augsts asinsspiediens!

Aizsāka pumpis 

pumpis
augsts asinsspiediens!
20.10.2011 15:19
Esmu uz testa kursa. Lixus test-e 600mg nedelja. Pret udens aizturi un iespejamam estro blaknem lietoju Letrozolu apm 250mcg katru otro dienu. Vispar man liekas ka tas tests ir underdosed vai vispar fake, jo nefiga neesmu pielicis klat. varbut 1-2 kg 6 nedelju laika(tas varbut delj palielinatajam kcal). Nekadas blakus paradibas vispar neesmu pamanijis.Vienigi varbut libido biski palielinajies, bet es ari parasti esmu vienmer nogribejies lol.
Tgd problema. Pirms menesa, paris stundas pec smaga treninja, biju pie gimenes arsta, un man asins spiediens bija 180/70 . sodien biju atkal un bija 170/74 . sonedel neesmu trenejies, ta ka tas nav pie vainas. Tatad jautajums-vai testosterons var taa pacelt asinsspiedienu??? It ipasi ja pat nejutu, ka vins darbotos? Vai tur jabut kadai citai problemai?? Kads ir jusu asins spiediens uz testa??? Un ko man tgd darit? turpinat testu vai mest mieru? Arsts prasija vai lietoju steroidus, teicu ka ne.

p.s. Virietis, 25 gadi, 190cm apm 96-97 kg.
tests
Re: augsts asinsspiediens!
20.10.2011 20:44
asinsspiediens uz kursa ir parasta lieta. ja galiigi nevari iztureet, vienkaarshi maini prepus.
par rezultaatiem nesatraukaajies - enantaats saak normaali straadaat ne aatraak par 4-5 nedelju. taa kaa, viss veel priekshaa. bet, ja testu laid vienu pashu, tad nekaadu aatru tiiras masas pieaugumu vispaar nav veerts gaidiit, prieksh tam ir jaanem kautkas klaat. pats realakais raadiitaajs - vai aug darba svari. ja aug - ir ok, ja neaug - jaaskataas cauri visa eessana un trenini un jamaina.
ja gino nav, tad prieksh kam letrozols? buus probleemas, tad arii saaksi. un arii, vienkaarshaak un leetaak ir tamoksifeens.
pumpis
Re: augsts asinsspiediens!
21.10.2011 00:36
paldies par info.

to asinsspiedienu es pats nemaz nejutu, jutos normali, vnk tas arsts sacela baigo paniku.

Tatad 170/74 uz kursa nav nekas arkartejs??

Arsts grib man uzlikt tadu patstavigo asinsspiediena meritaju un parbaudit vienu diennakti kaa tas spiediens uzvedas. Un ja konstates ka man visu laiku bus augsts asinsspiediens, tad tac vini veiks kkadas analizes un parbaudes.

Kads zin ko vini parbaudis? Un vai vini neatklas ka es esmu uz AS?? nesmuki sanaks.

Tapec tgd nevaru saprast, mest mieru un taisit pct vai pabeigt kursu lidz tam 12 nedeljam?

Sodien pec arsta taisiju plecus un muguru, un labi piedzinas musisi. Un saku izskatities ari tads "pilnaks" , tapec bus zel visu beigt, kad tikai saku redzet rezultatus. blin neznu ko darit.

Bija man pubertates gados gino, tapec nemu kko jaudigaku- Letro. Ir ari tamoxifens, bet to nemsu pct.
reason
Re: augsts asinsspiediens!
30.10.2011 02:24
No offense, bet tu dari napareizi! Pirmkārt, tas ir diezgan nepatīkams spiediens, jo ir liela starpība starp abiem cipariem! Otrkārt, ārstam vajadzēja visu izstāstīt kā ir!
pumpis
Re: augsts asinsspiediens!
01.11.2011 00:53
pateiksi arstam ka esi uz AS un vins pat nekadas izmeklesanas neveiks. Vnk pateiks, lai parstaj lietot. A mos tur kkas cits slepjas ne tikai AS?

kaa uz kursa vispar var regulet asins spiedienu? ir kkadi prepi? Par kardio un uzturu zinu.
Re: augsts asinsspiediens!
25.12.2011 00:29
Cik zinu vajag daudz ūdeni dzert,palīdzēs.pašam palīdzēja
Jādzer tik daudz kamēr čurā nekrāsainu (tipa ūdeni),labs rādītājs ka ūdens organismā pietiekoši.
lai veicas ar augšanu
pumpis
Re: augsts asinsspiediens!
27.12.2011 21:33
paldies par padomu. nemsu vera.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 5?
Ziņa: