dçls pîpçjis tautâ saukto 'zâli'

Aizsāka mâte 

mani ir ïoti pamatotas aizdomas, ka dçls (21 g.) smçíç tautâ saukto 'zâli'. arî ir kïuvis visai dîvains viòð, darbu pazaudçjis, reizem krît depresijâ, runâjams nav. esot redzçjis paziòa, kâ viòi niekojâs ar to pudeli. tâ taèu ir narkomânija, vai ne tâ!? un esmu dzirdçjusi ka tas sabojâ cilvçku lîdz nepazîðanai. viòam taèu vçl visa dzîve priekðâ! ko man darît?
Re: dçls pîpçjis tautâ saukto 'zâli'
20.01.2009 11:44
narkomânija?

kâpçc uzreiz birka?

bûtîba ir tâda, ka viòð jûtas nelabi. tad cilvçks meklç glâbiòu. citi iet sektâs. vçl viskautko - kas nu pirmais pagadâs.

Tev nekas nav jâdara, jo Tu neko nevari darît.

Ar depresiju ir tâ -- izvilksies pats vai neizvilksies... smagi, bet fakts. visi mçìinâjumi palîdzçt padziïinâs bezpalîdzîbu un veicinâs vçl lielâku neko negribçðanu, jo zudîs motivâcija... depresijai var palîdzçt, mazliet apgrûtinot dzîvi - mazâk appuiðojot, piemçram...

tajâ paðâ laikâ...

nemoralizç. netirdi. esi atbalstoða tîri cilvçciski, liec saprast, ka esi vienmçr runâjama.

bet nedari neko viòa vietâ.

smagas narkomânijas un alkoholisma gadîjumâ vienîgâ metode, kas strâdâ, ir nerûpçðanâs par cietçju. bet cerams, ka nebûs tik traki. zâli jaunîbas mokâs un krîzçs nogarðo daudzi, bet izdzîvo un nâk pie prâta.
Re: dçls pîpçjis tautâ saukto 'zâli'
20.01.2009 22:20
puisim ir 21 gads.jau gandrîz pieaudzis vîrietis kurð jau sâcis savu dzîvi, jo vairâk pîkstçsi jo mazâk galvâ òems
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 2?
Ziņa: