Gudribas zoba aperacija

Aizsāka mini 

Gudribas zoba aperacija
14.03.2014 23:46
Sveiki!
Pirms apmēram 2 nedēļām bija gudrības zoba operācija Rīgas Zobārstniecībā pie Linarda Galvesa Neimaņa. Visa operācija noritēja veiksmīgi, ķirurgs superīgs! Viņam problēmas nesagadāja kaut mans apakšējais "gudribas'' zobs auga ļoti šķībi visrū pārējiem, gandrīz horizontāli, pāris dienas mocījos, bet šuve dzija un pēc nedēļas tās izņēma..

Tomer pēc pāris dienām šuves apakšā pie 7.zoba (kur gudrības zoba sāns šķibi augot bija ticis virs smaganas) parādījās tāds kā caurums smaganā, pa kuru spīd, rēgojas kaut kas balts, un ēdot bail ka tur nesalien ēdiens..jo sākumā kamēr vēl diegi bija neizņemti šuve bija smuki ciet visa noslēgta,bet tagad 4mm plata, slīpa tāda kā kabatiņa..
Vai tas caurumiņš aizvilksies ar laiku ciet un vai nav iespejams, ka tur varētu veidoties iekaisums!? Sāpēt- nesāp, bet nepatīkami, ka tur ir tāds dīvains caurums iedobes vietā :(
Gribeju vēl piebilst, ka stomatoloģijas centā veica izmeklēšanu un par šadu sarežģitu operāciju prasīja 140 eur, bet aizgāju uz Rīgas Zobārstniecību un samaksāju tikai 50 eur.. :)

Tiešām nevienam nav man ko ieteikt?
Re: Gudribas zoba aperacija
16.03.2014 14:16
Varētu būt, ka tā ir zoba atlūza kas ar laiku nāk ārā. Tā gadās. Ja nekas tur nesāp un nav iekaisuma pazīmes tad daudz par to var neuztraukties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
zoba atlūza tā noteikti nav, tas vairāk ir kaut, kas mīksts, strutas tās arī nevar būt, jo tad būtu stipra smaka..pēc ēšanas parasti paskaloju to ārā ja nu, kas iesprudis, lai gan neizskatas, bet baltumiņi dziļumā vienalga spīd..
vairāk satrauc, ka tas caurums neaug ciet, bet stāv taāda kabatiņa vaļā.. :(
Re: Gudribas zoba aperacija
18.03.2014 01:58
izklausas ka viss ir labi. parasts dziishanas process. tas baltais veelaak paliks rozaa, caurums aizveersies
Liels Paldies! :)
Re: Gudribas zoba aperacija
19.03.2014 08:08
Nepievērs uzmanību, tas ir asins receklis, viss ok.

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 12?
Ziņa: