nervi vai kas tml

Aizsāka helphelphelp 

sveicinâti. izdomâju pajautât zinoðiem cilvçkiem par savu problçmu. nu stâsts ir tâds, saskâros ar narkotikâm, saucamo amfetamînu kas dod enerìiju utt, ar to nelepojos, un jau neskaitâmas reizes noþçloju ka vispâr ko tâdu provçju.. tad pats stâsts - pçc tusiòa, kur tika lietots amfetamîns, kopâ ar eneìijas dzçrieniem, sanâca ar draugu kopâ palikt vieniem laukâ un ilgi runâties, nebiju ko îpaði saìerbies, un laiks arî bij auksts. norunâjâm diezgan ilgu laiku, un paspçju diezgan patrîcinâties dçï aukstuma, un tad pçkðòi tâda jocîga sajûta, intkâ vairs neko nejûti, auksts vairs nav, un trîcçðana beidzâs, un tad sekoja tie karstuma viïòi no augðas uz leju un tamlîdzîgi, protams ar ko tâdu pirmoreiz saskâros, un man pilnîg ðoks liekas iestâjâs likâs tûlîò, tûlîò sirds apstâsies, jo sitieni bij tik âtri, ka nespçju nemaz izskaitît lîdz. cik saprotu tas bij no tâ ka, briesmîg nosalu, jo trîcçja visas maliòas ilgu laiku, lîdz nervi ðíiet neizturçja. tâ nu tas vakars palika kâ ïauns murgs.. vienu dienu braucot ar sabiedrisko transportu, vnk stâvot, nezinu kâpçc, tâ jocîg sajutos, un nodomâju 'atkal jocîg jûtos' un tad atkal viss atkârtojâs kâ tajâ vakarâ, domâju ka tas vakars bij dçï tâ aukstuma, bet tomçr nç. tâ nu man ÌÂ konstatçja VD, un iekritu dziïâ depresijâ, jo tas bij kaut kas saistîts ar to ko pats es nekontrolçju, nervi sagâja galîgâ èupâ, visa pasaule aizgâja nereâlâ skatâ, nesapratu kas vairs ir reâls un kas nç, nespçju aiziet pat lîdz pastkastei ka sirds kâpa pa muti ârâ, un likâs ka bûtu kâdus 10km pçc kârtas noskrçjis, sirdsklauves pilnîg bungâdiòas sita ârâ un plecu artçrijas tâ pûlsçja likâs pârsprâgs, nezinâju kas ar mani notiek un vai vçl kâdam kas tik smags ir gadîjies, ka tu esi pilnîg nespçjîgs dzîvot. tâ nu man pietika ar vienu vizîti pie psihoterapeita, kursh pateica kas ar mani ir noticis, ka visu to pats esmu sev nodarîjis, ka nekas man nekait, un ieteica palietot Cipralex, lai nervi atpûstos. tâ nu padzçru tâs zâlîtes, pâris mçneðus, nervi nomierinâjâs un ja runâjam par VD, nav atkârtojusies :) bet jautâjumu gribçju uzdot pçc tam, kad bûtu jums izstâstîjis savu stâstu. tâtad, ir jau pagâjis gads kopð tâs melnâs dienas, jûtos labi, pasaule ar atgriezusies, antidepresantus vairs jau sen kâ nedzeru, bet neesmu mierîgs par savu sirdi, sirdsklauves ir stipri rimuðâs nekâ bija, bet vienalga es viòas lielâko dienas daïu jûtu, ejot sçþot. itkâ tâds sasprindzinâjums joprojâm iekðâ sçþ :S un kad rodas satraukuma situâcijas, tad sirdsklauves ir diezgan pastipras, un dazhreiz pat parakstît nevaru jo no satraukuma tâds nemiers íermeni nevçlami trîcina.. vçlçtos pajautât kâ rîkoties man un kâ pielikt punktu ðim stâvoklim, kas reizçm saulainu dienu, padara par sliktu dienu? paldies par padomiem jau iepriekð ;)
Ziemeïu Bums
Re: nervi vai kas tml
23.09.2008 02:25
Mans stâsts ir lîdzîgs, tikai bez narkotikâm. Vienkârði vienâ vakarâ sâkâs reiboòi un pçc tam visi pârçjie murgi.
Kopð tâ brîþa pagâjuði 9 mçneði. Un ar sirdi ir tieði tas pats. Jûtu klauves un arî tie pârsitieni atnâk ciemos laiku pa laikam. Pretîga sajûta. Saspringums arî ir. Nezinu pat ko lai saka - vienkârði man ir tâpat.
Re: nervi vai kas tml
24.09.2008 20:58
Sirdsklauvçm man labi lîdzçja Anaprilîns, 10 mg dienâ
Re: nervi vai kas tml
24.09.2008 22:31
Paris vardos..
Man tas saakas tiesi peec Jaaniem (domajams no lielaas alkohola devas + neguleetas nakts) ,saakumaa slikti bija tikai transportaa ,sirds sitaas smagi ,bet kad palika mieriigaak tad ,taads sliktums metas kaklaa ,un galvaa un tie vilnji naaca un taa. ,ar laiku (+ zaaleem visadam ko izrakstiija G.aarste) palika sliktaak ,jau bija maajas slikti ,nebija glaabinja ,kur nu vel runaat par kadu ieshanu aaraa ,nu taa kadu laicinju bija ,tad kka saka iet uz labo pusi ,lietoju kkadus pilienus ,maajas itkaa bija labi ,bet brauktu un ,atrasties sveshaas telpaas kaa arii kkur staaveet bija gruuti. Sodien braucu pie aarsta ,pec tam bija diezgan smagi ,domaju ka maajaas viss paliks ok ,bet nekaa ,sodien atkal paliek slikti. Esmu tiessaam izmisis ,stuijas ar nevaru turpinaaat ,bail ka izmetiis no skolas un veseli 3 gadi buus izlaistii veejaa ...
meitenezeltene
Re: nervi vai kas tml
25.09.2008 11:37
Tu saki, ka biji pie ârsta, nu un ko tad ârsts saka?
meitenezeltene
Re: nervi vai kas tml
25.09.2008 11:44
Iedomâjos, vai Tev nav bijuði kaut kadi baigie pârdzîvojumi pçdçjâ laikâ? Piem. nelaimîga mîlestîba. Ar laiku jau Tev tas pâries, tikai nez vai kâds òemsies pateikt - kad. Akadçmisko gadu tak Tu vari paòemt?
Re: nervi vai kas tml
25.09.2008 13:09
opaaaa

Kaadas zaales Tu lieto?
vels
Re: nervi vai kas tml
25.09.2008 18:53
man bija lîdzîga situâcija un vçl joprojâm ir - es atradu varbût ne to labâko variantu kâ uz to brîdi tikt no tâ satraukuma vaïâ, bet uz dienas atlikuðo daïu tas labi paldz.

es vienkârði uzkâpju uz moci un stiepju cik iet - kâdu 1h bezapstâjas agresîvi nobraucot - pçctam nokâpju no moci, viss íermenis trîc, bet jau pçc pâris minûtçm tas pâriet un jûtos super - vienîgi nevienmçr to var darît...
Re: nervi vai kas tml
25.09.2008 20:20
K



Edited 1 time(s). Last edit at 19.08.2012 17:43 by kachenite.
eee, vsp jau es cereeju ka kaads man ko ieteiks taij zinjaa, bet num es tg bish taadu kaa tekt "pohuju" uzmetu, un kko vairaak daru lai tas nebuutu jaajuut, novirzu domas, vairaak saaku staigaat apkaart svaigaa gaisaa un zin pamazaam juutu ka paliek pa bishkjinajam labaak, paariet taas klauves, bet runaajot par vd, kura skatos ir diezgan aktuaala teema, lai gan savu muuzhu neiedomaajos ka man kkas taads kaadreiz buus o.0 nemaz agraak nezinaaju taadu terminu. man laikam tas bij 1o reizi no taa aukstuma un energjijas dzeerieniem un veel no taa drankja, vnk tadaa kombijnaacijaa nervi uzspraaga. otreiz pats to izraisiiju, jo nezinaaju kas man kaish, un vairs nav bijis nekas tml, jo man vnk pateica, taa nav mirstama kaite :) esmu krasi mainiijis savu dziivi, nelietoju vairs neko kas saistaas ar narkotikam, mazaak dzeru kafiju, smeekjeeshanu atmetu, zi, juutos beidzot dziivs :)
aa ja gadienaa tie jautaajumi bij man, tad atbildes - biju pie psihoterapeites pastaastiiju kas un kaa viss notika, atceros ka toreiz veel teicu ka briinos uz savu roku un nevaru saprast.. un tad vinja paartraucot teica "ja jaa, un nevar saprast kam vinja pieder' :D taa nu luuk pat no shiis vieniigaas fraazes man pietika lai saaktu atlabt, un peectam apskaidroja kas un kaa noticis un tas arii viss.. vnk kpc es nonaacu taadaa stavoklii bij tas ka nezinaaju kas ar mani notiek un satraucos veel vairaak, un taa aizgaaja liidz gala stadijai.

zaales dzeeru Cipralex 10mg dienaa, iisti neatceros cik ilgi dzeeru apm kaadus 4meeneshu.
VD
Re: nervi vai kas tml
29.09.2008 16:11
helphelp.... tavs stasts ir tipisks.. pie tam ar visam narkotikam (ari mans ir gandiz identisks). paturi prata - tavi nervi nav nekur uzspragushi, ar vinjiem viss ir kartiba, un vd tiri labi padodas arsteshanai.

ja velies no shim nepatikajam sajutam tikt valja pavisam, atmet man zinju uz tocom@inbox.lv - man bus paris labi ieteikumi.
vels
Re: nervi vai kas tml
29.09.2008 18:17
padalies tak ar savu info forumieðiem - forums tak anonîms
VD
Re: nervi vai kas tml
29.09.2008 21:48
Paris vardos - esmu atradis ljoti labu specialisti Z-Amerika. Ja esat ar anglju val daudz maz uz tu, tad varat atsuti epastu, pastastishu siakak.
blj, atkal aizmirsu ka lai ten ko ierakstiitu ir jaazina matemaatika labi :D vd - es tev aizrakstiiju ;)
Ziemeïu Bums
Re: nervi vai kas tml
01.10.2008 22:45
Un kâdçï ta "VD" nevarçtu padalîties tepat forumâ ar saviem ieteikumiem? ;)
Re: nervi vai kas tml
02.10.2008 10:27
Mani arî tas interesç, vai tas tik liels noslçpums?
Re: nervi vai kas tml
20.11.2008 19:10
Bebru Muskuss - baro nervu centrus, veicina nervu enerìijas cirkulâciju, pçc mçnesi ilgas lietoðanas Jûsu enerìçtiskais aisargapvalks kïûs necaursitams, normalizçsies lietoðanas sekas (skat. SS.LV, mâjai, veselîba, medikamenti)
Re: nervi vai kas tml
20.11.2008 23:33
Klausies, pre, vai prem, kâ tur Tevi sauc, palasi, lûdzu, foruma lietoðanas noteikumus. Izbeidz te reklamçt apðaubâmas kvalitâtes un iedarbîbas lietas.
Es saprotu, ka Tavçjais apvalks jau ir necaursitams, bet tomçr saòemies un apdomâ, ko un kam Tu te piesoli. Vçþa slimniekiem bebru muskusu! Vai ar bungâm ap ugunskuru arî bûs jâskrien?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 9?
Ziņa: