Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)

Aizsāka Nutrija 

Nutrija
Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
03.09.2006 20:31
Jau 3 gadus mana diagnoze ir vegjetativa distonija. Mani ir megjinajushi pieradinat pie antidepresantiem, bet organisms blakusefektus nenjema preti. Saprotami. Shobrid es 10 dienas regulari lietoju trankvilizatorus (XANAX XR) un tie izraisa jauna veida trauksmi.. Vai tas ir iespejams, ka trankvilizatori izraisa vel lielaku satraukumu kjermeni? Esmu izmegjinajusi dazhadus un lidz shim likas, ka XANAX vienigais der, bet izskatas, ka ne ilgstoshai lietoshanai.

Vai kadam varbut ir profesionals padoms vai viedoklis par sho? Un vai ir kada alternativa kjimiskajam zalem? Paraleli lietoju homeopatiskas zales, bet kaut ka nelidz...
Nutrija
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
03.09.2006 21:31
Ludzu...?
Tad, kad saaksi ticeet, ka Tev var paliidzeet arii kaut kas cits...tad tas arii paliidzees.
Slikti ir saakt ar antidepresantiem (Kaadam jau noteikti buus preteejs viedoklis).

Ja Tev nepaliidz ne zaales, ne kas cits, kaadu padomu Tu prasi? Tad Tev ir jaamirii nost.

Negribi miriit? Saac kaut ko dariit. Un pirmkaart, beidz riit zaales...iipashi, ka taas Tev neliidz.

Zinu ko saku :)
Man no trankv. trauksmes gadiijumos palika sliktaak. Bet shis fakts jau tev neko nemainiis, ka kaadam citam taa arii ir.

Iespeejams, tu savaa praataa gaidi, kad nu iedarbosies, bet jo vairaak domaa, jo vairaak uztraucies. Es taa sapratu, ka man taa ir.
Kaut kas man teica - ja gribi, lai iedarbojas, tev tam ir jaatic, ka iedarbosies. Iedodiet man xanaxu, buus nulles efekts. Tajaa pashaa laikaa iedzeru korvalolu, kur "miera" deva ir daudzkaart mazaaka, un es varu mieriigi aizmigt.

P.S. Trankvilizatorus it kaa nevajadzeetu izveeleeties ilgstoshai lietoshanai.
Izraadaas, lilina to pashu raksta :)
Sorry, ka tik daudz komentu no manis, bet profesionaalu padomu tev sheit vairs neviens, manupraat, nedos, jo to tev jau ir devis tavs psihiatrs - dzert vai nedzert attieciigaas zaales.
Shii lieta ir paaraak delikaata, un te darbojas ne tikai kjiimija, pie kuras tu gribi kjerties kaa pie peedeejaa salmina, bet daudz augstaakas "substances". Ticiiba, gribasspeeks, dazhbriid ljaushanaas trauksmei vai taas apzinata izsaukshana, lai to ar laiku speetu kontroleet, un veel daudz citu komponentu.
Nutrija
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
03.09.2006 23:10
Mani patiesiba intereseja tiri mediciniski vai trauksme ir biezhi sastopams xanax blakusefekts. Jo labi zinu, ka apzinati ne par ko neuztraucos, 3 gadu laika to uztraukshanos/neuztraukshanos pamazam iemacas atshkjirt. Manaa psihoterapeitee shads blakusefekts izraisa nelielu izbrinu.
bet hama, es par taviem komentariem tikai priecajos.
Pie kjimijas kjeros gluzhi ka tu teici ka pie pedeja salminja, tas tiesa, jo nespeju atrast vairs citu veidu ka savu pashsajutu uzlabot. Esmu arsteshana pie psihoterapeita, regulari eju uz baseinu, pastaigajos pa mezhu, edu, dzeru veseligi.. you name it. Tas, atsaucoties uz Lilinas komentaru sakt kaut ko darit. Vel ari mediteju, lasu gramatas par sho tematu, eju vannas un nodarbojos ar labu seksu..
un lielos vilcienos izdodas pamazam sakartot savu galvu, domas, emocijas, bet fiziski kjermenis ir tik ilgi mocits ar stresu iepriekshejos gados, ka nevar tikt no ta iztukshiisha ara. tapec ari pie kjimijam kjeros...
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
03.09.2006 23:35
Jebkuram trankvilizatoram kaa blakusparaadiiba iespeejama trauksme. Noveero to praksee gan gana reti.
Vairogdziedzeris? Asinsvadi? Fizioterapija?

Es tagad kjeros pie shitiem salminjiem :) Man viss arii do lampochki.
es ieteiktu stiprinât íermeni vispârçji - lai nekâ netrûkst organismam, tad arî ar trauksmi vieglâk tikt galâ, no savas pieredzes zinu. Kâdreiz, kad sâkâs trauksme, bez zâlçm galâ tikt nemâcçju, tagad pietiek dziïi paelpot, ar prâtu saprast, kas tas ir un pçc pâris minûtçm atkal ir OK.
Nutrija
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
04.09.2006 10:45
es jau daru ko varu ar to stiprinashanu. problema nav trauksmes lekmes, ar tam jau iemacijos tikt gala un kadu laiku nav bijushas. Kjermeni no parpules un stresa ir tads 24/7 satraukums, kursh arkartigi nogurdina un nomac. nervu gali parcentushies. pashiedvesma laba lieta, bet tai gruti iedarboties uz novargushu kjermeniiti.
Nutrija, neko labaaku kaa jau sheit pateikts, Tev neviens vairs nepateiks...

Ciinies un beidz njemties ap savu vd.
nu to jau es tev arî gribu pateikt, ka jâsastiprina viss organisms. man bija smalki sakot - totâls izdegðanas sindroms - Hg stingri zem normas, visas rezerves izsmeltas, pie mazâkâ uztraukuma sirdsklauves, bailes, trauksme, pilnîgs vraks - pârstrâdâjusies, neatpûtusies, nepaçdusi normâli....
2 mçneðu laikâ savedu sevi kârtîbâ - regulâra granâtâbolu sulas dzerðana, Ho-Fi veselîbas dzçriens, kalcijs, íiploki, manâ gadîjumâ arî dzelzs preparâti, spinâti, C vitamîns, gaïa, aknas - lai visa pietiek organismam. Ir rezultâts - jûtos labâk un galvenais - man atkal mirdz acis, ir prieks dzîvot, nevis nîkuïot.
Pastrâdâ ar sevi - saki katru rîtu spogulî sev - esmu vesela, skaista, laimîga, apburoða, ...sieviete. tas iedarbojas:))) lai tev veicas!
Re: trauksme...
17.01.2008 18:22
Gribçju tikai pateikt, kâpçc jâgrieþâs pie ârsta , kad zâles nepalîdz un ja palîdz tad uz îsu brîdi. Dzçru zoloftu un alprazalomu 5 gadus un tâpat tâ trauksme bija un bailes arî, tagad pârgâju uz citâm,jautâjums ir tâds: kâpçc nevar izârstçt trauksmi un bailes???visu mûþu jâsçþ uz zâlçm???
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
17.01.2008 19:59
zanna

Viss ir ljoti vienkaarshi, bailes un trauksmi peec buutiibas nevar izaarsteet... vinjas var tikai paarvareet...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
17.01.2008 21:50
nav taadas ripinjas veel izgudrotas, kas izaarsteetu.

taas zaales neko neaarstee, bet tikai nonjem simptomus -- gluzhi kaa pretsaapju liidzeklis.

ciinjaa pret trauksmi un baileem resursi ir pashaa cilveekaa. Tev tie jaameklee. kaa -- tie celji katram savi.

zaales ir spiekjis. bez ljoti nopietna iemesla nedriikst ilgi staigaat ar spiekji. kaajas aizmirst funkcioneet.

es veeroju, kaa mans kaiminjsh atkopaas peec guuzhas protezeeshanas. vilkaas no saakuma ar 2 krukjiem. katru dienu gaaja aaraa -- vienalga kaads laiks. pamazaam paleenaam. tad palika viens krukjis. taa vietaa spiekjis. peec tam leenaam pats. ljoti cieniijamos gados.

ar psihi ir taapat. jaastraadaa.
gugucis
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
18.01.2008 08:49
man jau liekas, ka bûtiski ir tas,Kâpçc rodas ðîs trauksmes un depresijas...tâ kâ mçs visi nâkam no bçrnîbas, cçloòi jâmeklç tur- vai vecâki mûs mîlçja,vai ìimenç bija saskaòa un pat tas, vai mamma mûs patieðâm gaidîja...lai cik stulbi tas izklausâs,patiesîbâ jau bçrnîbas izjûtas un pârdzîvojumi pavada vai arî traucç mûs visu dzîvi.ðeit var palîdzçt LABS psihoterapeits,kurð ir gatavs iedziïinâties problçmas saknç.Lai veicas!
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
18.01.2008 10:50
,,, Wrote:
-------------------------------------------------------
> Jebkuram trankvilizatoram kaa blakusparaadiiba
> iespeejama trauksme. Noveero to praksee gan gana
> reti.

...trauksme no trankvilizatoriem nav gan reta parâdîba...un ja tos gremo kâ bonbongas - it îpaði...
...gana daudz ïauþu pielecis, ka psihoterapeits ir tikai dakterçðanas surogâts, arîdzan ripiòas ar dairiem nosaukumiem - trankvilizatori un antidepresanti...kustoòa rumpis pasaka pats priekðâ, kas tam ir vajadzîgs...suns pïavâ çd zâli kâ aita...un arî ne visu...tas tâ...domâjat, ka uzpûtîgais HS ir savâdâks???...nu ne kripatas...tikai atmetis ieraþu ieklausîties pats savâ íermenî, nesaprot vairs sava rumpja bïâvienus pçc kaut kâ, kas viòam trûkst...vai kaitç...un tad sanâk - çd ðaibas bez mçra un paliek sliktâk un sliktâk...:)

...te jau mâjas pelîte ( tâ, kas runcene ) gana precîzi izsakâs...

...ko vairs te bilst...
...viss skaidrs jau top...
jop jop
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
15.05.2011 23:07
iespeejams, ka trauksme tev uznaaca taja bridi, kad meginaji atmest trankvilizatorus? turklat, tabletes labak palidzetu, ja paraleli butu ari psihoterapija...
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
17.05.2011 00:02
jop jop, iespējams, ka tu to stāsti tukšam gaisam? Topikam ir 3 gadi!
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
17.05.2011 09:37
jamm, kurā gadā Tu pats dzīvo? :) Topikam ir 5 gadi.
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
18.05.2011 15:15
Es augšējos komentārus neizlasīju, skatījos, ka pēdējie pirms viņa bija 2008. gadā :D
Re: Trauksme no trankvilizatoriem? (VD)
01.06.2012 03:56
Pamēģini Diazepeksu,varbūt šīs labāk jūsu ķermenis panes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 12?
Ziņa: