smeldz zobs

Aizsāka Tante 

Tante
smeldz zobs
29.08.2014 20:32
Kas varētu būt par iemeslu periodiskai zoba smelgšanai augšējā kreisaja pusē, pēdējais zobs? Blakus daļēji izaudzis gudrības zobs. Zobu dakteris pārbaudīja gan ar rentgenu,gan klauvēšanu. Rentgenā deguna blakus dobumā neliels ēnojums,Lor uzskata ka viss kārtībā un tas varot būt sejas nerva iekaisums.Zobārsta izziņa ka zobi veseli.
Vai gudrības zoba augšana varētu radīt šādu reakciju? Ko būtu ieteicams darit? Vai es varu pati aiziet uztaisit pilnigu visu zobu rentgenu,lai beigtos šīs riņķa dancis? Zobārsts ieteica,bet nosūtījumu neuzrakstīja. Vai nepareizs sakodiens,izrauto zobu dēļ,varetu izraisīt šādus siptomus?
Re: smeldz zobs
30.08.2014 13:26
Ja ēnojums ir zem zoba saknes, iespējams, tas ir nedzīvs ar hronisku iekaisumu ---> sāpes uzliesmojuma brīžos. Vai uz t kairinājumiem tas zobs reaģē?

__________________
dr.puce@gmail.com
Tante
Re: smeldz zobs
30.08.2014 15:24
Zobs nereaģē ne uz karstu,ne aukstu.Zobārstam izklauvējot nekādas reakcijas.Tas ēnojums ir deguna blakusdobumā,ko zobārsts uzskata par hronisku iekaisumu,bet LOR uzskata ,ka tur viss ir kārtibā un sūta pie neirologa.Zobārsts ir izrakstījis izziņu ka zobi veseli un caurumu nav.
Zobam blakus ilgstoši aug gudribas zobs,kurš ir labots.Plombe sava vietā un izklauvējot nekadas reakcijas.Tas zobs ari nereaģē ne uz aukstu ,ne karstu.
Parasti smeldz ap mēnesi,zāles nekadas nevajaga un naktīs varu gulēt.
Vai man uztaisīs visu zobu rentgenu bez daktera nosūtijuma?Es taisos lidot ceļojumā uz nedēļu un baidos kā zobs reaģēs!Ko līdzi no zālēm paņemt?
Cik ilgi var augt gudribas zobi? Man jau tūlīt 50,viņi vel savās vietās un pusizaugūši.
Re: smeldz zobs
30.08.2014 22:24
Katram gadījumam var paņemt līdzi k-ko pret iekaisumu - ibuprofēnu vai nimesil...

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 21?
Ziņa: