Metāna tabletes

Aizsāka papriks 

Metāna tabletes
17.04.2012 15:01
sveiki. gribeju prasit vai var but kadas blakus paradibas ja lietoju metana tabletes 1 tableti diena ? Un ja izeju vienu kursu, man trenini ir 4x nedela intensivi, ka jus domajat pec cik ilga laika varetu paradities rezultats ? Vel lietoju whey... varbut jums ir kadas atsauksmes par so briinumu ?
tests250
Re: Metāna tabletes
18.04.2012 12:31
a mērķis lietošanai kāds? tipa, kāds ir sporta veids un kādus rezultāts tu gaidi no šādas devas?
par blaknēm - dabiskā dienas norma, ko izstrādā vīrieša organisms, ir ap 5 mg. ja tu močī kaut vai papildus 10 mg dienā, ar ļoti lielu varbūtību savu testu tu aizklapēsi. protams, atgriezeniaski, bet aizklapēsi. par pārejām blaknēm - aknas, gino, spiediens - diez vai ir vērts satraukāties pie 10 mg dienā.
kas ir whey? tipa, kautkāds tur proteīns? ja tauku un ogļhidrātu saturs ir tuvs nūlei un garšā ir tāda, ka puslīdz normāli var dabūt iekšā, tad pāris reizes dienā starp ēdienreizēm var. bet nekādu acimredzamu efektu tu no viņa neredzēsi. tas būtu tā pat, kā apēst biezpiena paku un gautko gaidīt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 24?
Ziņa: