PVN med precem??

Aizsāka joll 

PVN med precem??
20.06.2010 05:52
http://www.financenet.lv/zinas/335604-nodoklu_slogs_nemazinasies
Ja links neiet, tad varbut var browseri parrakstit un palaist.
Tur par samazinato PVN likmju atcelsanas iespejamibu.
Ja taa, tad ari medicinas precem un medikamentiem, cik saprotu.
Un tas tad ari uz zobarstniecibas izmaksam attiektos?Vnk, ieliku te, jo te lasa ari tiesam Dr, un biezak,kaa citas sadalas.
Ja te neder, tad atvainojos.
Runa iet par PVN samazinato vai neuzlikto likmju atcelsanu.
Ja uzliktu 21%medikamentiem, tur med.precem, kaa buutu?
Pagaidam tas ir zuranalistu ielikts.
Par pensijam jau ari bija sakuma tikai portalos.Teica, ka murgs, bet ieviesa.
Liekus tēriņus iedzīvotājiem radīs samazināto PVN likmju atcelšana siltumam, dabasgāzei, medikamentiem, preses uzdevumiem u. c. FM, ņemot vērā statistikas datus, aprēķinājusi, ka precēm un pakalpojumiem, kam piemēro 10% PVN likmi, katrs iedzīvotājs 2008. gadā iztērēja vidēji Ls 364,20, bet mēnesī tam tērējot Ls 30,35. Ja šo PVN likmi palielina, vidējie izdevumi pieaugšot par Ls 36,42. Lai kompensētu šo nodokļa pieaugumu, neapliekamais algas minimums būtu jāpalielina par Ls 140, bet tiem, kas saņem pensijas un pabalstus, būtu jāpiemēro cits kompensācijas mehānisms. Kāds, nav zināms. FM valdībai rosina, ka kompensācijas mehānismu maznodrošinātajiem līdz 1. oktobrim būtu jāizstrādā Labklājības ministrijai kopā ar FM.
Med preces tur nav.
Bet medikamenti, vai par tiem daudz stomatol preces nosauktas>ka vitamini, par bagatinatajiem agrak tika parsaukti,lai PVN lielaks?



Edited 1 time(s). Last edit at 20.06.2010 05:56 by joll.
ZZZ
Re: PVN med precem??
21.06.2010 10:42
Iespējamība ir lielāka nekā 50%. Zobārstniecības lietas ir medicīnas preces, pašlaik 10, būs 21 (vai 23, ja augs kopējā PVN likme) procenti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 18?
Ziņa: