lauž rokas

Aizsāka zssv 

lauž rokas
20.06.2009 22:48
Labdien.

Kādus pāris mēnešus atpakaļ sanāca palietot neiroleptiķus , šobrīd, kad zāles nelietoju, saskaros ar nepatīkamu vājuma sajūtu rokās, kas brīžiem uzlabojas, bet brīžiem ir diezgan nepanesama. Brīžiem raustas arī muskuļi un tā. Iespējams kāds zin kādus efektīvus paņēmienus kā ar šo lietu cīnīties? Jau iepriekš pateicos.
Re: lauž rokas
20.06.2009 23:37
Sāksim ar to, ka neviens nevar pateikt, no kā tas Tev ir... Līdz ar to nevar arī pateikt, ko darīt.

No bailēm, kas nu būs bez zālēm, vai no tām psihiskas dabas problēmām, kuru dēļ neiroleptiķis bija jālieto? Neiroleptiķus jau tā neizdaļā pa labi un pa kreisi. 2 mēn. vispār ir ļoti knaps laiks. Ārsts vēlēja pārtraukt vai pats izdomāji?
Re: lauž rokas
21.06.2009 00:44
Ārsts, kuram ļoti uzticos apstiprināja manas šaubas un aizdomas, ka tas ir no tā, ka zāles iet laukā. Vismaz tā es no viņa sapratu.. un deva savus ieteikumus un norādījumus. Šeit pajautāju, jo domāju, ka varbūt kāds (pasarg Dies) ir saskāries ar līdzīgu problēmiņu un ticis ar to galā.. un var dalīties pieredzē. / uz pēdējo jautājumu atbildot: pārtraukt izdomāju pats. nesaku, ka tā bija no medicīnas viedokļa pareizākā doma, bet pašam šķita , ka tā vajag.

paldies par atbildi :)
Re: lauž rokas
21.06.2009 13:28
es jau neko dižu neatbildēju, jo tiešām nevar zināt, kas tas īsti ir... :) jānostiprina sevi psiholoģiski un jātiek galā ar problēmām, kas spieda sākt lietot zāles, ko viegli pateikt, bet ne tik viegli izdarīt.

bet tā tas ir: strauji nometot zāles, ir slikti daudziem...

tāpēc nedz ārsti, nedz pieredzējušāki psihotropo zāļu lietotāji nevienam neieteiks nomest strauji kaut vai tāpēc, ka smadzeņu bioķīmija ir pieradusi, ka tai palīdz. turklāt neiroleptiķim nepiemīt kaut kāds ilglaicīgs terapeitisks efekts: tas darbojas tik ilgi, kamēr to lieto. ja ir bijis neiroleptiķis un tas ir lietots tikai 2 mēn., tad ir ļoti liela iespēja, ka visi nelāgie simptomi vienkārši atgriežas, ja pa šo laiku nekas nav darīts, lai saprastu savu problēmu. bet 2 mēn. laikā neko dižu savā dzīvē arī nevar izmainīt.

ja nevēlies zāles, bet tik un tā nav visai labi, jāmeklē alternatīvas psihofarmakoloģijai, kā noņemt savas sliktās sajūtas...
visādi relaksējoši pasākumi, dabas vielas utt...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 1?
Ziņa: