eritrofobija

Aizsāka naarina 

naarina
eritrofobija
28.12.2007 13:36
Esmu lasijusi par tadu fobiju kaa eritrofobiju-bailes no sarkðanas. Nu,luk,ma nsii fobija jau ir daudzus gadus,sobrid man ir 28 gadi,bet tas nemazinas,drizak klust ar vien trakak,esmu simpatiska,labs darbs,labi draugi,bet sii fobija man ir tik un taa,ma nir bail no publikas,bail kadu pazinu satikt uz ielas,jop vienmer nosarkstu,kaa ar to cinities,tas ir drausmigi,man tas loti trauce dzivot:(???
Re: eritrofobija
28.12.2007 14:19
...meklee te diskusijas par sociofobijaam...
Re: eritrofobija
28.12.2007 16:05
Kâ ir ar paðapziòu? Varbût to ir vçrts mazliet pastutçt? Ïoti daudzi cilvçki sarkst, tâpçc nevajag tam pievçrst tik lielu uzmanîbu. Varbût vari izmantot solârija pakalpojumus? Cauri brûnumam tik daudz neredz, citi nemanîs un pati arî aizmirsîsi, ka sarksti.
naarina
Re: eritrofobija
28.12.2007 20:16
nu,es jau arii domaju,kas ar pasapzinu man ir,jo tas viss ir kaut kaa neizskaidrojami,mana ariene galigi nesaskan ar ieksejo passajutu,neesmu parliecanat par sevi...bet ko tad tur var darit? Tadas elementaras lietas un ieteikumus jau censos ieverot,bet taa nemt un sevi luazt nevaru,man trauce tas,ka sarkstu,nu kaut vai,ieodmajieties,es sezu kafejnica ar kadu drauu,ja peksni ienak kads mans pazina,klustu tumsi sarkana,tas tacu nav normali,no kaa tas uztraukums es nezinu,tam nav pamata....kaa es veletos,lai sii problema butu kaa risinama...
Re: eritrofobija
06.03.2008 18:56
T



Edited 1 time(s). Last edit at 19.08.2012 16:19 by kachenite.
Re: eritrofobija
06.03.2008 21:08
Tâ tas ir ar daudzâm lietâm: kaut kas nepatîkams notiek, nâkoðâ reizç sâc baidîties, ka nenotiek atkal, un tieði tâpçc notiek. Taèu ar apòemðanos to nepieïaut nepietiek. Tas jau ir iekïuvis zemapziòâ un jâmeklç un kaut kas jâmaina ir tur.
nii
Re: eritrofobija
11.01.2009 18:17
:-) es ljoti labi tevi saprotu. man tas pats vienmçr ir ar izieðanu klases priekðâ. es vien-mçr nosarkstu. un ðî apziòa ir tik pazemojoða un rada nejçdzîgâko stresu. man tâ jau ir daudzus gadus. un katru rezi, kad tu kko esi stâstîjis un nosarcis kâ biete visu priekðâ, pçc tam ir tâda tukðuma sajûta it kâ tu nez kam bûtu gâjis cauri. un tas ar laiku tieðâm pâriet fobijâ. diezgan traìiski.

tomçr, paldies Dievam, mani tas vairs tik ïoti neuztrauc un ir svarîgâkas un jaukâkas lietas par ko domât. lîdz ar to tas atspoguïojas arî praksç, kgan ðaubos, ka kâdreiz pavisma tikðu no tâ vaïâ.
zinuzinu
Re: eritrofobija
11.01.2009 21:57
Jâ, tâ ir arî man pazîstama lieta, domâju tam visam pamatâ ir biklums, jûtîgums u.t.t. varu teikt, ka ar gadiem tas mazinâs, bet tomçr paliek.., Iesaku vairâk nodarboties ar sportu, cilvçks kïûst fiziski vairâk norûdîts, lîdz ar to arî garîgi attîstas, gribasspçks, izturîba, un veselîgâka domâðana nâk kâ attalgojums!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 11?
Ziņa: