sos

Aizsāka Daarta 

Daarta
sos
24.10.2008 23:19
Esmu viena (man 35)-ar savu draugu izðíîros gadu atpakaï(jaunas attiecîbas nevçlos).Nupat paliku bez darba. Mani nelikumîgi atbrîvoja, tas bija milzîgs ðoks. Nezinu ko iesâkt, esmu bez naudas, pabalsts (neliels) bûs pçc 2mçneðiem. Neredzu izeju kaudze ar parâdiem, kredîts utt.
Daktere izrakstîja nopietnas nervu zâles un a/depresantus. Savâdâk nevaru gulçt. Esmu kâ pârakmeòojusies un satingusi no bailçm.
Iesakiet lûdzu, kâ lai es sev palîdzu( bez striía)???
Re: sos
24.10.2008 23:28
Nevari jaunu darbiòu atrast, kaut vai pagaidu, lai vismaz çðanai, kredîtam sanâk?
Re: sos
24.10.2008 23:29
Un no tâm nervu zâlçm, ja stipras, vispâr zombijs bûsi, nevaresi neko jçdzîgu pasâkT!
Re: sos
25.10.2008 08:38
Jûs ðeit kâdreiz kâds ierakstat arî kaut ko optimistisku ? :)
Nekad nav tik grûti,lai nevarçtu bût grûtâk... ( to parasti madcynics saka :D )
Ir jâpaiet ilgam laikam, lai cilvçks saprastu, ka dzîvç tomer ir arî cits ceïð...
Re: sos
25.10.2008 21:46
Dârta, ja saki, ka atbrîvoja nupat, tad normâli, ka esi nobijusies. Tagad visur histçriski kliedz par krîzi, uz tâda fona bailes nav nekâds brînums. Tâ jau tas ir, tikai krîze ir ne tikai bedre, kurâ krît, bet arî iespçja atsperties.
Ja saki, ka pabalsts neliels, tas nozîmç, ka arî alga bija neliela un tas atkal nozîmç, ka darbu ir iespçjams atrast. Tev neviens neliek gaidît to pabalstu un slîgt parâdos dziïâk. Kas par parâdiem? Vai Tu esi tos mantojusi no iepriekðçjâm attiecîbâm? Tad apdomâ iespeju iesaistît to atmaksâ bijuðo draugu. Nevajag baidîties no bankâm un daþâdiem kredîtpiedzinçjiem. Nevajag no viòiem slçpties. Es neticu, ka kâds no parâdpiedzinçjiem îpaði centîsies Tavâ labâ, bet katram no viòiem ir skaidrs, ka no bezdarbnieka daudz nepaòemsi. Pieej konstruktîvi - Tavâ situâcijâ var nokïût jebkurð, tâtad tâ ir ikdieniðía un nav vçrts sev bendçt nervus, ja nu tikai kâdu îsu brîtiòu. Baidâs no tâ, kas ir kaut kas neikdienisís, bet Tava situâcija tâda nav. 35 gadi ir laiks, kad sieviete ir sevî pârliecinâta un spçcîga, tad nu sapurini sevi un beidz þçlot. Ja Tu paðlaik esi nolçmusi, ka turpmak pa dzîvi iesi viena, tad nu te ir pirmais pârbaudîjums - paðai jâtiek gala ar problçmâm. Òem tagad un izsver, kas visïaunâkais Tev var notikt? Un vai vçrts no tâ baidîties. Melnais parâdnieku saraksts vçl nav mirstamâ vaina. Sastâdîsi atmaksas grafikus un gaidîsi labâkus laikus.
Cînies. Turpmâk, ja Tevi nepamatoti atlaiþ - gâdâ DD problçmas, lai vismaz atlaiþ uz savstarpçjo vienosanos, tad pabalsts nebûs jâgaida 2 mçneði. Ja es pareizi atceros likumus.
Re: sos
26.10.2008 22:41
UN kredîita maksâjuma pamatsumu ar` var atlikt uz laiku,maksâsi tikai %, bankas tomeer nâk pretii! Tikmçer darbinu atradiisi vai pabalstu sagaidiisi
Re: sos
27.10.2008 13:51
E



Edited 2 time(s). Last edit at 19.08.2012 17:35 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 2?
Ziņa: