Skinyfat augums

Aizsāka Mārciis 

Mārciis
Skinyfat augums
12.04.2012 16:30
Sveiki.
Man ir tāds galīgi neforšs augums, kaut kas līdzīgs tā sauktajam skinnyfat. Kājas, dibens man ir resnas, savukārt viduklis, krūtis ļoti tievas. Lai, cik es ēstu (un ēdu daudz), svars klāt nāk liekas tikai kājām. Un pats stulbākais ir tas, ka viduklis, krūtis man ir arī ļoti nu šauras. Ar ko vispār šādā situācijā ir jāsāk? Un kapēc vispār tāds augums rodas?
pumpis
Re: Skinyfat augums
13.04.2012 01:05
sadas situacijaas ir jasak ar treninjiem un uztura sakartosanu. Pacila kko smagaku par karoti un ar laiku izmainisi savu kermenja kompoziciju. Iemesli var but dazadi, bet visticamak, ka neaktivs dzives veids un sudiga testosterona/estrogena atieciba...zems tests, augsts estro, tapec tauki nogulsnejas kaa sievietem uz pakaljas un kajam. Ja dzives veids kaa vecenei, tad pats par veceni sac palikt lol. tgd prom uz ka4alku!!
zaglīgais jenots
Re: Skinyfat augums
13.04.2012 13:57
sākt vajadzētu ar to, ka beigt čakarēt sev smadzenes ar visādu herņu. skini, huini - kāds tam visam ir sakars ar reālo dzīvi? kas, uz ielas visi izskatās pēc super-puper terminātoriem? tu esi tu, un ja kādam kautkas nepatīk - vienkārši sūti dirst.
to jenots
Re: Skinyfat augums
13.04.2012 14:56
da vinjam PASAM nepatik, ja jau prasa ko var darit lietas labaa!!! Nu un ka visi uz ielas neizskatas pec terminatoriem? Tas nenozime ka vinam ari tgd butu visam jaatmet ar roku, jaaudze pakalja un japriecajas par to...lai stradaa.
Maarci vnk ej uz trenežieru zāli, sāc trenēties, ēd daudz, labi guli. Palūdz lai tev kāds sastāda profesionālu programmu un strādā. Apsolu, ja būsi neatlaidīgs, tad 2-3gadu laikā viss mainīsies. Kājas grūtāk uzkačāt kā augšu. VNK uz priekšu, esi vīrs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 19?
Ziņa: