Vai Latvijas dakteri veiks žokļa operāciju, ja sakodiens ir pareizs un zobi ir taisni?

Aizsāka AAADDD 

Situācija ir tāda. Pirms vairākiem gadiem biju pie ortodontes X, kura ieteica man veikt žokļa operāciju, jo apakšējais žoklis bija izbīdītāks par augšējo. Es nebiju to gaidījis, ļoti pārdzīvoju, jo nevarēju sadzīvot ar domu, ka man jāzāģē žoklis. Es vēl nezinu, vai operāciju jāveic abiem žokļiem vai tikai apakšējam. Iespējams abiem, jo sejas lejas daļā ir izbīdīta.

Gadus vēlāk aizgāju pie citas, arī labas ortodontes un paprasīju vai nav citu opciju. Viņa teica, ka pietiks ar bretekēm. Ieliku breketes, iztaisnoja zobus, sakodiens kārtībā, zobi taisni, viss it kā labi.

Taču tagad es saprotu, ka joprojām manā sejā ir estētiskas vainas. Sejas daļa it kā ir iekritusi. Agrāk domāju, ka tā ir maza deguna vaina un viss, kas jādara, ir jātaisa deguna plastika, lai tas būtu lielāks, taču tagad saprotu, ka īstenībā deguns pats par sevi ir ok un vaina ir faktā, ka apakšžoklis joprojām ir izbīdīts un tas ir stiprāk redzams smaidot. Pie tam, mana piere arī ir izbīdīta. Tas viss rada efektu, kas sejas vidus daļa ir saspiesta.

Šīs manas raizes arī apstiprināja Beverli Hilsas plastiskie ķirurgi un ieteica man veikt žokļa operāciju.

Tad lūk...vai no ortodontijas centra mani izsmies, ja pateikšu, ka gribu tagad operāciju estētisku apsvērumu dēļ?
Re: Vai Latvijas dakteri veiks žokļa operāciju, ja sakodiens ir pareizs un zobi ir taisni?
03.07.2013 10:06
Kāpēc gan lai viņi izsmietu Tavu naudu...?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Protams,ka veiks ja maksāsi,proces ir ilgs,ja viss izdosies,tas ir tā verts pamocīties,bet gadas tā ka uztaisa operaciju,ar laiku sakodiens atiet,vai saaug ne ta ka vaig,tas ir sapīgi,ka nav izdevies ;(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 5?
Ziņa: