Maksa par konsultāciju

Aizsāka ros 

Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 19:32
skiet ka *** jauc parastu konsultaaciju ar aarsteehsnas plaana prezentaaciju, kad paarunaa visas detaljas un siikumus - tas arii aiznjem vairaak laika. Parasti tas viss jau ir iekljauts protezeeshanas cenaa. Dazhkaart ja beigaas pacients nepiekriit aarsteehsanai pieprasa maksu par modeljiem un esteetisko zobu modeleeshanu.

var dariit arii otraadi - pieprasiit naudu par konsultaciju un beigaas to atvilkt no aarsteeshanas plaana. Nekas nepareizs. Bet tagadeejaa ekonomiskajaa situaacijaa diez vai tas ir pareizaakais leemums. Augstas klases kliinkaas kur pacientiem naudas kaa spaalju taa arii veel tagad var dariit,

*** - ja nav nosleepums. kur ir juusu darbavieta?
***
Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 19:56
tishaam veel ir daudz taadu, kas ierauga kaadas jaunas tehnologjijas zinkaariibas peec grib uziinaat vai vinjiem taas der, cik izmaksaas aarsteeshana utt. ar domu ka ja nu kaardeiz sadomaashu. Tikai vinji neapjeedz, ka kad pienaaks tas "kaadreiz", vinjiem jau buus cita situaacija, jo ne jau aiz laba dziivesveida un higieenas zobi ir nonaakushi taadaa staavoklii.
Un taa ir kad ir veel aarsti, kas parasto konsultaaciju uztver nopietni un ne tikai uzmet aci koridoraa, bet veic normaalu izmekleeshanu ar rentgeniem utt.
Cenas "peec sejas" neveido, taas ir taadas kaadas ir un pateikt ka zobs uz implanta izmaksaas tik, bet ja jaaatjauno kronja dalja tas maksaas tik un tik var arii taapat, un taa neskaitiisies konsultaacija :)
Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 20:30
Ārsta palīg ***, tu neatbildēji uz zb jautājumu!
Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 20:41
ir jau ļautiņi, kas lasa avīzes Narvesenā, staigā visu garšodami pa tirgu un labi uzēdas, bet pie zobārsta jau nu tādi točna neiet. man šķiet te kādam vnk pārslodze darbā.

kad man nobrieda vajadzība pēc pirmā kroņa, man vispār nebija nekādas jēgas, kas tas ir, cik tas maksā un kā tas notiek... ja es būtu gājusi un man pateiktu, ka neko neteiks bez maksas, tad viens vinkārši nedabūtu to kroni taisīt. nostāstīt galigam nezinātājam var 5 minūtēs. man šķiet, ka te katrs runā par kaut ko savu.
***
Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 22:24
Izstaastiit kas ir kronis un kaa to taisa nav konsultaacija, taa ir vienkarshi informaacija pacientam, to kliinikaa tiesham jebkursh var izstaastiit, ieskaitot administratoru, ja vien tas nav cilveeks, kas galiigi nav saistiits ar zobaarstnieciibu un seezh tik skata peec. Iista konsultaacija tiesham aiznjem apmeeram stundu, un no taas juus izejat izmekleets, ar preciizu aarsteeshanas plaanu, izmaksu kalkulaacijaam un visiem iespeejamiem aarsteeshanas varientiem juusu gadiijumaa...
Re: Maksa par konsultāciju
22.09.2010 23:39
5 min parasti pietiek lai saprstu cik zobi palikushi, kas buutu jaadara un APTUVENAAS izmaksas. tas parasti arii ir viss ko pacienti veelas un ko var dabuut bez maksas.
ja grib saakt aarsteet un zinaat vairaak par izmaksaam, tad naak atkaartoti un saak maksaat par modeljiem , ekstra rentgeniem utt. par "konsultaaciju" neprasa jo taa ir "iereekjinaata" aarsteeshanaa.


*** variants arii ir normaals, tad tikai jaareekjinaas ar mazaak pacientiem kas gribees naakt pirmaamkaartaam.

kaa redzi *** taa ir tikai cita pieeja kuru kaa paliigs nezini un uzskati ka kliinikaa kuraa straadaa, ir kaa visiem jaastraadaa. kuraa kliinika tad tu straadaa?
***
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 00:25
es neesmu aarsta paliigs...
katram ir sava taktika, katrs pa savam izprot muusdienu protezeeshanas iespeejas. Taapeec ir aarsti, kas straadaa ar vienu pacientu kategoriju, ir kas ar citu. Darbaa ar "budzheta pacientiem" ir viena pieeja, bet ar vidusshkjiru cita, jo pacientiem ir dazhaadas iespeejas un vajadziibas.
Protezeeshanaa leetaakais variants nebuut nav labaakais, un ja ir iespeeja pacientam uztaisiit labaako variantu, tad uz to ir jaameerkjee, nevis jaalien no aadas aaraa kaut tik pacients neaizietu pie cita. Tieshi izskaidrot kaapeec implants ir labaaks par tiltu, un kaapeec ir veerts visu taisiit leenaak, bet pamatiigi un esteetieski, nevis tagad uz sitienu kaa tik "aiztaisa caurumu ar kaut ko", prasa to laiku, ko pateeree konsultaacijaa.
Shajaa forumaa nosaukumu piemineeshana ir nosodama, taapeec shoreiz no taa izvairiisimies.
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 08:43
nu principaa ko saki ir pareizi bet ir citas pieejas un biznesa taktikas. ja zini vienu, nebraakjee citas un labaak ieklausies, varbuut kautko arii iemaaciisies.
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 08:51
*** Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> es neesmu aarsta paliigs...

tā stādījies priekšā.

Darbaa ar "budzheta pacientiem" ir
> viena pieeja, bet ar vidusshkjiru cita, jo
> pacientiem ir dazhaadas iespeejas un vajadziibas.

pieeja ir pilnīgi vienāda - izejot no mutes dobuma stāvokļa piedāvāt visus iespējamos variantus, un ļaut pacientam izvēlēties.

> Shajaa forumaa nosaukumu piemineeshana ir
> nosodama, taapeec shoreiz no taa izvairiisimies.


šajā forumā nosodāma ir nesankcionēta reklāma, nosaukumu pieminēt vari droši :)
***
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 12:55
zb, bet kaa tad ar aarsta eetiku, kas prasa nekaiteet pacientam un censties piedaavaat to labaako? Cik ir redzeeti gadiijumi, kad pacienti nezin, ka bez metalkeramikas tiltiem eksistee arii kaut kas cits tikai deelj taa, ka aarsts, pie kaa vinji griezaas, centaas piedaavaat visu pa leeto, lai tik pacients paliktu pie vinja. Daudzi, diemzheel, konsultaacijas laikaa pasniedz to leetaako variantu kaa vieniigo un un saka nevis "juusu gadiijumaa mees varam piedaavaat taa un taa", bet "juusu gadiijumaa var taa un taa". Ko pacients izprot kaa vieniigo iespeeju. Tad arii rodas jaunieshi ar tiltiem, metalkeramiku un citiem nevisai esteetisiekm un funkcionaaliem risinaajumiem, kas naakotnee noved pie nopietnaakas aarsteeshanas.
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 15:46
*** Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> zb, bet kaa tad ar aarsta eetiku,

Un tu runā par ārsta ētiku??? Zini, pēc tiem iepriekšējiem tekstiem kaut kā nešķiet, ka tevi uztrauc ārsta ētika.


Tad arii
> rodas jaunieshi ar tiltiem, metalkeramiku un
> citiem nevisai esteetisiekm un funkcionaaliem
> risinaajumiem

Visi implantus nevar atļauties. Un vispār ir cilvēki, kuru organisms implantus neņem pretī.

Un vēl aizvien nav atbildēts uz jautājumu, no kādas klīnikas esi!!!
Re: Maksa par konsultāciju
23.09.2010 17:32
"***
Re: Maksa par konsultāciju jauns
23.09.2010 12:55

zb, bet kaa tad ar aarsta eetiku, kas prasa nekaiteet pacientam un censties piedaavaat to labaako?"

un kas juusupraat tiek piedaavaats shajaa konsultaacijaa? "leetaakais" variants? tiek piedaavaati VISI varianti.
peec shiem komentaariem gribeetos zinaat kaadaa darba poziicijaa esat?
Re: Maksa par konsultāciju
26.09.2010 20:10
Ku - kū, kur tad pamuka mūsu dārgais konsultants???
kitana
Re: Maksa par konsultāciju
27.09.2010 10:33
Maksa par konsultāciju?
Kas tas tāds?
Manā miestā cilvēki uzskata, ka konsultācija pienākas par brīvu.Paldies Dievam, cilvēku ir tik daudz, ka var atļauties par brīvu konsultēt.
kitana
Re: Maksa par konsultāciju
27.09.2010 10:38
***
Zini, es pacientam piedāvāju visu, sākot no implantiem līdz lētajam variantam.
Zini, ko liela daļa izvēlas?Tieši lēto variantu, pat apzinoties, ka tas nav tas labākais.Jautājums, kāpēc?
Tāpēc, ka naudas nav.
Piebildīšu, ka iestādē, kur;a strādāju metālkeramika maksā pacientam tikai 70 ls viena vienība.
Re: Maksa par konsultāciju
27.09.2010 21:58
Kitana, necenties, mūsu dārgais konsultants Tevi vienalga nesapratīs. :)
Es arī uzskatu, ka par konsultāciju, kas ilgst 10 - 15 min, noplēst 10 LVL nav korekti.
Re: Maksa par konsultāciju
28.09.2010 09:37
Jugusalu:

ja konsultē augsti kvalificēts speciālists, piem., profesors, tad konsultācija var maksāt arī vairāk, un tas ir normāli, jo
ir gadījumi, kad pacientam ir vajadzīga TIKAI konsultācija, un jau ieprieks ir skaidrs, ka tai nesekos citas manipulācijas pie konkrētā speciālista.
Heh sasmējos par "ārsta palīgu"
Nevar saprast vai FAIL vai LOL
Un tavs ārsts kam palīdzi drošvien nesniedz nevienam nekādas konsultācijas?
m?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 15?
Ziņa: