Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(

Aizsāka Janetty 

Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 15:04
Lietoju Adaptol un pimo nedçïu Sertralin... Es nevaru pastrâdât! Kâ sevi savâkt? AD arî vçl nav iedarbojies, gaºastâvoklis ne visai labs, neliela trauksme, bet galvenais - drausmîga miegainîba! Kâ ar viòu cînîties? Pat ja tagad aizietu no darba, majâs neizgulçtos, jo meitiòa neïaus :) Pareizâk sakot, paðlaik slikti guïu un jebkurð troksnis mani uzmodina un dienâ diezvai aizmigðu, tâ kâ tas arî nav risinâjums... Ceru, ka tas ir tikai sâkumâ un ðî blakusparâdîba pâries... Ko jûs darat, kad uznâk tâds miegs darbâ?
Nelietot Adaptol nevaru...
Es parasti krçslâ drusku paguïu.:)))
Man bija zombiskas sajûtas, ka it kâ kaut kur peldu kâdas pâris dienas, nomainot AD. Neko. Vnk òçmu un izturçju, protams, darbs nebija îpaði produktîvs.
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 15:45
Nu jâ... nekas cits neatliek :) Jâ, kâ zombijs :))) Kaut âtrâk paliktu labâk... Tûlît sâksies atvaïinâjums, gribâs bût formâ! :)
Nu ja, var jau sçdçt pie galda ar izklâtiem papîriem priekðâ un izlikties, ka baigi cîtîgi lasi un iedziïinies, bet îstenîbâ tai laikâ snauduïot. Laiku pa laikam tâ daru, un jâsaka, esmu ðo mâku labi apguvusi pa ðiem gadiem.:)))
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 15:46
Ja, miedziòð nâk, varbût nedaudz mazâkâs devâs?
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 16:09
Devas ir vidçjas, samazinât noteikti nevar, jo pat tagad brîþiem jûtama trauksme un raudulîba...
Man ir tâds darbs, ka varçtu ðeit pat apgulties uz dîvâniòa kâjâm gaisâ un neviens neko neteiktu! :))) Bet lieta tâda, ka darbs ir jânodod laikâ, ja iekavçðu, bûs jâskrien uz darbu brîvdienâs... Pats par sevi atbildîgs... pârâk vçlu pârnâkt mâjâs arî nevaru, mani gaida mana Saulîte! :)
Jâstrâdâ, jâstrâdâ...un jâdomâ par kaut ko labu, piem., ka vakarâ satiksi savu mazo Saulîti :))
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 16:39
buutu jau forshi, ja rastos kaads racionaals un jeedziigs ieteikums, bet varu vieniigi ieteikt apmeeram to pashu, ko Laila, proti, uzvedies, kaa alkaans, uzliekot miiksto. tie tachu arii nekad nav piedzeerushies, lai arii jau raapo...

ja bez zaaleem nekaadi, tad buus jaasamierinaas ar shaadiem periodiem, zaales mainot. ja darba samaksa atkariiga no padariitaa, vismaz nebuus sirdsapzinjas paarmetumu par darba deveeja kraapshanu.

tas miegs buus no AD... smadzenes paarskanjojas...

kaa ar kafijaam? kofeiins un AD ne visai labi saprotas.
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 16:45
Jâ, kafiju dzeru diezgan stipru:) Nezinu, varbût mazliet palîdz... Tagad jau labâk... ap ðo laiku parasti miegainîba mazinâs... Beidzot varçðu uzòemt tempu! :)))
"tas miegs buus no AD... smadzenes paarskanjojas..." - kad es pârslçdzos no Anafranila uz Cipralexu, man bija tâââdas zombiskas sajûtas, ka nezinâju, kur likties...kaut kur peldçju. Bija tik slikti, ka, ejot mâjâs no darba man sanâca iet gar psihtrp. (nu jau bijuðo), un es iegâju pie ðîs pavaicât, vai tas ir normâli, ka man tâdas sajûtas, vai tas ir no AD? "Nç, tas nav no AD.", bija viòas atbilde, tipa, vaina esot kaut kur citur manî. Hmmmmmmmmm.....Tâpat es labi sapratu, ka tas IR no AD...no kâ gan cita?
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 16:53
Protams, ka tas ir no Ad maiòas! Man tâ jau ir otrâ reize...
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 16:57
ai, nu tak var palasiit depresiju forumus jebkuraa valodaa... visi gulj uz galdiem, saakot vai mainot AD... amiishi vispaar malachi... shitaadi arii brauc savos sastreegumos...

gribeetu zinaat, kaadeelj profesionaalji tik ljoti par to streso un neatziist sho blakni...
Mans skaidrojums tam, ka "gribeetu zinaat, kaadeelj profesionaalji tik ljoti par to streso un neatziist sho blakni..." ir ðâds (manâ gadîjumâ)- visu laiku psihoterapijâ uzduros tçmai "atbildîba", man ir jâuzòemas atbildîba par sevi, par to, ka gribu mainîties, nevis kâ slikti, tâ jâskrien izraudâties pie vecâkiem vai drauga (vismaz tâ man stâstîja mana iepriekðçja psihtrp.). Tad, kad no AD "peldçju" kaut kur, arî tas man jâpieòem, ka tâ tas ir, kâ tâ tas ar mani notiek, tâs ir manas sajûtas, nevis jâuzveï atbildîba AD. Vai esmu pareizi sapratusi? :)))
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
02.07.2008 17:22
driizaak taas ir psihiatrijas bailes atziit savas pieejas un savu teoriju vaajaas puses un miinusus un godiigi to pateikt cilveekam, kam veel nav tik galiigi slikti. visaam zaaleem ir blaknes. panaceja nav nekas. bet sheit ir runa par smadzenju biokjiimiju.



Edited 1 time(s). Last edit at 02.07.2008 17:23 by Runcene.
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
03.07.2008 13:46
Janetty, es lietoju Adaptol, bet viòð nav vainîgs pie miega, viòð nerada miegainîbu! Ad pie vainas
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
03.07.2008 14:47
Jâ, laikam tâ ir... Bet kautkâ jâiztur... Kaut âtrâk iedarbotos AD... Es nomainîju AD, ðo lietoju tikai nedçlu, pagaidâm uzlabojuma nav. Zinu, ka vidçji jâgaida 2 nedçïas... Pagaidâm garastâvoklis pasliktinâs :( Un nekas nepalîdz - ne paðiedvesma, ne tas, ka ârâ vasara, ka tuvojas atvaïinâjums, ka ìimenç viss ok.... Neticami, kâ AD var mainît pasaules uztveri! Man paðai nekas nesanâk! :( Dzîvç viss ir kârtîbâ, nav iemesla justies nomâktai, bet pretîgâ "melnâ vieðòa" ir klât un tad vçl trauksme ar uzmâcîgâm domâm... Es visu laiku aizòemta - bçrns, vîrs, darbs, mâjas, draugi, it kâ nebûtu kad domât sliktas domas, vajadzçtu par viòam aizmirst, bet viòas paðas uzmâcas!
Ðodien pat ejot uz darbu sâku uztraukties par meitiòu (viòu mans tçtis vedîs pie manas draudzenes frizieres nogriezt matiòus), man palika bail, ka meitiòa sâks grozîties ðíçru proekðâ un... notiks nelaime... Cînîjos ar ðo domu, sâku pat protestçjot purinât galvu, teicu "nç"... un tas viss uz ielas... Gribçju jau skriet atpakaï, bet saòçmos... garastâvoklis vçl vairâk pasliktinâjâs :( Un ja nu ðis Ad nepalîdzçs??? :( Tâda sajûta, ak esmu viens nervu kamols... un tas ir lietojot Adaptol...
Re: Nu vâks... es gandrîz nokritu no krçsla... :(
03.07.2008 15:45
TAk tas Adaptols ir îsts fufelis, es viòu dzçru, dzçru, bet jçga nekâda, varbût pie neliela uztraukuma lîdz, bet ne ðajos gadîjumos...
Pamçìini aukstu ûdeni - mazgâ seju, kad miegojies. Logus vaïâ, lai ir gaiss, berzç ausu ïipiòas, kamçr sâp. Var taisît pietupienus âtrâ tempâ vai kâ citâdi kustçties. Ar laiku pâries. Nepatîkami, bet spied sevi fiziski izkustçties. Vai tad tieðâm guli darbâ un nejûties par to vainîga. Íermenis prasa - viòð nav dumjð.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: