Sonicare AirFloss

Aizsāka inka@ 

inka@
Sonicare AirFloss
06.03.2013 15:42
zobstarpu tīrīšana ar ūdens strūklu.
ir vērts pirkt?
Re: Sonicare AirFloss
06.03.2013 22:58
lai aizvietotu zobu diegu -nee.

Citaadi ja netiek gala ar aplikumu lietotjot zobu birsti un diegu - var pameegjinaat.
inka@
Re: Sonicare AirFloss
07.03.2013 09:59
higiēniste ieteica kā alternatīvu zobu diegam.

un vēl:
el.zobu suku, bet tikai šo:
Sonicare Flex Care efektīvās tīrīšanas pamatā ir novatoriskas tehnoloģijas:
• patentētā augstas frekvences tīrīšanas tehnoloģija ar dinamisku iedarbību;
• radiālā birstes saru galviņa ar daudz lielāku kustību amplitūdu un bārkstiņu apveids, kas nodrošina daudz ciešāku piekļaušanos zobu virsmai;
• plāna, izliekta galviņa, lai piekļūtu attālākajiem mutes dobuma nostūriem;
• divi izmēri: standarta – ikdienas kopšanai un mazais – rūpīgākai apstrādei;
• trīs mainīgi tīrīšanas režīmi, divas personalizētas tīrīšanas metodes, kā arī taimers ar 30 sekunžu intervālu vienmērīgai mutes dobuma tīrīšanai;
• un pats galvenais – jaunais zobu birstu galviņu dezinfekcijas līdzeklis ar ultravioleto staru attīrīšanas tehnoloģiju.
Uz zobu birstes sariņiem uzkrājas miljoniem mikroorganismu, ieskaitot potenciālos slimību izraisītājus, piemēram dažādas baktērijas un streptokokus. Philips Sonicare Flexcare aprīkots ar dezinfekcijas iekārtu, tā ir īpaša kamera, kurā pēc katras zobu tīrīšanas reizes zobu birstu galviņas tiek dezinficētas ar ultravioleto gaismu. To arī var izmantot kā konteineru, kur ērti uzglabāt zobu birstu galviņas. Šī ierīce ir paredzēta, lai aizsargātu jūs no mikrobioloģiskā piesārņojuma. Pēc katras zobu tīrīšanas reizes, ievietojiet birstes uzgali UV dezinfekcijas ierīcē uz 10 minūtēm, un baktērijas tiks iznīcinātas.
Ultravioletais starojums iznīcina mikroorganismu DNS struktūru tādā veidā, ka tie zaudē spēju vairoties. Tikpat sekmīgi Philips Sonicare Flex Care tiek galā ar vēl sarežģītākiem uzdevumiem. Zobu birste efektīvi kopj implantus un ortodontiskās skavas. Turklāt, ik dienas kopjot zobus ar zobu suku Flex Care, notiek kosmētiska zobu emaljas krāsas atjaunošana.
Tikai divas nedēļas tīrot zobus ar Philips Sonicare Flex Care, iespējams atbrīvoties no zobu virsmas aplikuma plankumiem, ieskaitot kafijas un tējas nosēdumus, kā arī dabiskā un nesāpīgā veidā padara jūsu smaidu par līdz pat diviem toņiem gaišāku.


vecā tipa elektriskā birste, ko reti lietoju, nekam nederot, tikai šī.
Re: Sonicare AirFloss
07.03.2013 22:35
shii birste ir laba - pats lietoju, bet apgalvot ka citas birstes nekam neder nav pareizi. arii ieteikt airfloss kaa alternatiivu diegam neviens dr neatbalstiis.
inka@
Re: Sonicare AirFloss
08.03.2013 14:19
airfloss nopirku, tagad lādēju, gribas izmēģināt, bet vienmēr ievēroju norādījumu: vismaz pirmās reizes uzlādēt pilnībā :)

cik saprotu, vietās, kur zobi saskaras ļoti cieši, var līdzēt tikai zobu diegs.
Māmiņa
Re: Sonicare AirFloss
08.03.2013 20:49
Man ļoti labi patīk zobu pasta Elgydium (pret aplikumu) un Curaprox soft 1560 zobu birste + zobu diegs. Aplikums neveidojas.:) Tīru 2x dienā. Diegoju 1 x dienā (šad tad 2x). Tiesa gan, tā noteikti ir gaumes un individuāla lieta.
Re: Sonicare AirFloss
09.03.2013 01:35
mjā, es arī par veco labo diegu...

__________________
dr.puce@gmail.com
inka@
Re: Sonicare AirFloss
09.03.2013 18:17
pēc Airfloss sajūta mutē komfortabla.
pie higiēnistes nopirku mutes skalojamo, to iepildu ierīcē, pirmais mutes skalojamais, kas patīk, viegls, gandrīz kā ūdens. nosaukumu nezinu, acīmredzot klīnika iepērk lielos tilpumos un salej mazākos traukos.
virtuvi negribu zināt, citādi nāktos man par sevi smaidīt, .....galvenais, ka patīk tas skalojamais :)
Re: Sonicare AirFloss
17.04.2013 02:02
...viegls, gandrīz kā ūdens... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: