bailes no pirmâs nakts

Aizsāka bailiigaa 

bailiigaa
bailes no pirmâs nakts
09.07.2008 21:24
Nezinu,vai rakstu pareizajâ foruma sadaïâ,bet loti gribetu uzzinât citu pieredzi un viedokli,seviðíi viiriesu! Esmu simpatiska meitene,ikdienaa it kaa komunicet problemu nav ar viriesiem,negribu lielities,bet lai saprastu situaciju,teiksu,ka patiku pat loti daudziem,arii flirteju utt.....bet kad man sakas kadas jaunas attiecibas ,vislielakas bailes man ir no pirmas kopigas nakts. Sobrid esmu iepazinusies ar fanatstisku virieti,jutos kaa 16 gados,lai gan man ir 27. Bet nespeju beigt domat,kaa bus,kad pirmo reizi paliksim kopaa. Ko vins domas,vai es vinam patiksu,varbut liksos kaila negliita,negliita no riita un vispar nezinu kaa uzvesties pirmo reizi dodoties kopaa gulet un ko iewsakt no riita. Varbut tas viss izklausas smiekligi,bet esmu tik samulsusi,kad tas notiek,nespeju nedomat,man tas reali apgrutina attiecibas,jo visu laiku ir bail,ka driz jau kauat kad kopaa bus japaliek,bet es nespeju atbrivoties un but kaa normals cilveks,nedomajot par tadam mulkibam.
Kâ îsti Jûs vîriesi juutaties,kad pavadat pirmo nakti kopaa ar meiteni,kas Jums patik,par ko domajat,ko ieverojat un ko nee?
Re: bailes no pirmâs nakts
09.07.2008 21:44
Man vel nav bijis seks, bet jutu, ka driz bus ar manu otru pusiti. Esam, jau kopa gandriz gadu. :)



Edited 1 time(s). Last edit at 09.07.2008 21:45 by Disease.
bailiigaa
Re: bailes no pirmâs nakts
09.07.2008 21:57
Es vairâk domâju,nevis vispâr par pirmo reizi,bet par pirmo kopiigi pavadiito nakti....
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 14:39
Nu nez, izklausâs pçc kaut kâdas bçrnîbas traumas. Droði vien derçtu pie kâda psihologa aiziet parunât.
Bet citâdi es nesaprotu,kâ pieaugusi sieviete var tik muïíîgi domât? Vîrietim kaila sieviete ir skaista. Viòð tad neredz kaut kâdus trûkumus, kas tev paðai varbût tâdi liekas. Ja tu viòam patîc apìçrbta, tad kaila patiksi vçl krietni labâk, protams, ja nav kaut kâdi baigie defekti.
Cilvçki pârguï pa labi un pa kreisi, bet tev ja tâ bûs pirmâ reize, nu nevajag to sasteigt, kâpçc tagad obligâti jâpârguï. Lai paiet laiks, iepazîstiet viens otru vairâk, lai rodas uzticçðanâs. Vai tev vispâr gribas ar viòu mîlçties? Un vai tu viòu vispâr mîli?
Un tas vîrietis iespçjams uztrauksies un baidîsies tieði tâpat. Gan jau bûs labi, ja ir îstais cilvçks, tad visam jâbût labi.
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 14:44
bailiigaa, te visi viirieshi vairumaa gadiijumos teiks, ka kaila sieviete ir forsha...

varbuut taa leeni un mieriigi tomeer pajautaa sev, kaadeelj taads stress par to...

Blueberry jau dazhus jautaajumus uzdeva...

_________________________________________________________________________


Neurotic is a man who builds a castle in the air. A psychotic is the man who lives in it. A psychiatrist is the man who collects the rent. ~ Jerome Lawrence
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 15:40
Nu nez, man jau liekas ka tas satraukums ir par to pirmo reizi nevis paðu nakti... tikai cilvim kaut kâ negribas to tâ teikt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 16:10
Pa manam, nav nekâda bçrnîbas trauma. Meitenei droði vien jaunais cilvçks patîk un ir bailes, ka attiecîbas neizveidosies. Pirmo randiòu laiku ir pârdzîvojusi, tagad nâk nâkoðais attiecîbu posms. Es domâju, ka tâdi uztraukumi var piemesties kuram katram. Ja Tevis izvçlçtais cilvçks ir taktisks un Tu viòu interesç, tad nekâdus stulbus jautâjumus viòð Tev neuzdos un Tev nebûs jâmeklç pieklâjîgas atbildes. Ja Jûs satiekaties kâdu laiku, tad diez vai viòð jau nav novçrtçjis Tevi un sapratis, kas gaidâms. Iedzer kâdu g alkohola, lai nedaudz atraisîtos. Tas nenozîmç, ka Tev bûtu jâdzer 100g ðòabi, tad Tu viòam noteikti nepatiksi. Nedomâ, ko un kâ darît. Nav tur likumu ir tikai improvizâcija un pirmajâ reizç tik un tâ ir grûti uzminçt, kas otram ir patîkams un ko viòð gaida. Ieklausies sevî. Tas, kurð izdarîs secinâjumus pçc pirmâs kopâ pavadîtâs nakts nav òemams vçrâ, tâdus ir vçrts aizmirst. Tâpçc jau cilvçki nodzîvo daudzus gadus kopâ laimîgi, ka arî intîmajâ dzîvç viòi viens otram neapnîk, bet tas nozîmç - viòi mainâs. Pirmâ nakts, tas ir tikai sâkums varbût garam ceïam. Nedari neko nepatîkamu sev un viss bûs kârtîbâ. Bet no rîta... skatoties, kur Jûs pamodîsieties. Ja Tavâs mâjâs, tad ir viens, ja viòa, kaut kas cits, ja aiz durvîm viòa mamma...OOOO Ja kâdâ izbraukumâ... Jâskatâs pçc apstâkïiem un Tava vîrieða vecuma. Ja viòam mçríis ar Tevi pârgulçt un tikai, tad centies necenties. ja viòð uz Tevi skatâs ilgâkâ laika perspektîvç, tad scenârijs cits. Ja Tu gribi saglabât ðîs attiecîbas, tad vienkârði esi mîïa un jauka, netçlo kruto beibi un nevçrtç. Vispâr visu ðo nemaz tâ nevar aprakstît. Tâ arî ir sievietes mâksla bût sievietei. To iemâcît nevar, to jâjût. Un tomçr, jebkurâ gadîjumâ, esi droða- par to atzîmes neliek, procesâ piedalâs divi un vçl ir jautâjums, kurð ir autors, ja otrs ir neapmierinâts.
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 16:27
Bet 100 grami ðòabja nemaz nav daudz... 100 ir paðâ laikâ...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 16:28
Ui, âtrumâ drukâjot nokïûdîjos, es domâju 500, ierakstîju 100 :) Ja nav anoreksija, tad 100 der
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 16:45
Nu man tâpat liekas, ka bailiigajai ir mazvçrtîbas kompleksi, tâ doma par bçrnîbas traumu bij drusku ar ironiju. Ja tâs bûtu bailes tieði no pirmâs reizes, nevis par savu izskatu un to, kâ uzvesties, tad man tas liekas saprotamâk, bet tâ, katra jau no mums baidâs sâkumâ, it seviðíi, ja cilvçks kaut ko nozîmç, bet tâs bailes jau nav par iemeslu tâdai atturîbai.
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 17:43
Eh, dzîvot vispâr ir ïoti kaitîgi... it îpaði skâbekli ieelpot... un katra diena sâkas ar garîgu traumu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: bailes no pirmâs nakts
10.07.2008 18:12
...ja uguns ieguvçjs - uzvçlâs un nopisâs - tad viòam bûs vienalga...tiem sauja vai meituks - pie kâjas...galvenais, ka noplûkta plika un dabûjama...par ko stresot???...
...ja gruntîgs rumpis un íîmija imejet mesto, tad pat nemanîsi, kâ viss notiks...atkal par ko uztraukties???..

...par bçrnîbas traumu...:)...nja...man nav ko teikt...tikai mauka vai galçjs atsaldçtais neuztraucas...puiðkanam arî plaukstas bûs nosvîduðas...dabîgas lieta, jaukumiò, ðis uztraukums...arî 30...arî 40...tâtad Tavs uztraukums ir NORMA...UN NEVAJAG TE PîT IEKðâ KâRTçJOS PûðïOTâJUS...

...ko ievçroju???...acis...vai velniòi spîd acîs...vai grib mani...pârçjais pakârtots ðiem impulsiem...

...par rîtu...uztraukums, vai biji laba, vai patika, vai viss ok???...arî normâli...katram no mums sçþ ðî doma iekðâ...vismaz sâkumâ...Tavs partneris, ja no normâlâ gala, bûs vairâk uztraucies, nekâ Tu pati...:)
bailiigaa
Re: bailes no pirmâs nakts
12.07.2008 00:37
Miils paldies par Jûsu viedokli, man mazliet kïuva vieglak.PRotams,ka no manis uzrakstiitaa,Jums par mani nevar izveidoties skaidrs prieksstats,bet dazas frazes man daudz ko izteica un tas paturesu prataa:) nav man bernibas traume,ne arii trauma no ieprieksejam attiecibam,viss vienmer ir bijis super,vienkarsi,ja cilveks loti,looooti patik,tad gribas but labakajai prieks vina un tas uztraukums tadel tik liels,ka ja nu vinam manii kaut kas nepatik,taja pasa laikaa apzinos,ka ja arii vins juutas kaa es,arii vins uztrauksies un domas vairak varbut par to,ko vins dara,nevis kaa es izskatos....ar pratu to saprotu,bet bailes manii paliek:)parasti jau pec pirmam kopa pavaditam reizem,mani nav ne kripatinas bailu,jo tad juutos parliecinata,ka mani tas virietis grib un nevienu citu.....garas pardomas uzrakstiju,betp aldies velreiz Jums visiem:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 5?
Ziņa: