cipralex+fluanxol....

Aizsāka zancha 

cipralex+fluanxol....
27.05.2009 14:22
kas ir lietojis tādā kombinācijā un kādi rezultāti?!
Re: cipralex+fluanxol....
27.05.2009 23:18
Es. Un rezultaati labi. Tagad gan tos vairs nelietoju, censhos risinaat savu dziivi caur p-terapiju.
Re: cipralex+fluanxol....
07.06.2009 21:27
man galīgi nelīdz tās zāles...trešo mēnesi jau dzeru,bet labāk nepaliek....tātad atmest???
Re: cipralex+fluanxol....
07.06.2009 22:13
Tu taču nupat teici, ka esi pārtraukusi; zāles regulāri jādzer apmēram 1 mēn.; te neviens Tevi nevar konsultēt par atmešanu — tas jālemj pašam vai kopā ar ārstu; dodies pie sava ārsta: atrast īstās zāles un to kombinācijas psihiatrijā var prasīt laiku.

Dažreiz tas ir gana sarežģīti — nav jau nekādas metodes, lai noteiktu smadzeņu bioķīmisko stāvokli.
Re: cipralex+fluanxol....
07.06.2009 23:37
nee..neesmu teikusi,ka atmetu..tas bij par citaam zaaleem...a cipralex jau tresho meenesi dzeru.bet bez uzlabojumiem
Re: cipralex+fluanxol....
08.06.2009 00:06
nu bet kombināciju cik ilgi dzer: tā regulāri un kārtīgi?

ja līdz mēnesim nav uzlabojumu un citādi ar trauksmi galā netiec, tad vien jāsoļo pie doka, lai cep augšā jaunu kombināciju.

ja negribi lietot zāles, tad domā, kā izturēsi... šaubos, vai ar iespringumu varēi tikt galā — parasti tas neizdodas.
Kādu 3 gadu mokos ar dažādu kombināciju piemeklēšanu, arī tāda ir bijusi, palīdz tas uz kādu laiku, man sākumā psihiatre teica,ka jāpadzer būs 3 mēneši, tad 6, tad gads, tad 1,5... Paralēli gāju pie psihoterapeites, psihiat laikam nebija pārāk kompetenta, lai man palīdzētu un vēl jo vairāk viņa laikam nevarēja to atzīt, vienkārši stulbā veidā atgriezdamās no atvalinājuma pateica, ka viņai viss pieraksts jau uz priekšu pilns, nu tā man tā uztucība pazuda, mēģināju tikai ar zālēm, bija ilgu laiku krietni labāk, zāles atmetu, tagad jūtu atkal sākās visas trauksmes, bailes, un pretīgās uzmācīgās domas, mēģinu turēties bez zālēm, domāju par psihoterapeitu, bet ja nu atkal trāpās neriktīgais, tā jau grūti uzticēties, izstāstīt... varbūt kāds var ieteikt kādu sakarīgu p-terapeitu?
Re: cipralex+fluanxol....
17.06.2009 19:44
Nevarēšu komentēt par "pilno pierakstu": tas ir kas nedzirdēts. Katram taču ir savs ierastais laiks: tā vajadzētu būt, ja iet regulāri 1x ned. Tas šķistu elementāri, ka jau pirms atvaļinājuma tiek sarunāts, kad būs pirmā sesija pēc terapeita atgiešanās.

Lai gan klienti jau paši arī reizēm izvairās, kas liecina par zemu motivāciju: bieži slimo, kavē utt., bet tik un tā terapeitam būtu tas jāliek saprast citādi.

Par "sakarīgo" psihoterapeitu varētu bilst, ka šajā forumā ir lamāti arī tādi psihoterapeiti, kuri ir ļoti pieredzējuši un visnotaļ zinoši un labi zināmi, pat samērā populāri psihoterapijas "korifeji": jāmeklē tāds, kāds pašam patīk... kāpēc jābaidās no "neriktīgais"? Tas ir meklēšanas process, bet varbūt vienkārši ir bail no pašas psihoterapijas kā pasākuma.. tad ir ļoti iespējams, ka visi būs "neriktīgi"...

es nezinu, es minu, bet vajag ar sevi tikt skaidrībā par šīm bailēm. tas palīdzēs arī atrast... psihoterapeitus diezin ko nevar citiem ieteikt: tas ne vienmēr “strādā”.



Edited 2 time(s). Last edit at 17.06.2009 19:47 by Runcene.
Re: cipralex+fluanxol....
05.07.2009 18:15
Es varu ieteikt labu psihoterapeitu, gan profesionāli, gan vienkārši patīkamu kā cilvēku. Bet tad jautā privāti, negribu te neko reklamēt. Man ir psihiatre-psihoterapeite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 5?
Ziņa: