Par briivu pie psihoterapeita

Aizsāka Runcene 

Par briivu pie psihoterapeita
24.02.2010 19:27
No 24.02. līdz 10.03. žurnāls “Ieva” izsludina akciju “Izkrati sirdi”. Jānopērk žurnāls (ja nav abonēts), jāizgriež talons, jāsazvana izvēlētais terapeits vai psihologs (piedalās 59 gab., bildes var apskatīt); ja kāds ir terapeita meklējumos, varbūt noder, par velti ir viens apmeklējums.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.02.2010 19:29 by Runcene.
Noteikti izmantosu so iespeju, tik cerams, ka si viena terapijas reize nebus terapeitam vairak pasreklama nakamo vizisu nepieciesamiba. Tur saraksta ir ari arsti psihoterapeit? Vajadzes nopirkt zurnalinu.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
24.02.2010 20:35
akcija ir kopā ar Latvijas Psihoterapeitu biedrību, tiem, kam mājaslapa www.psihoterapija.lv

bet tur ir arī psihoterapeiti, kas pēc pamatizglītības ir ārsti, vismaz dažus es manīju, daudz gan nav.
Jāpērk arī nākošā Ieva, lai tiktu par brīvu.
Trakums gan, visa Ieva pilna ar psihoterapeitiem! Ievas krīze vai krīze psihoterapeitiem?
Re: Par briivu pie psihoterapeita
24.02.2010 21:25
nav jāpērk nākošā Ieva. 3. martā vnk arī būs publicēts talons.
mākonītis
Re: Par briivu pie psihoterapeita
25.02.2010 22:18
jautājums: vai arī nebūs kā par velti šis apmeklējums,zinot kā ārstiem patīk grābt naudu ..vai tik nebūs kārtējā haltūra.vienreiz es lasī par lolitu neimani,kad viens cilvēks arī pie viņas aizgājis jo paveicies un šī pat nav veltījusi viņam laiku un izturējusies augstprātīgi.nezinu cik daudz var ticēt šādiem terapeitiem,kas paši reklamējas.,.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 08:12
...un kā Tu par viņu uzzināsi, ja viņš nereklamēsies? ...
Kuri no viniem ir ar medicinisko izglitibu?
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 10:24
kura firma nereklamējas? es nedabūtu darbu, ja nepiedāvātu savus pakalpojumus. neviens nezinātu, ka es tāda esmu, gribu darbu un ko varu izdarīt, ja nemeklētu klientus. pat kurpnieks reklamējas.

vajag uztvert to kā darījuma piedāvājumu. man nupat viena juriste sametusi pastkastītē savus sludinājumus. tur ir kas amorāls? tagad daudzi gana labi speciālisti ir bez darba vai meklē kādu papilddarbiņu. kaimiņos ir elektriķis, kurš tāpat reklamējas. datorspeciālists... un tā bez gala. 1. slimnīcā vēl gluži nesen atlaida no darba daudz labu ārstu. būtu kas neglīts, ja viņi spētu atvērt privātprakses un publicēt kaut kur sludinājumu?

izglītība rakstīta zem katra uzvārda, vajag vnk izpētīt to sarakstu. man viena paziņa ir nopirkusi 5 žurnālus un ies izmēģināt kādus 3...

Anita Pīlēna ir pēc pamatizglītības ārste, bet bij tur vēl kādi.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.02.2010 10:27 by Runcene.
mākonītis
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 10:48
es jau neesmu pret reklamēšanos,bet gan par kvalitāti.. priekš kam reklamēties un piedāvāt kaut ko par brīvu,ja zini ,ka tu šo nevarēsi pildīt kvalitatīvi un veltīt klientam attiecīgi laiku?kam gan tas vajadzīgs.ja tu piedāvā vienu seansu par brīvu tad dari visu iespējamo.lai tas būtu labs un cilvēks vēlētos nākt atkal nevis otrādi,tikai lai sevi pareklemētu..
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 11:08
mākonīti, bet kā Tu zini, ka tāds būs rezultāts? atkal pēc kaut kada vien piemēra? pirmā sesija ir psihoterapeita mārketings. ja viņš izkritīs, tad klientu dabūs kolēģis aka konkurents... rēķins ir vienkāršs.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 11:15
Es ar Ievas reklāmas palīdzību- pirms daudziem gadiem tas bija, aizgāju pie endokrinologa (par brīvu). Man gan bija polise un es biju bijusi arī pie cita spečuka. Šis bija gājiens kā pec vēl viena vedokļa.
Nu šis bija tas gadījums. Izturēšanās samērā augstprātīga, diagnoze- iespējams ļaundabīgs audzējs, analīzes, par maksu, par brīvu hormonu analīzes man netaisīšot neviens.
Izrādījās pavisam citādi, arī analīzes ar ĢĀ nosūtījumu veicu par brīvu.
Lieki teikt, ka man nācās aiziet arī pie trešā, lai šo onkoloģisko diagnozi neapstiprinātu, citādi man jau bija dūša papēžos.
Ņemot vērā, ko jūs te visi stāstat, ka psihoterapija ir pasākums gadu garumā, tad - ko var dot viena vizīte? Arī pašu psihoterapeitu var iepazīt pēc vairākām vizītēm.
Ok, ta ir laba iespeja aiziet un parunaties, bet no tas vienas reizes un skraidisanas pa vienu reizi pie daziem nav jegas, ja tu nespesi maksat par tam nakamam, vismaz mana gadijuma. Viena reize tu aizej un izstasti savas problemas un pec tam viss. Bija man sada viena reize par brivu cita veida akcija vai ka to nosaukt, aizgaju, izstastiju savu problemu, ta isuma, bet ko tagad? turpinat es nevaru un viss...Ja zem specialista rakstits psihoterapeits, bet ka var zinat vai ar medika izglitibu vai psihologa. Dazus jau google izskaidroju vismaz. Un par pasreklamu runajot, tiesam kas tur slikts, kaut gan saka, ka labak specialistam bez reklamas klientu pietiks, bet tagad jau grutaki laiki.
mākonītis
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 13:08
vienīgais labais šajā gadījumā ir iespēja,cilvēkiem,kuri nekad nav bijuši pie šādiem speciālistiem,uzzināt kā tas viss notiekas, pārējais jau ir tiešām naudas jautājums : vai spēj to turēt.es biju ļoti pārsteigta kad mājaslapā sarunu terapija.lv uzzināju,ka psihoterapija ir veselu gadu.. tad tur vajadzīga diezgan laba nauda. un nemelošu man vairs nav īsti ticības latvijas ārstiem.. esmu skeptiski noskaņota,
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 13:11
mākonīti, palasi, ko te tauta raksta par Anglijas ārstiem indiešiem... mūsējie jau ir eņģeļi.

lai sevi radikāli mainītu, ar gadu noteikti ir par maz... tas ir ļoti optimistiski.
Kad biju ari vienreiz pie ta specialista par brivu, vins izturejas loti labi un atbalstosi, tas man tiesam tad loti bija nepieciesams, nesajutos tik loti viena. Visai manai problemu leruma kaudzi, teica, ka arstesana butu vajadziga ilgstosa, tas atbilst ari manam domam, jo pati ta jutos, diezgan "piesarnoti". Bet, slikti bija tas, ka sadas turpmakas sadarbibas izpalika, jo nebija naudas, jutos skumigi, ka nespesu arsteties. Manuprat ta viena reize, ka saka mākonītis, ir tiem, kas velas izmeginat un rast priekstatu, kas ta tada psihoterapija ir, bet ta es nez...Pasai jau ir liela velme piezvanit un aiziet, bet apzinoties, ka pec tam tuksums...Es gan esmu labas domas par musu specialistiem, ir jau katra profesija ne tie labakie, kas boja priekstatu, bet uzskatu, ka LV nav tik traki.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 14:20
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> lai sevi radikāli mainītu, ar gadu noteikti ir
> par maz... tas ir ļoti optimistiski.


Patiesībā jau nemaz nevajag sevi radikāli mainīt. Vajag saprast, kas ir kas, kas esmu es pats, un tml. Ja grib radikāli mainīt, pat viss mūžs var izrādīties par īsu ;)
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 14:23
Filozofe, sapērcies Ievas un ej pie visiem pēc kārtas. Ar katru nākošo mēģini risināt jau kaut ko uz priekšu. Gala beigās Tev būs daudz vielas pārdomām. Paņem līdzi blociņu, kur pierakstīt lietas, par ko vērts padomāt. Cilvēks jau pats spēj ļoti daudz. Un tad par to var parunāties arī kādā virtuālā vietnē. Dr.lv nav vienīgā vieta.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 14:28
strawberry, bet es jau par to pašu... ja kāds sevi īsti nevar pieņemt, tad tur būs kaut kas jāmaina šā vai tā...
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 14:30
Vnk jāpieņem sevi- cita varianta nav.
Cilvēki pamatbūtībā nemainās, mainās tikai izpratnes dziļums.
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 15:24
...mainās gan cilvēki..
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 22:59
Nemainās ;)
Pelite
Re: Par briivu pie psihoterapeita
26.02.2010 23:14
Piekritu strawberry - neviens cilveks nemainaas ...:)
fox
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 11:50
Kā ta nemainās, protams, ka mainās cilvēks. Nu ja grib, protams.
mākonītis
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 12:03
cilvēks mainās,ja mainās viņa uzskati,dzīves uztvere un viss pārējais,tas viss ir psiholoģijas jautājums..
Pelite
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 12:11
Tas viss notiek ,tikkai ljoti retos gadijumos...,ja nu pie kaadas lielas neveiksmes vai kaa savadaak piespiests...
mākonītis
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 12:14
esmu lasījusi,ka cilvēki ar psihoterapeita palīdzību ir spējuši izmainīt visus savu dzīvi,tajā laikā spējuši mainīties paši,vai tad tad nozīmē ka mainīties nav iespējams?ir - bet kā rakstīja "fox",ja vien grib
fox
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 12:39
Man liekas, daudzi nemainās, jo nezina, ka vajag un var mainīties. Apkārtējiem liekas, ka Viņam, vai Viņai būtu jāmainās, bet pašam viss sevī apmierina. Cilvēks sāk domāt par izmaiņām tikai tad, ka viņu kaut kas vairs neapmierina sevī. Nu tik gudri uzrakstīju, ka pati neko nesaprotu:))))))))))))))))))))))
Cilveki mainas tik tad, kad kaut kas notiek. Depresijas laika cilveks mainas, citas slimibas mainas, dzives kados atgadijumos, tados nopietnakos mainas, biezi vien cilveks atrak mainas uz sliktako pusi, diemzel. Bet ir ari kas uz labo pusi mainas, es zinu sadus cilvekus, ja vien cilveks apzinas, cik tas vinam svarigi. Ta ka mainas cilveki...
Re: Par briivu pie psihoterapeita
27.02.2010 13:05
Cilvēki mainās pilnīgi noteikti- apkārtējie apstākļi un dzīves pieredze liek to darīt. Pēc 50 gadu vecuma gan ar to mainīšanos pagrūti, jo prāts jau iestagnējis, bet nu ne jau pilnīgi visiem.
Lai mainītos uz pozitīvo pusi nepietiks ar vienu psihoterapeitu, jābūt arī attiecīgiem ārējiem apstākļiem un arī cilvēkiem apkārt, kas var sniegt vajadzīgo stimulu un atbalstu. Vienatnē maz kas ir panākams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 21?
Ziņa: