Kā cīnīties ar mega depresiju ?

Aizsāka Juriss 

Juriss
Kā cīnīties ar mega depresiju ?
07.05.2009 21:04
Kā lai cīnās ar super lielu depresiju ? Es vispār nezinu kā lai dzīvo. Sāk jau patiešām virsū mākties dažādas nelabas domas...

Esmu tikai 19 gadus jauns, bet nezinu kā lai tālāk dživo un ko lai dara. Ir bezizeja visās situācijās. Mācos pēdējo gadu skola'. Neiznu kā pabeigšu skolu, labi tas vēl sīkums. Vecākiem naudas nav. Abi zaudēja darbu, no dzīvokļa drīz metīs ārā, iet nav kur. Vecākus sāk jau arvien biežāk lietot alkaholu, laikam jau no bezcerības .. Darbu atrast vipār nav neka'das iespējas. Mēģinu tikt kaut par sētnieku, bet visur jau pilns. Meitene pirms kāda laika ar pametusi.

Patiešām neiznu ko lai dara. Uz ielas dživot netaisos.

Varbūt ka'dam ir bijis līdzīgi ? Un varbūt ka'ds var ko ieteikt ?
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
07.05.2009 21:24
izskataas ka jaacinas ar dziives apstaakljiem (ceelonis) nevis depresiju (sekas)

pabeidz skolu un ja gribi straadaat - pasaule ir plasha, darbs buus. neseedi uz vietas. esi jauns un speeka pilns.
Saproti to visu pateikt ir viens, bet izdarīt pavisam, kas cits .. Nezinu vai amz man līdz skolas pabeigsānai būs kur dzīvot. vecāki ar augstāko izglītību nevar atrast pat darbu ar minimālo algu .. zb ..
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
08.05.2009 00:12
Pie nelielas depresijas palīdz sporta aktivitātes, piem., skriešana vai trenažieru zāle. Taču, protams, tas dos īslaicīgu efektu un neatrisinās cēloņus, bet būs iespēja kādu laiciņu paraudzīties uz problēmām ar vēsu galvu, tādējādi palielinot iespēju atrast izeju ;)
Saku no pieredzes.
pingvins
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
08.05.2009 08:38
Tikai neielaid patiešām depresiju sevī, jo tā kaite ir drausmīga!!!Esi jauns, vesels un spēcīgs puisis, tiešām pasaule ir plaša, noteikti atradīsi sev darbu.un drīz arī mūsu valstī kas mainīsies uz labo pusi.padomā par visām, visām iespējām- radi,draugi,paziņas.ja galīgi visi striķi trūkst-var taču braukt uz ārzemēm
ja nu galiigi nevar,tad aizej pie psihologa,psihiatra,kadu ad izrakstiis.
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
10.05.2009 01:14
Normaalie padomi par aizieshanu uz sporta zaali,psihologiem utt-nez par kaadu naudu,ja cilveekam taada situaacija,kaa vinsh aprakstiija???!! :D Diezgan jociigi padomi.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.05.2009 20:15 by jeena.
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
10.05.2009 16:54
Nezinu, kur Tu dzīvo, kāda Tava pašvaldība. Es kādu laiku izmantoju savas pašvaldības sociālās palīdzības dienesta pakalpojumus. Vismaz maizei, telefonam un elektrībai naudu samaksāja. Atkarībā no pašvaldības un jūsu ģimenes situācijas iespējams vēl citu palīdzību saņemt. Rīgā tīri normāla tā var būt. Paņem savu pasi, īres līgumu, izziņu no skolas, ka mācies, komunālo maksājumu kvītis un ej aprunāties!
Par bezceri- nav prātīgi šobrīd meklēt darbu par sētnieku- uz mazkvalificētu darbu vislielākais skaits gribētāju piesakās. Ja uz 1 sētnieka vietu piesakās 400-600 gribētāju, tad tas ir tas pats, kas makšķerēt tukšā dīķī. Labāk padomāt, ko Tu proti, kas labi padodas un pamēģināt nopelnīt naudu ar "haltūrām"- saskaldīt tantiņai malku, nokrāsot kādu sētu, palīdzēt kādam pasākumus organizēt, salabot datoru, utt...varianti dažādi, katram savādāki. Nevis mēģināt kļūt par darba ņēmēju, bet pašam uzorganizēt sev darbu.
Ja liekas, ka ir galīgi slikti, aizstaigā uz tuvējo slimnīcu. Tur redzēsi ļaužus, kas pat pakustēt nespēj, kur nu vēl strādāt un pelnīt... Tev ir vairāk iespēju, nekā viņiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.05.2009 16:58 by kachenite.
meitene1
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
10.05.2009 21:45
Galvenais ir nepadoties un meklēt darbu. Es kaut kā tomēr negribu ticēt, ka ir tik traki, ka jauns puisis nevar atrast darbu! Ja meklē, tad atrod, vajag tikai meklēt un gribēt. Iesit googlē darba piedāvājumus un redzēsi, ka tādi ir.:) Mēģini.Zvani visiem pēc kārtas.:) Varbūt atalgojums nebūs tāds, kādu vēlies, bet naudiņa kaut kāda būs. Un noteikti izmantojiet sociālā dienesta pakalpojumus.
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
10.05.2009 22:07
Jaunam cilvekam tieši pēc vsk. un vispār bez darba pieredzes šobrid ir tikpat sarežģīti atrast darbu, kā piecdesmitgadniekam. Aptaujā visus radus, draugus paziņas. Stājies sabiedriskajās un jauniešu organizācijās- būs iespējas, kā patusēt bez maksas un jauni paziņas ar jaunām iespējām-varbūt kāds no viņiem Tev varēs ko ieteikt! Man ari nav darba un šobrīd pat netaisos to meklēt- nav vērts laiku tērēt, katru dienu no kompja sūtot CV. Paziņas man piespēlēja ideju, kā nopelnīt pašai.
Kachenite:
+++
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
12.04.2013 14:15
Prmā darba pieredze sākas no darba izlidošanas ārā! Tad tu reāli sāksi arī domāt, ja gribēsi pats ko darīt. Un šitais ir tas vecums tev. Kad jāsāk reāli pašam dzīvot un domāt, bez vecāku palīdzības.

Un Pingvīn, nekas mūsu valstī nemainīsies uz labo pusi, nevaig puikam melot, bet darbu var atrast, jautājums ir tikai cik ilgā laikā un kāds attalgojums. Jauniešus parasti tagad,= meklē tādas kompānijas, kas piedāvā savu preci no ārvalstīm, lai tu nopārdod, saucamie Dīleri!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.04.2013 14:16 by enfuego.
Re: Kā cīnīties ar mega depresiju ?
12.04.2013 23:29
zulu Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kachenite:
> +++


četru gadu gaidīšanas vērts komentārs :))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 12?
Ziņa: