Vai no XANAX jums pieauga svars

Aizsāka martela 

Sveiki,lieta tada,ka veselu gadu dzeru XANAX,arstejos no panikas lekmem un trauksmes.Tagad jau tris menesus nedzeru,jutos lieliski morali esmu tikusi no tiem sudiem valja.Bet,fiziski gan smuki svars ir pieaudzis ,lieki 10kg.Vai jums ir bijis lidzigi,vai ir izredzes nomest uzkratos kg.PALDIES.
Re: Vai no XANAX jums pieauga svars
22.04.2009 11:42
Xanaxa uzēstie kg jau nav kā speciālāk pielīmēti par citu iemeslu dēļ uzēstiem kg. Svarīgi, kāds viss storijs – vai ēšana Tev nav antidepresants...

Psihotropās zāles reizēm noņem sāta sajūtu, reizēm pirms tam cilvēks ir ļoti izkrities...
!,Doma,es,kamer arstejos guleju un neko nedariju,tad nu gan butu laba dzive,tikai es stradaju divos darbos,kuros izskrienos ta no sirds,diez vai par aktivitasu trukumu aretu sudzeties,tadel jau vienigi XANAX lietosana izskaidro svara pieaugumu.
Runcene,ja,par esanas paradumiem gan varetu piekrist,nu patik man labi paest.Bet,agrak,pirms lietoju zales,liekas edu pat trakak,bet svars nemainijas.
Re: Vai no XANAX jums pieauga svars
22.04.2009 11:53
Man antidepresants noņēma sāta sajūtu. Nezinu par xanax, jo neesmu lietojusi. Nu, neko, pieskati tagad visu labi pamatīgi – cita risinājuma nezinu.

Es vienkārši stingri ieviesu graudu putru, vājpiena piena produktus un augļus. Vispār neko citu nepirku. Ja neskaita tumšo šokolādi :) par labu uzvedību.

Šīm zālēm taču gandrīz visām lapiņā ir rakstīts, ka var veicināt svara pieaugumu. Tās neglābjami ietekmē smadzeņu bioķīmiju ne tikai tur, kur vajadzīgs – un ej nu zini, kuram kādā veidā. Es, piemēram, no antidepresantiem (no vismaz 4 izmēģinātajiem) vienmēr traki svīstu, bet visi taču nesvīst.
Jokaini - katram citas izjūtas. Man turpretī xanax dod miegu.
belladonna
Re: Vai no XANAX jums pieauga svars
25.04.2009 21:33
Xanax tak nav antidepresants, bet trankvilizators. Neticu, ka kāds dakteris bija tik traks, ka ļāva to gadu !!! lietot.Bet, vai no tā varētu svars pieaugt, nezinu, nav dzirdēts, ka trankviļi iespado svaru. Man gan bija tā, kad Xanaxu lietoju ( 2 ned.) , svars par 5 kg kritās.
Re: Vai no XANAX jums pieauga svars
25.04.2009 21:57
Nav AD, bet visas psihotropās zāles ietekmē smadzeņu bioķīmiju, tālākais ir "tehnikas jautājums".

Un dažs labs ārsts it dāsni raksta trankviļus 3–5–n gadus...

Vienkārši šo arsenālu lietojot, vajag stingrāk pasekot, kas notiek ar ēšanu. Svars var kristies, ja trauksmes dēļ ir rīts par daudz. Citi varianti arī iespējami.
Re: Vai no XANAX jums pieauga svars
27.04.2009 17:15
Runcene
Es arī svīstu, sevišķi no Seroxat, bet tikai vasarā karstā laikā. Vispār ar Seroxat vasarā bija ļoti grūti... es pat mērīju temperatūru, jo bija tāda sajūta, ka esmu pārkarsusi un gribējās ielīst ledusskapī :)) man vienmēr patika karsts laiks, bet te - nespēks kā vecam tantukam... Ar Sertralin šo mocību nebija, bet šis AD nepalīdzēja tik labi.... Tagad lietoju Cipralex ...pagaidām šajā siltajā laikā jūtos labi, redzēs, kā būs vasaras svelmē....
Esmu pamanījis, ka no XANAX man zūd apetīte, bet tad, padomājot, ka cilvēkam tomēr ir jāēd, sāku ēst, un tad beigās izrādās, ka var apēst ļoti daudz - man pat šķiet, ka vairāk nekā parasti; bet izteiktas pazīmes tam, ka pieaugtu svars neesmu novērojis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 9?
Ziņa: