīt.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Dazhi par attieksmi runa- palasiet savus postus... :D Ja kadam shi tema liekas pashsaprotama, forshi! Nevajag telot devitklasnieku pirmaja klase. :)
Par rakstishanas makslu- nav laika man sedet un garumzimes klikskinat.

Paldies par uzmanibu!

Mateus, kur var dabut normali Tev uzrakstit, tad ari butu piedavajums! ;)
Kur vispār rodas doma tos sū#%&@^# lietot?? Trenējies pats bez draņķiem un viss būs štokos. Jeb smagāku darbu bez tukšas uzpūšanas darīt slabo? :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 17?
Ziņa: