Pasnaviba

Aizsāka ? 

Re: Pasnaviba
09.03.2010 18:47
Nez no kaadaam gruutiibaam man vel buutu jaabaidaas :D:D:D
Sorry, bet sasmeejos :D
Sheit ir ljoti daudzi dziives shaustiiti cilveeki. Es tai skaitaa. Nelepojos ar to, bet ari apzinos, ka man ir pietiekam ruudijums, lai buutu gruuti samekleet val kaut ko ko es neiztureetu :) Karsh man noteikti liktu aizbraukt shirmim jo buutu gruuti no taa pasargaat sievu un meitu. Ja buutu vientuljsh, tad nebutu ari no taa bail. Kaa ir taa jaadziivo un jaaciinas.

Nez kaadeelj agraak nebija ne tik daudz pashnaaviibu, ne maaciitaaju ne psihoterapeitu. Cilveeki bija pashi speeciigaaki un nemekleeja leetu otmazku - a man valsts neko nedod utt. Tagad liela dalja haljavsh4iku un ja nesanaak na haljavu - tad psc

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Radiniece
Re: Pasnaviba
09.03.2010 19:24
Daudzi agrak nemekleja palidzibu, bet nodzeras, pie psihiatriem tik trakie bija, ta ir atskiriba. Un tagad pasaule ir loti materializeta, agrak ta bija vairak gariga. Tagad tik nauda un nauda, ja tev tas nav, tad paliksi viens, labi ja vecaki vel normali, nevis nodzerusies, despotiski vai vel kadi.
Dzives problemas cilveku vai nu noruda un cilveks paliek ciets beziejutigs radijums, vai ari salauz.
fox
Re: Pasnaviba
09.03.2010 19:36
Man jau liekas, ka lielai daļai depresijas mākto nekas brisemīgs dzīvē nav noticis, viņi paši nezin kāpēc jūtas slikti, tam nemaz nav tāda īsta iemesla. Un veselam cilvēkam tiešām liekas, ka lielākā daļa grūtību taču ir pārvaramas.
Re: Pasnaviba
09.03.2010 20:08
Hmm? Pravietiski vārdi te pēdējā laikā tiek izteikti... Tas ir labi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ups
Re: Pasnaviba
10.03.2010 12:18
Man gan neliekas, ka lielakai dalai depresijas slimnieku nekas dzive nav noticis, vienigi tada gadijuma baigi iedarbojas geni vai biologiska depresija, kas tikai atkariga no smadzenu darbibas. Parsvara jau kaut kas ir noticis, varbut mums tas liekas ka sikums, bet cilvekam vesela tragedija.
Re: Pasnaviba
10.03.2010 12:25
Tieši tur tā problēma, ka tas kas citiem ir vienkārša ikdienas dzīve tas depresijas nomāktajiem šķiet vesela traģēdija... Tobiš izturības trūkums...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ups
Re: Pasnaviba
11.03.2010 19:40
Nu nez vai alkoholisms vai vardarbiba un citas sapigakas problemas (ne strids ar mati, ka vakara nekur neiesi, vai kaskis ar draudzeni vai algas samazinajums utt) ari parastiem laudim liksies ka normala paradiba ilgtermina un ka vini staigas laimigi, un cik ilgi vini to paciestu (pie ta ka nevar to mainit ilga laika posma). 15 gadus ta dzivoju, neko nedomaju, turejos, meginaju visu labot, bet "udens kruze bija par malam", un nu saluzu, bet nemos veljoprojam, bet kvaliate jau vairs nav tada.
Re: Pasnaviba
11.03.2010 20:22
Tur jau tā lieta, ka depresija iestājas ilgstošu negatīvo faktoru rezultātā, tur nevajag nekādas traģēdijas. Cilvēks ilgstoši turās, mēģina atrast mehānismus kā kompensēties, bet beigās salūzt. Tāpat kā pie izdegšanas sindroma.
Vajag tikai noteiktus apstākļus un salūzt pilnīgi visi cilvēki- 100%.

Un depresijas mokas ir krietni lielākas par fiziskajām, to pat ir grūti vārdos izteikt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 13?
Ziņa: