Zokla korekcija

Aizsāka denize 

Zokla korekcija
17.01.2008 18:25
Man jautaajums tiem cilveekiekiem kam ir veikta zokla korekcija un peectam veel uzliktas breketes.
Esmu neskaidriibaa kuraa briidii rauj aaraa zobus, pirms operaacijas, vai arii operaacijas laikaa pie viena izraujs laukaa gudriibas zobus un veel, ja kaads ir vajadziigs?
Re: Zokla korekcija
18.01.2008 11:58
Pirms operâcijas, jau laicîgi. Man izrâva visus 4 gudrîbas zobus. To dara laicîgi, jo tâm zobu vietiòâm jâaizvelkas - jâaizaug.
Re: Zokla korekcija
18.01.2008 13:03
Burviigaa

Saki luudzu, cik apmeeram reekinaaties uz viena zoba izrausanu, cik tas maksaa?
Man buus jaarauj, laikam visi cetri un veel kaadi divi. Neesmu nekad zobus raavusi, taakaa bailes ir lielaakas kaa par operaaciju.
Re: Zokla korekcija
23.01.2008 10:46
Man nebija jâmaksâ, jo tâ ir kâ gatavoðnas operâcijai. ja tev teica, ka apmaksâs operâciju, tad jau par brekemtçm ar nav jâmaksâ vai tomçr ir? Man pilnîgi viss bija par brîvu - breketes, konsultâcijas, konsîlijs, zobu rauðana, rentgeni, operâcija.

Man râva dr.Lausks. Sâkumâ izrâva 2, tad pçc kâdâm 3 - 4 ned., vçl 2. kad râvâ iedeva atsâpinoðus lîdzkeïus, bet tâdus kas galvu dullu padarîja, nev parastâ atsâpinâðana kâ pie zobu laboðanas. Tur tâda pamatîga :) Pçc izrauðanas vçl vajadzçja drusku tur pagulçt, lai attiet tas dullums.

Nebaidies, viss bûs labi!!! Tur labi ârsti! Bûsi skaista, ar skaistiem tasniem smukiem zobiem.
Re: Zokla korekcija
23.01.2008 11:40
Burviigaa

Man ir taa, ka jaarauj laukaa 6zobi, visi gudriibas un veel sestie apakseejie zobi, breketes man liks jau apriilii. Operaacija buus pa velti, bet vis paareejais man ir pa maksu, jo man jau ir 24 gadi.
Operaacija ar buus tikai peec pusotra gada tikai, bet cik saprotu, man vaig, lai kautcik zobi ieiet savaas vietaas.

Man ir bails no taas rausanas, viens gudriibas zobs vispaar ir galiigi sciibi izaudzis, pati galvina mutee staav kaa parasti, bet zem smaganas vina ir naturaali horizontaalaa liimenii:(

Raus man laukaa zobus Dr Staamers.

Burviigaa, vari luudzu pastaastiit kaadas ir taas pasas breketes, metaaliskaas? Jo cik es esmu redzeejusi Si, tad vinas taadas baigi lielaas, nu visu muti aiznem ar tiem dzelziem, bet citaam meiteneem esmu redzeejusi taadus mazus dzelziisus uz zobiem(tik nezinu vai vinas ir likusas SI)

Un breketes es liksu pie dr Jaakobsones.
NatalijaJ
Re: Zokla korekcija
23.01.2008 19:48
Man visus chetrus gudriibas zobus izopereeja pilnaa narkozee prof.Skagjeris :)
Re: Zokla korekcija
23.01.2008 21:31
NatalijaJ

Ja nav nosleepums, cik maksaaj sii veida operaacija?
NatalijaJ
Re: Zokla korekcija
25.01.2008 01:03
Man pilniigi viss bija bezmaksas, jo jau no beerniibas zinaajaam par operaaciju :)
Re: Zokla korekcija
27.01.2008 17:00
Deniize

Nu mute pilna, tas gan, uz pçdçjiem zobiem ir tâdi kâ gredzeni, tad uz pârçjiem tâs metâliskâs breketes, bet nav tâ ka viòas milzîgas. Nu nav tik traki, redzçt, protams, viòas var. Pie katra zpba pielîmç to breketi, tad tajâs breketçs ieliek tâdu garu tievu stîpiòu, to stîpu ieliek katrâ tajâ breketç un iestiprina arî tajos gedzenos, to stîpu pie breketçm piestiprina ar tâdâm gumijiòâm, tâs gumijiòas ir uz katras tas breketîtes. Kad zobi bûs jau tâdi skaisti - taisni, var palûgt, lai daktere uzliek krâsainas gumijiòas. Interesanti izskatâs. sâkumâ neiesaka tas krâsainâs, lai nepievçrstu pastiprinatu uzmanîbu tâ jau ðíîbajiem zobiem :)
Ârpus mâjas çst gan tâ bûs kâ bûs, jo tajâs breketçs dikti viss saíerâs :D Un pçc katra dr. apmeklçjuma, kad viòa pieregulç tâs breketes, pirmâs dienas baigi sâpçja zobi, tâ ka paçst par grûti bija, sanâca druksu padzîvoties uz jogurtiem un zupiòâm, jo neko uzkost nevarçju :)

Ja tie gudrîbas zobi tâ saðíiebuðies, tad jau moðka bûs kâ NatalijaJ - pilnâ narkozç raus ârâ.
Re: Zokla korekcija
20.03.2008 17:28
Man izopereeja saakumaa vienaa pusee abus gudriibas zobus, peec tam kad sadzija tad otraa pusee abus. Man breketes un operaacija bija pa velti, bet par raushanu bij jaamaxaa pashai-kopaa par visiem gudriibas zobiem samaxaaju 140 ls
þu þû
Re: Zokla korekcija
20.03.2008 18:00
deniizei

es konkreeti nezinu, bet dzirdeeju ka taa zhoklja operaacija, kas tiek veikta taadiem kaa mees, maksaa ap 3 tuukstoshiem latu...bet pilniigi droshi es negalvoju ka taa ir.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 8?
Ziņa: