Labâkâ zobu pasta!

Aizsāka Rolandss 

Re: Labâkâ zobu pasta!
06.11.2007 17:38
nebij nekâdu ðausmu mutç, tik pârs azobakmeòu, par kuru noòemðanu nebija jâmaksâ zobu dakterim. "nobira" tîrot zobus. veseli zobi + ekonomija! pirms Glister lietoðanas nav jâiet pie higiçnista, kâ to piemçram darîja Sevgvilim'.
Re: Labâkâ zobu pasta!
06.11.2007 19:59
Iepriekð lietoju Blenìiku, bet esmu pârgâjusi uz LACALUT - garða tik tieðâm kâ zobu pastai, un jûtams, ka veidota uz sodas bâzes! LACALUT ACTIV tâda îpatnçji sûra garða mutç pçc tîrîðanas, bet patîkama.
Re: Labâkâ zobu pasta!
06.11.2007 22:43
Blendameds parastais vçl tâ, bet ar tâm augïu garðâm - viens âpâc, sajûta, kâ pçc kilograma skâbu âbolu apçðanas... :(
bruute.
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 09:40
kur tad tas Glister pçrkams, cik maksâ??
bruute.
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 09:42
nu man pagaidâm visbriesmîgâkâ pçc garðas likas Paradontax. Tur vajag nervus un apòemðanos, lai ar viòu tîrîtu zobus, garða ir vairâk nekâ dîvaina,l pat pretîga.. bet nu.. smaganâm un jûtîgumam laikam skaitâs laba..
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 09:54
Cik esmu dzirdçjusi no maniem paziòâm zobârstiem, lielâkâ daïa braucot uz ârzemçm vienmçr iepçrk Crest (ja pareizi uzraxtîju).
aja
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 10:09
Glister ir pie Amway izplatîtâjiem.Mazâ tûbiòa maksâ 2.10 ls.Arî esmu dzirdçjusi par to, ka zobakmens veïâs nost:)), paðai gan vçl nav novçlies.
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 12:53
Arî CREST ir ïoti labs. Bet tâ tâda laba un ïoti kvalitatîva ierindas zobu pasta, kas nekâdus pârdabiskus brînumus nerada - vismaz attiecîbâ uz baltumu "0". Pirms Supersmile lietoju tieði ðo te CREST - iztîra forði, baigi spçcîga svaiguma sajûta uz ilgu laiku, nekairina smaganas kâ vietçjie nezinâmâs izcelsmes blenda med utt. Mçìinâju arî viòu balinoðo pastu - likâs pârâk abrazîva, par rupju un asu. Bet, ja vajadzîgs tikai veseliem zobiem, svaigai elpai utt - tad viennozîmîgi parastais CREST ir pirmais, ko liktu savâ iepirkumu groziòâ. Gan, diemþçl, atkal jâpasûta labajiem onkâm, lai ved no ASV. Visu laiku pasûtîjâm no ðtatiem, vienreiz pa ceïam paði atvedâm no Anglijas turienes vietçjo CREST raþojumu - atðíirâs, un ne tajâ labâkajâ veidâ.
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 13:02
Vi: nav jau obligâti pirms Supersmile jâiet pie higiçnista. Ja mutes dobums ir daudz maz normâlâ stâvoklî. Bet likt dârgu balinoðu pastu uz ielaista zobakmens vai 5 gadus veciem pigmentâcijas pleíiem - manuprât naudas izíçrdçðana un tâds "slinía skaistums". Tas ir aptuveni kâ 120 kg dâmai sçþot pie TV uz mîksta dîvâna ar vienu roku ðtopçt iekðâ krçmakûku ar otru rît kaut kâdus dârgus novâjçðanas lîdzekïus, un vaimanât - "es tik daudz tçrçju svara regulçðanai, bet nekas nelîdz". Ja mûsu platuma grâdis grib tâdu ekstru kâ baltus zobus, tad tam ir jâbût kompeksam pasâkumam, nevis tikai naivi cerçt, ka ar kâdu brînumlîdzekli baltums arnâks pats no sevis. Vispirms ir jânovçrð visi iespçjamie defekti, un tikai tad ar pastu palîdzîbu var ilgstoði noturçt un uzlabot zobu baltumu.
sops
Re: Labâkâ zobu pasta!
07.11.2007 14:06
ELMEX, ARONAL made in Switzerland
INKS
Re: Labâkâ zobu pasta!
13.09.2008 18:50
Lielâku sûdu par elmex nezinu, pats mazgâju tikai ar sensodine balinoðo, esmu apmierinâts, nav zobu jûtîguma un arî jûtami baltâki , kâ kad mazgâju ar citu.
andrinja
Re: Labâkâ zobu pasta!
14.05.2009 16:16
Nezinu, nezinu.....Te visi slavee SUPERSMILE, bet man peec taa lietoshanas nav NEKAADA!!! efekta. Varbuut ilgi jaatiira, minuutes 15, vai kaa ?
meitene1
Re: Labâkâ zobu pasta!
14.05.2009 20:05
Man arī patīk Supesmile.:) Kolonnā šad tad gadās arī atlaides uz šo zobu pastu.:) Colgate un Blendamed man pašai nepatīk, jo man pēc zobu iztīrīšanas ar šīm zobu pastām mute visu laiku kalst un nenormāli slāpst, lai gan agrāk man tā nebija...
Labākā ir Neways zobu pasta , zobi ir tīri , nav nekādu negatīvo sajūtu, zobi ir tīri ilgi, nav dzeltenie, bērniem lietoju no pirmā zobinja. Agrāk pirku visādas gan dārgas gan lētas, tagad tikai Neways.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 18?
Ziņa: