Ieteikumi

Aizsāka Edgars Pavloviès 

Ieteikumi
31.07.2008 22:58
Atvainojos ka ðis jautâjums uzrâdîjâs jau citâ foruma sadaïâ ,esmu lasîjis arî ðeit atrodamus lîdzîgu problçmu jautâjumus ,bet labâk uzskaitîðu simptomus kas paðam personiigi ir.
Sveiki man jau kâdu mçneis ir sekojoða problçma. Sirds spçcîgi sitas ,transportâ sirds siktas smagi ,bet kad pârstâj tad paliek slikti (uz izelpu tâda nepatîkama sajûta kakla rajonâ ) ,pie mazâkâs piepûles nogurums. Nodarbojos ar sportu ,bet fiziskas aktivitâtes nav bijuðas kopð problçmu sâkðanâs ,daþkârt arî tâda uztraukuma sajûta bez iemesla ,esmu 17 gadus jauns. Esmu dzirdçjis vairâkus variantus (sirds muskuïa vâjums ,veìetatîvâ nervu sistçma u.c) ì.ârsts izrakstîja Mildronâtu ,lietoju to bet nu pilnîgi palîdzçjis nav ,man ieteica lietot arî Zivju eïïas kapsulas tâs nesen sâku regulâri lietot . Elektrokardiogrâfija bija jau pirms kâda laika kad bija savâdâkas problçmas ar sirdi (sâpes uz elpoðanu ,lietoju trabletes un pargâja) ,ehokardiogrâfijas paarbaude neko neesot uzrâdîjusi tâ teica kardioloìe ,tâkâ ìimenes ârsts tagad atvaïinâjumâ ,lûdzu palîodzîbu arî ðeit ,varbût kâdam tâ ir bijis ,vai kâds mâk kautko ietiekt ? Es vienkârði nevaru neko darît citu kâ sçdçt mâjâs jo ir pamatotas bailes ka aarpus majas palisk slikti un nespçðu atgriezties.
Pirms mçneða kad tas sâkâs ,ârste izteica variantu ka tas varot bût no alkohola ( Jo tas sâkâs tieði pçc Jâòiem ) bet vai tas varçtu jau tik ilgi turpinâties?
Ceru uz atsaucîbu ,paldies :)
Re: Ieteikumi
03.08.2008 20:04
Sveicinats mana pasaule!

Man tas sakas, kad mav bija tikai 15 un turpinas vel tagad. Tagad jau man ir 18. :)
psihs
Re: Ieteikumi
04.08.2008 16:16
Piesakies un aizej pie psihoterapeita.
Kuplâ aste
Re: Ieteikumi
04.08.2008 17:03
Psihs, vai esi ticis galâ ar veìetatîviem traucçjumiem apmeklçjot psihoterapeitu? Vai tieðâm palîdz?
Re: Ieteikumi
11.08.2008 16:00
,,



Edited 1 time(s). Last edit at 19.08.2012 17:05 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 23?
Ziņa: