nolūzis instruments.

Aizsāka artup 

nolūzis instruments.
08.02.2013 21:15
Sveiki. Man tīrot zoba kanālu, tika nolauzts instrumenta gabals un palika saknē. Biju Stom.inst uz mikroskopu, bet instrumentu izņemt nevarēja. Iztīrīja kanālu, salika zāles. Zobs nesāpēja, bet uzkožot bija jūtīgs, ne sāpīgs, bet nu tāds savādāks. Tika izlemts, ka riskēs un pildīs kanālu un liks plombi. Ja tad būs problēmas, tad būs jārauj ārā vai jādodas un institūtu, lai izoperē nogriežot instrumentu ar visu sakni. Tātad 2 dienas atpakaļ biju pie zobārsta, iztīrīja sapildīja kanālus un aizplombēja. Taču tagad zobs ir sāpīgs ēdot vai pieskaroties. Sāp tikai pieskaroties un ēdot, diez gan stipri. Sākumā nesāpēja, bet tagad sāpes ir pastiprinājušās. Tātad tas tā varētu būt pēc šdas procedūras un jānogaida kāds laiks, vai tomēr drīzāk ir kāda problēma, kas nepāries tā pat vien?
Re: nolūzis instruments.
08.02.2013 21:49
kur instruments noluuza -saknes galaa, viduu? vai tika instrumentam garaam lai iztiiriitu saknes kanaalu liidz saknes galam?
Ja godīgi nezinu, kurā vietā nolūza. Zinu tikai to, ka nekādīgi nevarēja dabūt laukā viņu. Pirms pildīja kanālus viss bija labi, iekaisums nebija apakšā.
Re: nolūzis instruments.
09.02.2013 00:07
nu nezinot detaljas gruuti pateikt. peec kanaalu aarsteehsanas parasti var buut juutiigs kaadas 2-3 dienas. neko need uz taa zoba pagaidaam. zinjo dakterim kaa iet.
Re: nolūzis instruments.
09.02.2013 08:43
zb Rakstīja:
-------------------------------------------------------
peec kanaalu
> aarsteehsanas parasti var buut juutiigs kaadas 2-3
> dienas.

nu es neteiktu, ka "parasti". dažreiz drīzāk.

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 15?
Ziņa: