komplikācijas pēc izrautā zoba

Aizsāka Aija23 

Sveiki, vēlējos pajautāt, kādas man ir iespējas piedzīt morālo kompensāciju,kā arī to lai man atmaksā ārstēšanu par veselības apdraudējumu pēc nekvalitatīvas zoba izraušanas? 2011. gada 24.janvārī devos pie zobārsta, uz klīniku Lauvas zobs, kur sākumā likās ļoti patīkama gaisotne un saprotoši ārsti. Arī pati 8 zoba raušana izvērtās bez jebkādām komplikācijām. Sākuma likās dīvaini, ka zobārste neizrakstīja nekādas zāles, ne pretsāpju, ne pat skalot muti. Tad nākamajā dienā sapratu, ka kkas nav tā kā vajag 1kārt jau aizdomīgi likās tas, ka man bij pietūcis vaigs, sāpes it kā nebij lielas, bet tad 25.janvāra pēcpusdienā sapratu, ka jābrauc atpakaļ pie ārsta, iemesls tam bij tad, ka man bij diezgan augsta temperatūra- 38,6 tas bij 2kārt kāpēc sāku uztraukties. Aizbraucu atpakaļ uz klīniku, pieņēma bez rindas, ārste paskatījās pateica ka tā esot normāla reakcija, ielika man rētā zālītes un izrakstīja pretalerģijas tabletes. Atbraucu mājās ar temperatūru 39,9 un vēlāk 40,1, raustījos krampjos, drebuļi kratija. 26 janvārī māte zvana ģimenes ārstei un prasa ko darīt, tā man izraksta antibiotikas dzert un skalot ar sālsūdeni. Sākumā likās ka paliek labāk, taču pampums bij vēl trakāks nākamajā dienā. 27 janvāri pavadīju gultā, mokoties, brīžiem bij grūti elpot un pampums gāja uz leju kā arī acs sāka pampt ciet. Sapratu, ka vairs nav labi, izplūdusi asarās tomēr saņēmos aizbraukt uz Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centru. Ārsti bij ļoti saprotoši uz to, ka esmu labi izmocījusies un izturējās ļoti rūpīgi un saudzīgi, taču tas ko viņi man teica, nebija visai iepriecinoši- ''diemžēl nāksies griezt''. Es nolādu to zobārsti kura bija tik bezatbildīga, kas nepamanīja to, ka man bija strutu kunkulīši, un kurus viņa tur atstāja, sakot ka tā tam jābūt! Nu un 27. janvārī vakarā 22:00 man veica to minimālo operāciju- 2 griezumi vaigā, un viens smaganā lai tiktu klāt augšžoklim, izveidoja caurumu pa kuru tecēt strutām ārā ievietoja drenāžu un tad 28 janvārī teica ierasties uz atkārtotu procedūru. Ārsta secinājumi- infekcija diezgan nopietnā pakāpē pēc raušanas tā, ka strutas bija sākušas iet uz vaigu, un augšžokļa plīsums un tas viss pateicoties dakterītei no Lauvas zoba. Šodien 28 janvārī došos uz pēcpārbaudi un tad ārsti lems, vai man ir jāpaliek slimnīcā, vai tomēr situācija ir stabilizējusies un pēc vakardienas operācijas viss ir kārtībā!
Paldies jau iepriekš par Jūsu atbildēm!
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
28.01.2011 17:07
kaapeec raava to ozbu aaraaa?
tapēc ka, zobs bij izaudzis ar lielu caurumu, caurums bij līdz pašam nervam.
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
28.01.2011 23:24
nez vai varees suudzeeties par nekvalitatiivu izraushanu ja pati saki ka raushana bija ok, bez jebkaadaam komplikaacijaam.
komplikaacijas saakas peec tam - un to nu galiigi gruuti buus pateikt - vai saakas jo kautkas palika iekshaa (varbuut rentgens kjirurgjijas centraa kautko raadija?), vai saakas jo eediens sagaja iekshaa..... cita runa ir vai vajadzeeja izrakstiit antibiotikas uzreiz vai nea....
Aija23
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
29.01.2011 19:11
rentgens uzrādīja strutas un ēdusi es arī neko nebiju! zobu man rauj jau 2x un tapēc zinu kā jārūpējas ir par viņu.
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
29.01.2011 20:47
strutas rtg neuzrāda.
Vari mēģināt atrādīties Lauvas zobā un pieprasīt(vēlams rakstiski), lai atmaksā ārstēšanās izdevumus dēļ nekvalitatīvās operācijas, mēģini iztikt bez emocijām un neprasot mistiskas morālās kompensācijas. Ja tas nelīdz tad drošvien uz PTAC vai kur tur.
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
30.01.2011 09:49
Oto Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Ja
> tas nelīdz tad drošvien uz PTAC vai kur tur.

ir tāda organizācija MADEKKI, kura vērtē ārstēšanas kvalitāti un pieņem lēmumu, ir bijusi ārsta vaina vai nav.
bet sākumā tiešām aizej uz klīniku parunāties, ko šie teiks.
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
14.02.2011 02:17
Fūūū biju pierakstijies Lauvas zobā un atteicu gudrības zoba raušanas vizīti jo apskatījos mājaslapā ka zobārste tikai otro gadu strādā par zobārstu, nodomāju paldies ar tādu pieredzi zobārsts man nav vajadzīgs, būtu iznācis kā Aijai.
Sniedz tiesaa prasibu par moralo kompensaciju un zaudejumu atlidzibu. Prasi lielu ciparu, sabojaa tai dakterei visu dziivi.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.02.2011 09:19 by puce.
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
15.02.2011 09:19
tiesa tāpat pieprasīs ekspertu slēdzienu...
Re: komplikācijas pēc izrautā zoba
17.03.2011 11:57
ASD varbūt ir jurists un uz Tava rēķina tiesājoties nopelnīs labu džunguru :)
Un nelādi cilvēku- ka nesanāk pašai dabūt visu atpakaļ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 16?
Ziņa: