Apmatiba

Aizsāka Apmata it visa 

Apmatiba
26.02.2010 13:00
Sveiki! Man ir tada ipasiba, ka es klustu apmata ar kadu cilveku, prieksmetu vai situacijas uztveri. Tas loti ietekme dzivi, to boja un ciesu. Piemera, iemilejos sev krietni vecaka virieti, par 25 gadiem, un biju apmata ar vinu, nesaubos, ka milet milu, bet tas, ka bez vina neko citu dzive neredzu pasai neliekas isti labi, pat lidz pasnavibas domam, ka nebus man vins. Ok tagad ir nedaudz paradijusas citas lietas, bet tomer tas ir. Tad vel, piemera, man nepatik sava kermeni konkretas vietas un, ja man saka kads pretejo, ka nav tik traki vai ir vel trakak utt, tik un ta palieku pie sava, jo savadak neredzu to un liekas, ka cilveki mani maana. Tad, piemeram, varu sakt lasit kadu gramatu, ineteresantu vai ne tik loti, bet tik un ta nespeju apstaties un tik lasu un neko citu nespeju darit, jo nav miera kamer neizlasisu. Varetu vel daudz minet piemerus, bet domaju pietiks jau ar so.
Re: Apmatiba
26.02.2010 14:14
manuprāt, tas ir tāds sievišķīgs veids, kā nejusties drošai pašai par sevi, citiem vārdiem, būt atkarīgai. jāceļ pašvērtējums. ja nevari atļauties psihoterapiju, vari kaut ko sākt lasīt par šo tēmu.
Re: Apmatiba
26.02.2010 14:29
Apmātība, patiesībā ļoti daudzi cilvēki ir apmāti, t.i., pilnībā pārliecināti par savu taisnību. Arī pieķeršānās kādam uz ilgāku laiku- gluži normāla lieta.
Ja ir ierobežota saskarsme ar citiem, maz jaunas informācijas, tad tas viss var ieilgt un būt traucējoši.
Re: Apmatiba
27.02.2010 13:23
Es pašlaik esmu apmāts ar šī foruma lasīšanu :) bet drīz man tas noteikti apniks kā jau parasti visas citas lietas dzīvē. Es savukārt nekad nevaru uzturēt ilgsošāku interesi par lietām.
Re: Apmatiba
28.02.2010 01:16
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> manuprāt, tas ir tāds sievišķīgs veids, kā
> nejusties drošai pašai par sevi, citiem
> vārdiem, būt atkarīgai. jāceļ
> pašvērtējums. ja nevari atļauties
> psihoterapiju, vari kaut ko sākt lasīt par šo
> tēmu.

..runcenīt, vai tik Tev pstrpistu cunfte nemaksā par klientu iekšā raušanu???...kgan tēma labi sasaucas ar Taviem rakstītajiem tekstiniem...kā kaut kas neiet, tā runcene klāt ar brīnumlidzekli - pstrpistu...:)
Re: Apmatiba
28.02.2010 11:52
madcynic, ko tev tie psihiatri tik ļaunu nodarījuši, ka tu visu laiku tik vien par viņiem satraucies? Esi izbaudījis kādu ārstniecības kursu, no kura joprijām nevari atgūties?
Re: Apmatiba
28.02.2010 15:50
madcynics, galvenais, ka Tev pašam savi tekstiņi patīk.... man savējie...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 12?
Ziņa: