galîgi viss besî ârâ

Aizsāka edgars 

edgars
galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 19:22
Vopðem man ir tâda problçma, ka sâp galva, nâk miegs, negribas çst un negribas nekur iet. uz skolu negribas iet un ârâ negribas iet, un man viss besî ârâ. a moðk varat man kaut ko ieteikt, tikai lûdzu nevajag kaut kâdu sviestu rakstît, tipa-ej kârties, jo to es arî pats varu izdomât.
Dita
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 19:53
Tev draugi ir? Tie Tev varçtu dot pozitîvas emocijas!

Bet svaigâ gaisâ gan vajag iziet - tas palîdz - zinu no pieredzes!

Tev tâ neko negribçðana sen jau? Jeb Tev kaut kas tagad noticis, ko tu negribi stâstît!

Zini, dzîve ir kâ zebra - gaiða svîtra, tumða svîtra!

Viss bûs labi!
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 20:00
man graugi ir no skolas, un ir arî tâ draugs no basketbola, bet tur jau tâ lieta, ka es negribu ar viòiem runât un iet satikties. un es ðitâ jûtos kâdu mçnesi, vai mazâk , nezinu. ir ïoti grûti piespiest sevi kaut ko darît.
biete
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 20:18
Nepabeidzi par zebru, Dita : ) Tur bija: dzîve ir kâ zebra: balts, melns, balts, melns un... tûplis.

Neko ieteikt nevaru. Turies! :) Varbût vitamînus padzer!
nezinu ko lai iesaak
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 20:27
Turies, jaukais cilveek! (ticu, ka tads esi, lai ari nepazistu)

Megini atrast kaut vai kadus sikus niecinus, kas tevi iepriecina. Sanemies un tomer satiecies ar draugiem, lai kaa ari negribas.

Man tados brizos palidz, ja vienatne apsezos, panemu papira lapu, sarakstu jautajumus: kas ir tas, kas manaa dzivee ir kartiiibaa, kas ir forss; kas man liedz justies ideaali, kas ir traucekli. Siki paanalizeju, atbildu uz siem jaut un pecak censos zemapzinaa uzsvert pozitiivas lietas - faktorus, kaa verts man ir dzivot....

Lai veicas :)
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:04
nu paldies, ka nenolikât te mani tâ kâ tâdu lûzeri, es tieðâm gribu pacensties saòemties.
kiko
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:17
Tu noteikti neesi nekaads luzeris!! Jo saksim jau ar to, ka tu esi tik drosmigs, ka atzisti, ka ir daudz lietas ko tu nevelies darit. Nekas tads, ka psihoterapija, doma tev nepalidzes, tu nevelies iet, ne? Zinu daudzus, kam tas palidzejis. Ka pedeja laika ar basketbola treniniem? Varbut tiesi tas tevi varetu glabt, ja tu vel intensivak pie ta stradatu! un butu mazak domu par to, kas notiek tevi
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:29
Nu îstenîbâ, es negribu iet uz basketbolu, jo man galîgi nepadodas.
Bet es biju pie skolas psihologa, bet man liekas, ka viòa mani nesaprata, vai nu kaut kâ tâ.
ely
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:34
vai tad nepalidz parunasanaas ar klases audzinataju vai citaam skolotaajaam??? es tados grutos brizos eju pie latvieshu val un literaturas skolotajas, vina man daudz palidz, lasa labas gramatas un dod man ieteikumus ari no saviem izrakstiem palasit un man tiesaam paliek vieglak!
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:39
Interesanti, kâpçc Tev sâp galva un nâk miegs? Vai Tev vakari nav par gariem?
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 21:43
Ar skolotâju jau es runâju, vispâr viòa ar mani runâja un teica man iet pie tâ psihologa, bat vakaros parasti eju gulçt ap 23:00, bet tad vçl nevaru uzreiz aizmigt.
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:01
Man ðíiet, ka tas ir par vçlu. Tad vçl visâdas domas pa galvu maisâs, tas traucç aizmigt. Kaut ko saspringti mçìini pârdomât? Var bût mçìini aizmigt ar austiòâm uz galvas? vai skaties televizoru? Jeb pa kluso pîpç un vakarâ mâjâs neizdodâs, tad tâds kâ nervozums? Nu iemeslu var bût daudz, pats noteikti saproti, kas Tev traucç. Rezultâtâ neizgulies, bet jau jâceïâs un atkal jauna diena? It kâ visu dienu nodarbinâts, bet îsti labi tâs nodarbes nesaista? Es domâju, ka îsâku vai garâku brîdi tâ notiek ar visiem. Fiziskâ attîstîba iet pa priekðu garîgajai, tad atkal otrâdi. Organismam liela slodze. Man jaunîbâ daþreiz pat radâs sajûta, ka kâdreiz kaut ko dara un rîkojâs ne es, bet kâds cits. Iekðçji es it kâ piekritu kaut vai vecâku teiktajam, bet kaut kâda spîts man neïâva skaïi to atzît. Kâdreiz kaut ko darîju tâ, kâ iepriekð deklarçju, kaut gan iekðçji sapratu, ka tas nav pareizi. Gadâs ka cilvçks pats sevi nesaprot.
Var bût pâris reizes parunât ar psihologu ir par maz? Var bût, ka Tu nesaprati, ko viòa Tev grib pateikt? Jeb Tu domâ, ka Jums nevar sanâkt saruna pçc definîcijas?
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:08
Man nepatîk, ka man psihologs prasa visâdus jautâjumus, nu tipa par manâm attiecîbâm mâjâs, un visu laiku kaut ko gruzî par to, ka vajag mâcîties utt.
Vispâr es vakarâ parasti neko nedaru, jo man neko negribas darît, sçþu savâ istabâ, vai guïu un tur jau ir tâ problçma, ka agrâk es vakarâ vienmçr kaukur gâju un man griçjâs kautkur iet.
es varçtu aiziet vçlreiz pie tâs psiholoìes, kaut arî man îstenîbâ viòa nu tâ nevisai patika
janciitis
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:08
Vainiiga ir SKOLA! SKOLA uzdzen depresiju!
t
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:12
man liekas, ka vainigi vecaki!!! vecakiem jabut saprotosiem un jaatbalsta dels, nedrikst but tada situacija, ka vecaki grauz gardumus un skatas tv vai uzdzivo,bet berns vientulji gulj savaa istabaa un grimst depresijaa!
abcd
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:16
Iesaku - aizej pie psihologa.Bet CITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edgars
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:18
Nu mani vecâki ir ïoti labi, tçtis ir Anglijâ, bet mamma citreiz nâk pie manis runâties, bet man citreiz tas krît uz nerviem.
Vot uz skolu man toèna galîgi nepatîk iet.
*
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:18
kapec jaiet pie psihologa ja var piezvanit uz bazmaksas bernu un jaunieshu uzticibas taalruni, kur laipni psihologi vienmeer paliidz!!!!!!!
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:21
Nu tâds viòai darbs. Nav jau zîlniece, lai no zila gaisa izprastu, kâdas ir Tavas problçmas. Kâdreiz vajadzîgs laiks, lai iepazîtu cilvçku un justu ka sadarbîba sanâk. No vienas puses, ja aiziesi gabals Tev nenokritîs, ja izdomâsi neiet... nu tad neaiziesi. un neuzzinâsi - varçja viòa Tev palîdzçt vai nç.
Ja Tu pats novçrtç, ka Tava apâtija nav saistîta ar kâdu saslimðanu, bet ir vairâk no neizprotamâ sçrijas, tad tâ gadâs. Un nevar jau vienmçr tikai iet un skriet. Kâdriez vajadzîgs arî pârdomu laiks. Redz, dabâ arî tâ ir iekârtots. Vasarâ viss zeï un plaukst, ziemâ atpûðâs. Ja galva sâp, jo vakar un aizvakar vçlu gâji gulçt, tad tas ir normâli, ja bez redzama iemesla, tad gan jârunâ ar vecâkiem, kas par lietu. Pavçro.
monteki
Re: galîgi viss besî ârâ
23.02.2006 22:25
nu paga, tas puisis taèu ir izlaidies, negrib iet uz skolu un mâcîties. Tâ jau skolâ tik viegli mâcîties, bet viòam slinkums.
G.
Re: galîgi viss besî ârâ
24.02.2006 15:42
Patiesîbâ jau klasisks depresijas apraksts. Ne pielikt, ne atòemt.
Matainais
Re: galîgi viss besî ârâ
24.02.2006 16:00
a ko darit mana gadijuma, ka es nekdi nevaru sevi piespiest macities majas darbus, vienkaarsi rodas vissnezeligakais diskomforts, kuru nevar parvaret, un visam atmetu roku
man gan liekas, ka vienkaarshi taads vecums edgaram... ja veel skolnieks, tad ir taads paarejas vecums, kad neko negribaas un mamma besii raaa, kad uzmaacas ar jautaajumiem, vieniigi jaatiek tam paari. Ja veel vidusskola, tad plusaa naak tas, ka driiz jaasaak lielaa dziive, studijas utt, zemazinjaa tas seezh un iisti droshi, ka nav skaidrs, ko gribaas dariit. To visu var aizdziit ar aktivitaateem, tikai ir taa probleema, ka neko negribaas, bet varbuut pameegjini sevi piespiest? Nu paaris reizes negribiigi kaut kur aizej ar draugiem un varbuut saaks atkal gribeeties satikt cilveekus. Man ar reizeem uznaak apnikums, bet zinu,ka no vienveidiigas dziives, iestaajas rutiina.Neko negribas,bet ja sanjemos, tad peec paaris reizeem gribas dariit visu ko jaunu un kopaa ar draugiem kaut ko pasakt utt ;)))
Ja basketbolaa neiet, varbuut interesee kas cits? un psihologu nomaini, ja nepatika. Noderees, aizej, tikai pameklee citu, vieniigi citiem jaamskaa, skolaa droshivien par briivu, bet psihologam jaabuut taadam, lai patiktu ar vinju kontakteeties.

Matainais, bet kaa ir, kad piespiedies un izdari? vai nav baigi forshais fiilings, ka izdariita lieta? Man arii ir taads viens pienaakums, kas jaaveic reizi divaas nedeeljas, jaatziit gan, ka retaak nekaa Tavi maajsdarbi, bet tomeer ;) un man ljoti nepatiik un tas jau velkas ilgu laiku, nevaru sevi piespiest, bet kad sanjemos, tad aiziet tiiri okei viss un beigaas esmu prieciiga, kaiaz muguras un varu vakaru veltiit kam tiikamaakam :))
Man ir pielnīgi tā pati problema, man visu laiku neveicas, skola ir apriebusies. brīžiem leikas,ka esmu nolādēta un kads ir uztaisijis vuduu lelli mana izskata un tikai dara man pāri visu laiku. ir realakais dzīves apnikums. palīdzet nevar neviens,es nekam neredzu jegu... es gribu kko mainīt savā dzīvē,lai viss butu labi, bet man nav gribassspēka, ka lai tiek pie tā gribasspēka,kā lai sevi uzmundrina?
Re: galîgi viss besî ârâ
31.10.2011 20:56
edgaram taa ir depresija,buutu jaarstee,paareejiem gan ne gluzhi...pret depresiju asinszaales kapsulas laif,b grupas vitamiini,e unc vitamiins,olbaltumvielas un omega3.ja asinszaale nepaliidz,tad vajag antidepresantus,bet tomeer-ja saak lietot savlaiciigi un nevelk garumaa,tad vajadzeetu iztikt bez kiimijas. tas protams ir taads vecums un veelaak buusok.
Edgar, Tu neesi pie tā vainīgs, ka jūties tā. Nu varbūt esi, taču par to kā Tu jūties, kā un cik labi funkcionē Tava galva ir atbildīgi neiromediatori - dopamīns, serotonīns kā arī norepinefrīns un vēl arī GABA .
Šeit ir labi attēlots, par ko katrs atbild:
http://www.macalester.edu/psychology/whathap/UBNRP/meth08/biochemistry/neurotransmitter.htm

GABA atbild par anxiety jeb par kautrīgumu.
Ja Tu jau sporto, tad kaut kas nav kārtībā ar uzturu un/vai, ja tas nav tikai pēdējo mēnesi, tad ar šiem neiromediatoriem. Meklē pats internetā, kā ar uzturu vai arī ar uztura bagātinātājiem šo neiromediatoru līmeni uzturēt līmenī.
Re: galîgi viss besî ârâ
10.11.2011 01:34
Jēkab, tas topiks ir 5 gadus vecs :D Varbūt Edgars jau sen pakāries ir
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 14?
Ziņa: