Bezcerība, ja tāds esi?

Aizsāka citadaks 

Vai var būt tāds cilvēks, kurš ir gana dīvains vai jokains, ka viņu neviens nesaprot un tikai izmanto? Var būt tā, ka no visa tā, cilvēkam sāk likties, ka viņš "nāk no citas planētas", ka viņš nav no "šejienes", un tāpēc caur pašnāvību viņš beigs ne tikai mocības (depresija ilgus gadus), bet nokļūs tur, kur viņam jābūt? Tas esmu es.
galigs
Re: Bezcerība, ja tāds esi?
28.02.2010 17:42
citadaks, pa manam caur pasnavibu tu noklusi pasule, kura iederesies vel mazak ka seit..
Re: Bezcerība, ja tāds esi?
28.02.2010 17:59
Mēs ikviens esam citādāks, tikai vieniem ir lielāka spēja pielāgoties, citiem mazāka, un tāpat arī vieniem ir lielāka vēlme būt tam, kas viņš ir , bet citi to pat neapjauš.
Pašnāvība nav izeja, tik un tā tie jautājumi kaut kad būs jārisina- manuprāt.
Re: Bezcerība, ja tāds esi?
28.02.2010 18:50
visticamāk, ka Tu neesi jokains, bet tikai tā domā. skalbes.lv ir krīzes telefons, piezvani, parunājies, bet rīt meklē kādas zāles.

visticamāk, ka ļoti grūti liek justies nedrošība, kas valda apkārt. tagad daudzi neko nezina par rītdienu, bet aktīvi domā, kā izkārpīties. varbūt Tev arī vajag idejas? meklē cilvēkus, nepaliec viens.

priekšlaicīgi tur nevienam nav jābūt.
Re: Bezcerība, ja tāds esi?
01.03.2010 17:06
Varbūt tā, ka cilvēkam ir zems pašvērtējums un problēmas komunikācijā ar citiem un viņš tādēļ ļaujas izmantotājiem. Vienkārši uzmanies no plēsoņām, kas meklē sev šādus upurus uz kuru rēķina celt savu pašapziņu un tamlīdzīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 20?
Ziņa: