Sleeping paralysis

Aizsāka Gita 

Sleeping paralysis
09.12.2009 18:52
Sveiki!
Nezinu vai latviski tam ir kāds nosaukums, bet to varētu raksturot kā stāvokli, kad prāts ir pamodies, bet ķermenis vēl nav - rezultātā nav iespējams kādu minūti pakustēties un parunāt. Vai ar jums arī tā ir gadījies? Un vai pret to ir iespējams cīnīties?
mākonītis
Re: Sleeping paralysis
10.12.2009 00:21
varbūt : katalepsija?
man ari :(
Re: Sleeping paralysis
11.12.2009 16:20
Jā, man tā ir bijis. Miega paralīze. Biedējoša, bezspēcīga sajūta. Ir gadījies no rītiem, kad pamožos un nolemju pagulēt vēl un tad, kad 2x atmožos tad sākas...gribu celties, bet nespēju pakustēties. Citreiz to visu vēl pavada kermenja raustiishanas... Citreiz atsevishkas kjermnja daljas, pedejo x bija pavisam diivaini - raustiijaas tikai piere, ir bijis, ka raustaas viss kjermenis, vienreiz jutu, ka raustaas tikai roka. Reizēm tāpēc ir bail atkal ļauties miegam. Vienreiz tā bija arī pa dienu, kad iesnaudos. Un 2x pa nakti. Bet biezhak no ritiem. Ir bijis, ka saglabāju pilniigi skaidru apzinju, bet ir bijis arii, ka kko pavidam pusnomodaa sapnjoju, bet censhos no ta visa izlausties un celties, bet nespeeju... Raustiishanaas parasti saakas kaa sho centienu piecelties rezultaats.

:(
Re: Sleeping paralysis
13.12.2009 15:10
esmu palasījusi ka katram miega paralīze izpaužas savādāk. bet tā tas ir - ķermenis vēl nav pamodies, bet prāts to jau ir izdarījis. visbiežāk tas ir laikā, kad pamostamies, dažiem, kad mēģina iemigt. Mākonītis - nē katalepsija tā nav.
Es arī vienreiz pa dienu iemigu un nevarēju pamosties. Mēģināju kustēties, kliegt, runāt , skaļi elpot. Elpot varu , tas saprotams, lai gan blakus bija draugs pie datora un viņš nemanīja nekādas izmaiņas ar mani. Tādēļ ir pamats domāt, ka viss, kas ar tevi notiek - ķermeņa raustīšanās un tml. patiesībā nenotiek, un tas ir tikai domu līmenī. Esmu lasījusi, ka ir kas jūtu kāda klātbūtni telpā, liekas,kāds sēž uz krūtīm un traucē elpot. Man gan tas tikai vienreiz bijis, dažreiz pat nejūtos nomocīta, bet patīkama , interesanta sajūta.
Re: Sleeping paralysis
07.01.2010 17:30
http://www.dr.lv/phorum/read.php?3,55140,page=1
es jau sen apskatiju so tematu!
trakais
Re: Sleeping paralysis
08.01.2010 16:18
esmu saskaitījis kādas četras reizes vismaz. sajūta interesanta. ievēroju ka tajos periodos man bija smagas slodzes. tāpēc neizslēdzu teoriju, ka pārslodze kaut ko izsita no līdzsvara smadzenēs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 4?
Ziņa: