Psychotic depression

Aizsāka cssssss 

cssssss
Psychotic depression
30.06.2008 11:10
Kâds ir ar ko lîdzîgu saskâries?
Mana ârste nav man uzstâdîjusi tieði ðâdu diagnozi,tas ir tieði pateikusi- jâ, tev tâda ir, jo, iespçjams, negrib mani jau tâ biedçt, bet palasot zâïu, ko dzeru (Fluanxol) anotâcijas, ir skaidrs, ka man ir (bijuði) arî kâdi elementi no "psychotic depression", tas ir, iracionâlas bailes (piem., man kâdu mçnesi bija slikta apetîte un radâs bailes, ka "nekad vairs nespçðu ieçst un nomirðu"). Diezgan baisa slimîba :(
Vai kâdam ir bijis kas lîdzîgs? Cik lasîju netâ, ârstçðanâ galveno lomu spçlç antidepresanti, psihoterapija tâ mazâk.
Re: Psychotic depression
30.06.2008 11:25
palasi veel taas instrukcijas... nekad nezimirsti, ka kaads to preci tomeer grib paardot. biedeeshana ir efektiiva rezultaata sasniegshanaa. kur nu veel, ja cilveekam ir trauksme.

netaa arii atradiisi ljoti diametraali preteejus viedokljus. starp citu, pat pie shizofreenijas it labi straadaa psihoterapija... vien Latvijaa droshi vien buutu pagruuti atrast terapeitu un maksaatspeejiigus radus.

ja kaads raksta, ka pie jebkaadas depresijas labaak straadaa zaales nekaa psihoterapija, tad ir bezkauniigs melis vai bailiigs iisaa celja mekleetaajs.
cssssss
Re: Psychotic depression
30.06.2008 11:28
Bet iracionâlas bailes man bijuðas gan...ja man ir kâda problçma, un es viòu ilgi muïïâju pa galvu, beigâs tâ kïûst par apsçstîbu un iracionâlâm bailçm...zinu, zinu "vienkârði nedomâ par to", bet grûti ir nedomât :)
Re: Psychotic depression
30.06.2008 11:32
nee, kaapeec... ir jaadomaa, bet savaadaak... tas ir garaam, ja iesaka nedomaat...

ja uznaak iracionaalas bailes, pameegjini taa mieriigi apseesties, panjemt sev kaadu briiviu briidi un padomaat, vai tas ir pamatoti... kas tie par pagaatnes jebshu "vecaas" kartes sveicieniem...
cssssss
Re: Psychotic depression
30.06.2008 11:34
Jâ, tas ir viens no veidiem. Esmu tâ mçìinâjusi, varbût paliek nedaudz vieglâk...Ar prâtu es saprotu, ka tâs bailes nav reâlas, bet bail ir tâpat :)
Re: Psychotic depression
30.06.2008 11:38
nu ir bail, jaa, bet, jo vairaak un biezhaak Tu staastiisi savai zemapzinjai, ka baileem nav pamata, jo retaak taas Tevi piemeklees. un pamazaam atstaasies. vot i buus visa Tava psihoze...

ja veel izdodas nokjert asociaaciju pavedienu, tad pavisam labi.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.06.2008 11:39 by Runcene.
skaudri
Re: Psychotic depression
30.06.2008 12:15
Runcenît, Tavi vârdi kâ allaþ zelta vçrtç!
Re: Psychotic depression
30.06.2008 14:46
Iracinâlas bailes? tad jau laikam man arî tâdas ir... Es visu laiku nepamatoti uztraucos par meitiòas un mammas veselîbu.... Meitiòas gadîjumâ tas ir nepamatoti... Mamma gan ir nopietni slima, bet vienalga ðausmîgi satraucos, paraudu, tas mani ïoti nomâc.. Ðausmîgi bail, ka viòa nomirs un baidos, ka nespçðu tâlâk dzîvot...:( Tas pats ar meitiòu.... man jau izdomâts "scenârijs" - ja ar metiòu kas notiek, es aizieðu uz citu pasauli pie viòas... :( Es saprotu, ka vismaz par meitiòu man nebûtu tâ jâdomâ, bet smadzenes atsakâs to pieòemt... Man ir LIELAS bailes, ka ðâdi es varu piesaukt nelaimi un tad man paliek pavisam sûdîgi... piedodiet...
cssssss
Re: Psychotic depression
30.06.2008 15:02
Arî es esmu lielâko daïu dzîves uztraukusies par tuvinieku veselîbu un droðîbu, bet nu jau mazâk. Nezinu, vai zâïu iespaidâ, domâju, ka esmu augusi :) un sapratusi, ka:
1. nevar dzîvot mûþîgos kreòíos, jo tas neko nemainîs, tikai kaitçs tev paðai
2. dzîvi var nodzîvot ne kâ savâdâk kâ tikai bîstami (Osho)

Janetty, tu taèu REDZI, ka meitiòai nekas nekaið, tâtad tavâm bailçm NAV pamata. Ar laiku apnîk tâ baiïoties...Man apnika. Ðad tad vçl nedaudz pabaiïojos par kâdu tuvinieku, bet âtri metu mieru...

Es zinu arî to, kâ ir, kad smadzenes atsakâs ko pieòemt. Vai tev ir kâds tuvs cilvçks, ar kuru var izrunâties par savâm bailçm? Izrunâðanâs palîdz.

Saka jau, ka, domâjot par nelaimi, tu to piesauksi, bet es tam vairs neticu, savâdâk jau sen bûtu piesaukusi. Tâs ir vienkârði tavas iracionâlâs domas un bailes. Varbûtîba, ka tavas bailes piepildîsies, ir mazâka par mazu! Es vismaz tam ticu :)
Re: Psychotic depression
30.06.2008 22:21
ja dzimtaa ir kaads sakariigs vecaaks cilveeks, kam var uzticeeties un kas nav pljaapu kule, ir veerts parunaaties.
nu taads, kas apmeeram zina gjimenes veesturi. iracionaalaam baileem par naavi ir kaads racionaals grauds apakshaa. beerniibaa mirushi pasha braalji vai maasas. vecaakiem mirushi braalji, maasas... etc.

patiesiibaa jebkuraam iracionaalaam baileem ir kaads veesturisks pamats.
cssssss
Re: Psychotic depression
30.06.2008 22:27
..un es zinu, kas ir mançjâm :)
Re: Psychotic depression
01.07.2008 08:22
Mançjâm arî ir skaidrojums, bet ko tas dod?..neko...
Disease PC
Re: Psychotic depression
01.07.2008 08:56
Mans pamats - medicinas literatura! :D
cssssss
Re: Psychotic depression
01.07.2008 10:35
Jâ, tieðâm, a ko tas dod? :D
!
Re: Psychotic depression
02.07.2008 11:52
Siksna lîdz vislabâk!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 17?
Ziņa: